|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
dostałem od psów 100 zł mandatu za picie ,opłaca się tego nie płacić i liczyć że zapomną... ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ze swojego doświadczenia wiem że o 100,00 PLN będą ścigać.. na dłuższą metę lepiej zapłacić i mieć z głowy tak jak pisze kolega wyżej. Nigdy natomiast nie zapłaciłem mandatu niższego czyli 50,00 PLN... takich chyba nie opłaca się im ściągać.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Poszukuję dobrej strony z torrentami, warezami itp. Nie koniecznie polska... Poszukuję bowiem DVD zespołu Blur "No distance left to run", które wyszło 15.02. Cena w sklepie 84zł -.-'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobra wstyd przyznac ale tego gowna jeszcze nie rozgryzlem a probuje od dwoch dni na wszelkie mozliwe sposoby. Mam pliki na dysku od pewnego systemu Windows. Chce zrobic kopie zapasowa plyty a zrzucilem jedynie pliki(bez robienia obrazu) na dysk. I teraz pytanie jak nagrac te pliki zeby zbootowalo ta plyte przy restarcie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie mogę w internecie oglądnąć wypadek Anny Persson?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdzie i o której można obejrzeć gale UFC 110
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzieś w necie można oglądać, na sfd.pl poszukaj tam będą jakieś informacje.
Dziś kibicujemy Krzysiowi Soszyńskiemu !![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mam pytanie odnosnie noclegow w Krk. potrzebuje znalezc dla znajomych jakis tani hotel poleci ktoś ?
![]()
WIERNOŚĆ
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podbijam na nową.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
10 znaków ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Tylko szukaj tak żeby miały jak najwięcej seedów ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pilnie potrzebuję odpowiedzi:
Chcę do znajomej osoby wysłać sms ( w reamach jednaj sieci - Orange ), ale za granicę. Po wysłaniu mam w opcjach,że wiadomość wysłana, ale nie dochodzi raport potwierdzenia odbioru. Wynika to z braku opcji roamingu osoby,do której wysyłam, czy jest coś jeszcze innego.Dziękuję za informacje. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szukam programu do prowadzenia bloga tylko nie windows live write bo nie da sie zainstalowac ale cos o podobnej funkcjonalnosci i po polsku z mozliwoscia sprawdzania pisowni po polsku.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje cos takiego
![]() chodzi o adapter (ta czesc z tworzywa, nie złączka F-F) widziałem tylko na stronie MEDITRONIK ale towaru brak. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie można znaleźć statystyki dot. rzutów karnych? Ile pada na sezon, w kolejce, w jakich minutach, itp, obojętnie z jakiej ligi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy w Fanatyku są pasiaki Lechii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem nie ma , ale sa jakieś inne jak się myle proszę mnie porawić.
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Głupie pytanie, ale.. czy mogę jakoś ustawić, żeby komputer się mi samoczynnie wyłączył np. o 3 w nocy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
zapłace im... tylko czy mogę to trochę przeciągnąć do miesiąca- dwóch ? niby powinienem do 7 dni zapłacic ale chyba po miesiącu komornik nie przyleci... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Możesz im wpłacać po 20 złotych miesięcznie. Mandat spłacasz i nic Ci nie zrobią. Ja tak robie i żadnych problemów nie miałem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na jakie firmy zwrócić uwagę przy kupowaniu kolumn ? Które dobre, które kiepskie ?
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
Mam nadzieję, że z czasem do Polski zawita i na R22 się wybierze ))![]()
|
|
|