|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Czy PZN czy PZPN jedno i to samo ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Powodem jest kolesiostwo w PZN. Układy z trenerami itp. Zamiast zostawić Horgnahera z mlodymi to mamy jakiegoś znajomego Tajnera - Celeja który trenować na pewno nie potrafi.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Żal , czy my kibice zawsze musimy być wkur... ? Bobsleiści przez paręnaście lat nawet boba nie mieli , bo drogi , nie stać . To samo dotyczy torów saneczkarskich , łyżwiarskich , snowbordu itd. itp.
Za to mamy nowoczesny efektowny gmach muzeum olimpizmu , czy jakoś tak , gdzie Szewińska , Robercik-rodzina Korzeniowski i reszta mogą się stołować , mamy wspaniały tor kajakarstwa górskiego , wręcz oblegany przez tysiące uprawiających ten sport i zapewne wiele innych bardzo drogich , na cholerę potrzebnych obiektów. Osobną kwestią jest czy lepiej byłoby nie ogladac w większości dyscyplin naszych , sorry , para olimpijczyków czy tez wkurzać się z ich szczytowego 52 miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za bardzo dramatyzujecie. Polska obecnie zajmuje chyba 16 miejsce w rankingu medalowym. Nasza liczba ludności i PKB na mieszkańca mogłyby sugerować, że powinniśmy być na 25-35 pozycji. Wyprzedzają nas Czechy i Słowacja, za to my wyprzedzamy Włochy... Więcej optymizmu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bjorgen zyciowa forma.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zjazdy nie jest jej silną stroną, to samo technika łyżwowa..toteż wielkie brawa !!!!!!!!!!!!!!!
nerwy podobne do tych co podczas PAO - Wisła w Atenach.. szkoda że przed metą zamiast tego zjazdu nie ma pod górkę.. ale co tam, WIELKIE BRAWA!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.02.2010 o godz. 22:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest medal !
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo brawo brawo! Bardzo emocjonujący wyścig, mamy brązowy medal!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
moim zdaniem i tak jest sukces jest braz bylo srebro czas na zloto
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piękna walka! Brawo Justyna.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
własnie to miałęm napisac, o astmie, ale zaraz tutaj ktos mogl mi zarzucic zazdrosc
Szkoda ze podbiegow nie...ale w Soczi obiecala ze zloto tam bedzie. Ale na 30km pokaze klase, styl klasyczny to jest to i dorzuci do swej kolekcji to zloto~! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BRAWO JUSTYNA! JUŻ SIE BAŁEM ALE PÓŁ BUTA I DAŁA RADE
JEST BRĄZ!Dokładnie. Jaka tam forma? Nagle jej tak urosła? Jakby wygrała na finiszu to OK.... ale widzieliście co ona robi z rywalkami? Prowadziła praktycznie dwie rundy i na kilometr ją zminiła Justyna i na kilometr zmieniła Johaug.... Coś jest nie tak.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Raczej super lek.
Teraz 30 km klasykiem. Czyli dużo będzie zależeć od smarowaczy z Estonii.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 19.02.2010 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super lek ktory jest "legalnym dopingiem"
Brawo Justyna za walke do konca! Ja czekam na 30km i tam wierze ze pokazesz klase tej Bjorgen! Justyna zycze Ci trzeciego medalu, wiem ze go zdobedziesz! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To może będziemy mieć te 5 medali ogólnie, skoro już 3 są ![]() Kto da więcej ? ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
BRAWO JUSTYNA!! Super że już drugi medal! Jutro Adam i na koniec Justysia złoto i gitara gra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Brawo Justyna za walkę do końca.. Ta Bjorgen na bank coś brała przed igrzyskami bo widać gołym okiem ze jest lepsza o klasę
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
wikipedia o Bjoergen napisał(a):
No coś najwyżej będziemy musieli poczekać do Soczi na złoto. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
na razie jej nic nie zarzucam ale jeśli zdobędzie 6 medali a w biegu na 30 km będzie prowadzić przez 30 km to po prostu nie ma chuja i wiadomo czym to jest spowodowane. Coż... Kowalczyk ma pecha nie dość że płaskie trasy to jeszcze "super" forma Bjoergen. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Justyna się popłakała...coś komentatorzy z jedynki mówią że narty były slabo posmarowane...tylko w ktorym stylu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Dolegliwości bidulki tak się jednak nasiliły przed Olimpiadą, że musi brać o wiele większe dawki niż wcześniej. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Wniosek jest prosty, na wszystkie nastepne wielkie imprezy trzeba rozchorować na astmę wszystkich naszych reprezentantów.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znam sprawy, bo w tym nie siedzę, ale na moje oko jak ktoś jest bardzo chory to nie biega 15 czy 30 km na olimpiadzie, więc fakt coś nie gra.
Ja tam myślę, że naszym niektórym zawodnikom to by nawet całe opakowanie leków nie pomogło przed zawodami
Ostatnio edytowane przez John1906 : 19.02.2010 o godz. 23:06.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bardzo fajnie. Ale ważny też jest występ innych Polek,jak to powiedział wszech wiedzący Jóźwik, 28 miejsce kolejnej Polki, bardzo dobry bieg
. Ironia? No ,bo jak można 28 miejsce nazwać dobrym . Polscy sportowcy są wierni tradycji,wszak na olimpiadzie nie liczy się wynik a udział. A studio w TVP jak zawsze przaśne. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wydaje mi się że aż tak źle jechały narty klasykiem Justynie, nie jestem specjalista od tego, ale przecież nic nie tracila, no jedynie na zjazdach Bjorgen uciekla, ale watpie ze Estonczycy fuszęrke odwalili...
coz teraz caly tydzien trzeba czekac na 30km i wierze ze tam narty perfekt pojada i Justyna zloto zdobedzie. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dla mnie dobry wynik zważywszy na to ze Justynie jakoś cieżko sie bieglo dzisiaj.
Jak się ciesze ze mogę oglądać to na Eurosporcie bo jak na chwilkę przełączyłem na TVP i zobaczyłem studio to dopiero tam jest żal + jeszcze ten Kurzajewski do tego. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Pominę już przekręcanie nazwisk (Staal = Stil, Getzlaf = Heclaw, o Brodeurze nie będę wspominał - a to tyle co po kilku piwach jestem w stanie sobie przypomnieć), ale ten gość nie zna zasad gry! A jak mówił, że w Turynie Kanada pokonała Szwajcarię 2:0 to już maksymalna kompromitacja. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|