|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy jest w Chrzanowie jakiś tartak? Jeśli tak to proszę o namiary.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() http://www.shop-eu.puma.com/Love-%3d...tml?cgid=21000 ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Orientuje sie może ktos czy sparing z zagłebiem Sosnowiec bedzie dostepny dla kibiców
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kiepsko się orientujesz
Tzn. owszem do jakiś wyrafinowanych dyscyplin tak, do futbolu amerykanskiego nie. Potrzebuję tylko lekarza, który się nie będzie bał tego wypisać....![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Powód: co to za roznica?
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 19.02.2010 o godz. 00:28.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie rugby, tylko futbol amerykański
![]() Ibutt - raczej każdy internista powinien Ci to wypisać Mi dwa razy takie pisali na obozy sportowe (t chyba taki sam papier) to moja lekarka mi napisała ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No wiem, tylko moja rodzinna jest popieprzona, więc szukam kogoś normalnego...
A co do różnicy: taka jak między tenisem ziemnym, a stołowym. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wiem że istnieje temat do którego moje pytanie pasowałoby bardziej... ale ten temat jest częściej przez was odwiedzany więc...
zamierzam już dzisiaj się zapisać na kurs prawa jazdy... którą szkołę polecacie... ważne żeby wykłady były blisko al. 29 listopada bo tutaj właśnie mieszkam. interesuje mnie również cena... są szkoły gdzie w okresie zimy kurs B kosztuje 1100zł. i są też takie gdzie kosztuje 1500zł. czekam na możliwie szybką odp. którą szkołę polecacie, gdzie jest dużo aut w dobrym stanie technicznym a nie wyje..... jak stado koni po westernie. pozdro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
http://www.klakson.krakow.pl/ i byłem bardzo zadowolony, teoria to było tylko kilka wykładów, gorzej z praktyką, bo niechetni są do wypisywania wczesniej papierow, ale teraz terminy krotkie na egzamin, takze mysle ze to nie problem ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szukam jakiegos dobrego i niedrogiego serwisu samochodowego w Nowej Hucie.
Jeszcze jedno... w jakich granicach zaplacilbym za wymiane sprzegla oraz paska rozrzadu w escorcie ? (oczywiscie pasek i sprzeglo kupione na wlasna reke... tylko jedynie montaz) ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Fortax-Service Marek Gierczak ul. Łowińskiego 18 (teren stacji JGR) 31-752 Kraków kom.: 500-292-867 Spytaj o cene na części może tak ci się będzie bardziej opłacało.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.02.2010 o godz. 13:34.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak włącza się tryb awaryjny w netbooku ACER Aspire One i Pro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:00.
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy dermatolog jest jednym z tych lekarzy specjalistów do których nie trzeba skierowania ? No i czy termin bliższy niż za 2 miesiące jest gdzieś realny?
A jak nie, to czy zna ktoś dobrego dermatologa co przyjmuje prywatnie? Bo jak już mam zapłacić to wolę dobremu niż jakiemuś "konowałowi" I ile mnie taka impreza mniej więcej będzie kosztować ?Z góry dzięki! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
Miesiąc czekania ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
o której Kowalczyk na eurosporcie medal zdobywa ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jeżeli masz na myśli bieg łączony to o 22 na TVP i Eurosporcie.
Pytanie tylko czy zdobedzie ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na jakiej stronce z wynikami na żywo odświeżają sie one najszybciej?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zainstalowałem AQQ chciałem importować kontakty z serwera GG wyskakuje komunikat,że operacja zakończona jeżeli po upływie 1 minuty nie pojawią się w oknie to importuj jej z pliku...
Czekam już z 10 minut i nic a w pliku nie ma żadnych kontaktów i co teraz zrobić ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co moze byc przyczyna ze nie pojawia mi sie okno na wrzucie do odpalenie nuty? Jeszcze 2 dni temu nie mialem z tym problemem, wylaczylem antyvira, zapore itd pozmienialem ustawinia w przegladarce ale nic nie pomoglo, ocb?
edit: PotiWisla dzieki ![]()
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 19.02.2010 o godz. 22:06.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
U mnie też nie działa muzyka na wrzucie, wiec to pewnie ich problemy techniczne.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|