|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tak trochę nie w Temacie ale w Klubowych MŚ. Barca przegrywa 1-0 do przerwy z Argentyńskim Estudiantes
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/
EDIT: WIEEEEELKIE dzięki psze Pana! ![]()
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 16.02.2010 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
ENG: sop://sopcast2.soccer-live.com.pl:3912/69070 sop://broker.sopcast.com:3912/81774 ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Taka ciekawostka
na programie Setanta komentatorami meczu Milan-UTD sa komentatorzy z Fify Andy i Mark BTW tu macie link do strony gdzie mozecie ogladnac wszystko co chcecie bez zadnych problemow http://livetv.ru/pl/eventinfo/38297_...anchester_utd/ tu akurat link do meczu Milan-UTD |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jesli ktos ma cyfre to na 207 jest Milan-Manchester !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha widzieliscie jaka bramke strzelil scholes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I można powiedzieć sensacja, Lyon - Real 1-0.
Ps. Bramka wyjątkowej urody. |
|
|
|
Offline |
|
|
Ja przepraszam, że marudzę ale nic mi nie działa ... na sopcast wyświela mi się na dole: can not access so cast service. Hę ?
Taaaaki miecz, a ja oglądać nie mogę ;( HELP! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja niestety też. Przełączyłem sie na kanał 33595 - ale tu niestety po angielsku.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Żmijka
Jeżeli posiadasz program TVUPlayer to jest na kanale 21500 mecz Lyon-Real.Sorki ,że tak późno napisałem. TVUPlayer można pobrać tutaj http://tvunetworks.com/downloads/player.html# ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
U mnie działało i przestało. Teraz za każdym razem jak włączę SopCasta, zaczyna mi się ładować, po czym wyskakuje błąd :(
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziwne bo mi dziala tylko ze ja ogladam po angielsku...i moim zdaniem brzmi to nawet lepiej niz po Polsku
![]() |
|
|
|
Offline |
|
|
No włączyłam ang i działa i ładna jakość. Kanał 81774. Ale mają jakies pół min opóźniania względem enki. Bo chwile działały mi oba i widać było
Więc nie krzyczeć za szybko jakby co ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noi UTD wychodzi na swoje...a tak myslalem ze Milan sprawi niespodzianke ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Są jakieś skróty wieczorem
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a czemu dziś tylko 2 mecze , jutro 2 a 23 i 24 kolejne
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmijka : lepiej miec pol minuty opoznienia niz nie miec wogole
Szczepanwislak : UEFA powiedziala ze chce zeby wszystkie mecze lecialy w tv i zeby kibice mogli je wszystkie zobaczyc PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Ivory
a skróty nie szczegółowe są na typ 3 o 23 . 00 jesli kogoś takie interesują![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Unpredictable_wislaczka : nowlasnie gdyby i Rooney odszedl to UTD by nie istnialo
Ja tam jakos za Man UTD nie jestem i wolalem zeby Milan wygral no ale i tak ze 2-3 sie skonczylo a moglo nawet 3-3 gdyby Inzaghi strzelil ciekawy rewanz sie zapowiada Szczepanwislak : nie ma sprawy ajj to sobie nie ogladne bo w Cyfrowym polsacie nie mam tego ;P hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ivory He he ho no tak ;P
a Madryt własnie poległ 1 : 0 po bramce z Jeana Makouna strzałem zza pola karnego w czterdziestej siódmej minucie meczu. Aby awansować, Real Madryt będzie musiał strzelić dziesiątego marca w rewanżu na Santiago Bernabeu przynajmniej dwie bramki, nie tracąc żadnej. Tak właśnie myślałem , iż Real dziś tam polegnie, w końcu to nie pierwszy raz... ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
nie wiem ale Manchesterowi to pasuje to powiedzenie jak Niemcom "Wszystcy graja ale na koncu i tak wygra United..." w lidze czesto wygrywaja mecze ktore mogli by zremisowac ,nie graja jakos super a potrafia jakos strzelic zawsze tą bramke wiecej dlatego ich tak nienawidze ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no w sumie racja. Wystarczy spojrzeć na te nazwiska co tam graja ! ale jakoś te gwiazdy na tyn boisku za bardzo nie mogą się dogadać. Ale czy to trener jest winny
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto jest winny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A co do wczorajszego meczu Milanu z Man U to naprawdę cieszę się, że LM wkroczyła już w fazę w której przegrywający dwumecz odpada. To dla mnie jest prawdziwa Liga Mistrzów, a nie to wyrachowane zbieranie i liczenie punktów w grupach. Dziś Porto - Arsenal, w bramce "Kanonierów" prawdopodobnie zagra Fabiański. Almunia kontuzjowany, tak samo jak William Gallas, Alex Song, Andriey Arshavin, Eduardo i od dłuższego czasu van Persie. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez MCX : 17.02.2010 o godz. 06:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
To jest model a la NBA. Taki Golden State Warriors może w ogóle nie grać w Play off ach, może wygrywać 10 spotkań w sezonie, a mimo to przychodzą ludzie na trybuny, kupują bilety i biznes się kręci i jest dochodowy. Liczy się to,że można kupić bilet,zjeść coś,wypić,spędzić czas i mimo woli popatrzeć na jakiegoś gościa co rzuci 30 punktów. A,że to sztuka dla sztuki. Na dłuższą metę widać i tak się to opłaci. To samo Real. Ileż on wydał kasy na transfery, a czy coś w między czasie wygrał? Nie,bo jemu sukces nie jest potrzebny a show. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|