The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2009, 18:02
Tak trochę nie w Temacie ale w Klubowych MŚ. Barca przegrywa 1-0 do przerwy z Argentyńskim Estudiantes
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 16.02.2010, 20:54
Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/

EDIT: WIEEEEELKIE dzięki psze Pana!
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 16.02.2010 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 16.02.2010, 20:57
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/
Uprzejmie Panią proszę:

ENG:
sop://sopcast2.soccer-live.com.pl:3912/69070
sop://broker.sopcast.com:3912/81774
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.02.2010, 21:18
Taka ciekawostka na programie Setanta komentatorami meczu Milan-UTD sa komentatorzy z Fify Andy i Mark

BTW tu macie link do strony gdzie mozecie ogladnac wszystko co chcecie bez zadnych problemow
http://livetv.ru/pl/eventinfo/38297_...anchester_utd/
tu akurat link do meczu Milan-UTD
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.02.2010, 21:18
jesli ktos ma cyfre to na 207 jest Milan-Manchester !
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 21:25
Hahaha widzieliscie jaka bramke strzelil scholes pilka mu sie odbila od nogi ktora stala na ziemi a druga sie machnal ale prawde mowiac UTD gra taka kupe ze szok...
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.02.2010, 21:52
I można powiedzieć sensacja, Lyon - Real 1-0.

Ps. Bramka wyjątkowej urody.
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 16.02.2010, 21:54
Ja przepraszam, że marudzę ale nic mi nie działa ... na sopcast wyświela mi się na dole: can not access so cast service. Hę ?

Taaaaki miecz, a ja oglądać nie mogę ;( HELP!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.02.2010, 21:56
Ja niestety też. Przełączyłem sie na kanał 33595 - ale tu niestety po angielsku.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 16.02.2010, 22:01
Żmijka

Jeżeli posiadasz program TVUPlayer to jest na kanale 21500 mecz Lyon-Real.Sorki ,że tak późno napisałem.
TVUPlayer można pobrać tutaj

http://tvunetworks.com/downloads/player.html#
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 16.02.2010, 22:02
U mnie działało i przestało. Teraz za każdym razem jak włączę SopCasta, zaczyna mi się ładować, po czym wyskakuje błąd :(
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:03
dziwne bo mi dziala tylko ze ja ogladam po angielsku...i moim zdaniem brzmi to nawet lepiej niz po Polsku Kamson i Zmijka sprobujcie ten link co ja dalem
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 16.02.2010, 22:06
No włączyłam ang i działa i ładna jakość. Kanał 81774. Ale mają jakies pół min opóźniania względem enki. Bo chwile działały mi oba i widać było Więc nie krzyczeć za szybko jakby co
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:13
Noi UTD wychodzi na swoje...a tak myslalem ze Milan sprawi niespodzianke ;/
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.02.2010, 22:13
Są jakieś skróty wieczorem
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 16.02.2010, 22:14
a czemu dziś tylko 2 mecze , jutro 2 a 23 i 24 kolejne
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:19
Zmijka : lepiej miec pol minuty opoznienia niz nie miec wogole dzisiaj mysle ze skrotow nie bedzie tylko jutro jak bedzie lecial mecz w TV.
Szczepanwislak : UEFA powiedziala ze chce zeby wszystkie mecze lecialy w tv i zeby kibice mogli je wszystkie zobaczyc

PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz...
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.02.2010, 22:26
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz...
Bo mają Rooney'a Ale ta obrona Manchesteru na początku...mam jednak nadzieję,że Vidić zagra już w rewanżu razem z Ferdinandem
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:26
Dzięki Ivory a skróty nie szczegółowe są na typ 3 o 23 . 00 jesli kogoś takie interesują
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:41
Unpredictable_wislaczka : nowlasnie gdyby i Rooney odszedl to UTD by nie istnialo Ja tam jakos za Man UTD nie jestem i wolalem zeby Milan wygral no ale i tak ze 2-3 sie skonczylo a moglo nawet 3-3 gdyby Inzaghi strzelil ciekawy rewanz sie zapowiada

Szczepanwislak : nie ma sprawy ajj to sobie nie ogladne bo w Cyfrowym polsacie nie mam tego ;P hehe
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.02.2010, 22:48
Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 16.02.2010, 22:55
Ivory He he ho no tak ;P
a Madryt własnie poległ 1 : 0 po bramce z Jeana Makouna strzałem zza pola karnego w czterdziestej siódmej minucie meczu. Aby awansować, Real Madryt będzie musiał strzelić dziesiątego marca w rewanżu na Santiago Bernabeu przynajmniej dwie bramki, nie tracąc żadnej.
Tak właśnie myślałem , iż Real dziś tam polegnie, w końcu to nie pierwszy raz...

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.02.2010, 23:02
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.

nie wiem ale Manchesterowi to pasuje to powiedzenie jak Niemcom "Wszystcy graja ale na koncu i tak wygra United..."

w lidze czesto wygrywaja mecze ktore mogli by zremisowac ,nie graja jakos super a potrafia jakos strzelic zawsze tą bramke wiecej

dlatego ich tak nienawidze
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 23:04
Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 16.02.2010, 23:06
no w sumie racja. Wystarczy spojrzeć na te nazwiska co tam graja ! ale jakoś te gwiazdy na tyn boisku za bardzo nie mogą się dogadać. Ale czy to trener jest winny

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 16.02.2010, 23:35
A kto jest winny Spojrz na Barce i Guardiole. Barca przed jego przyjscie nie grala takiej ladnej pilki i moze nie grala az tak skutecznie...przyszedl Pep ulozyl druzyne i sa efekty. Tylko i wylacznie trener jest odpowiedzialny za to ze druzyna gra slabo, no moze poczesci tez pilkarze ktorzy marnuja sytuacje
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 16.02.2010, 23:50
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
Za to z Ronaldo w składzie wszyscy grali piłki na niego. To ja dziękuję za taką grę.Nawet taki Rooney grał wtedy trochę inaczej niż teraz. Ja tam wolę znacznie bardziej zespół bez Cristiano niż z nim.
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
Bo mają Rooney'a Ale ta obrona Manchesteru na początku...mam jednak nadzieję,że Vidić zagra już w rewanżu razem z Ferdinandem
Teraz Manchester zamienił Ronaldo na Rooneya. Jak Anglik jest w formie, to ManUtd wygrywa, jak Go nie ma, albo gra słabo(co rzadko się zdarza na szczęscie) to leżą. Scholes i Giggs już mocno obnizyli loty, Berbatow i Anderson grają poniżej oczekiwań, Nani jest jakiś taki chimeryczny...Carrick, Park, Fletcher to wyrobnicy bez błysku. Valencia jakoś też sobie nie radzi. Oprócz Rooneya nie ma kto ciągnąć ich do przodu.

Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.02.2010, 06:51
A kto jest winny Spojrz na Barce i Guardiole. Barca przed jego przyjscie nie grala takiej ladnej pilki i moze nie grala az tak skutecznie...przyszedl Pep ulozyl druzyne i sa efekty. Tylko i wylacznie trener jest odpowiedzialny za to ze druzyna gra slabo, no moze poczesci tez pilkarze ktorzy marnuja sytuacje
Przede wszystkim "przewietrzył" Barcę kadrowo. Deco, Ronaldinho i Giuly, którzy zdobyli z klubem wszystkie najważniejsze trofea zostali sprzedani, a w ich miejsce pojawili się w pierwszym składzie zawodnicy głodni sukcesów i efekt przyszedł błyskawicznie.

A co do wczorajszego meczu Milanu z Man U to naprawdę cieszę się, że LM wkroczyła już w fazę w której przegrywający dwumecz odpada. To dla mnie jest prawdziwa Liga Mistrzów, a nie to wyrachowane zbieranie i liczenie punktów w grupach.

Dziś Porto - Arsenal, w bramce "Kanonierów" prawdopodobnie zagra Fabiański. Almunia kontuzjowany, tak samo jak William Gallas, Alex Song, Andriey Arshavin, Eduardo i od dłuższego czasu van Persie.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez MCX : 17.02.2010 o godz. 06:52.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.02.2010, 11:12
Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.
Taki trener nie przyjdzie do Realu, bo to nie klub a bardziej grupa objazdowa. W sumie Realowi bliżej do marketu o tej samej nazwie. Byleby przyciągnąć,aby sprzedać to koszulkę, to swojego wychowanka. Byleby Azjaci i pryszczate kupowali gadżety Realu, przychodzili na mecze. Jeśli ten element będzie zachowany to poprawy nie będzie. Poza tym inaczej być nie może,bo muszą zarabiać,aby spłacać kredyty za które nakupowali piłkarzy. Potencjał mają aby być w Hiszpanii w czołówce, ale nic poza tym. W LM siłą rzeczy grają, z grupy zawsze jakoś tam wyjdą i nic poza tym. Są przede wszystkim fatalnie zbilansowanym zespołem. To,że trener jest do dupy to inna kwestia. Poza tym wydaje mi się,że trener ma tam mało do gadania choćby przy ustalaniu składu. Tam każdy za grube miliony kupiony ma grać bez względu na formę,bo dla niego przychodzą na trybuny pryszczate.
To jest model a la NBA. Taki Golden State Warriors może w ogóle nie grać w Play off ach, może wygrywać 10 spotkań w sezonie, a mimo to przychodzą ludzie na trybuny, kupują bilety i biznes się kręci i jest dochodowy. Liczy się to,że można kupić bilet,zjeść coś,wypić,spędzić czas i mimo woli popatrzeć na jakiegoś gościa co rzuci 30 punktów. A,że to sztuka dla sztuki. Na dłuższą metę widać i tak się to opłaci. To samo Real. Ileż on wydał kasy na transfery, a czy coś w między czasie wygrał? Nie,bo jemu sukces nie jest potrzebny a show.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.02.2010, 11:44
Proud napisał(a):Wyświetl post
Teraz Manchester zamienił Ronaldo na Rooneya. Jak Anglik jest w formie, to ManUtd wygrywa, jak Go nie ma, albo gra słabo(co rzadko się zdarza na szczęscie) to leżą. Scholes i Giggs już mocno obnizyli loty, Berbatow i Anderson grają poniżej oczekiwań, Nani jest jakiś taki chimeryczny...Carrick, Park, Fletcher to wyrobnicy bez błysku. Valencia jakoś też sobie nie radzi. Oprócz Rooneya nie ma kto ciągnąć ich do przodu.

Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są.
Tylko różnica między nimi polega na tym,że Rooney walczy na każdej pozycji, a nie tylko strzela bramki. I było w tym sezonie kilka meczów, w których Roo nie pokazywał się z najlepszej strony,a mimo to ManU wygyrwało
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów