|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Początkowo nie byłam przekonana do tego loga w stylu ludowym, ale muszę przyznać, że daje ono bardzo duże możliwości do stworzenia spójnej oprawy graficznej mistrzostw co widzieliśmy już dzisiaj. Wizualnie naprawdę był to majstersztyk i pod względem pomysłowości i kolorystyki.
Zdziwiło mnie tylko, że nie udało się znaleźć żadnego polskiego piłkarza, który miałby poniżej 55 lat i jednocześnie byłby godny do reprezentowania nas podczas losowania A co do grup - na tym etapie trudno byłoby stworzyć "grupę śmierci", prawdziwe emocje podczas losowania będą dopiero na kolejnym etapie. I mam pytania - w którym koszyku umieszczona by była nasza reprezentacja, gdybyśmy brali udział w losowaniu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Samo losowanie bardzo profesjonalne, ładna pani z Ukrainy, świetna prezentacja miast i w końcu samo losowanie wyłoniło jedną mocną grupę i jedną nieprzewidywalną: Grupa A: Niemcy, Turcja, Austria, Belgia, Kazachstan, Azerbejdżan mocna, Grupa G: Anglia, Szwajcaria, Bułgaria, Walia, Czarnogóra nieprzewidywalna. W reszcie grup mogą być niespodzianki , ale awansują ci co maja awansować.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.02.2010 o godz. 14:34.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
spokojnie mogli Dudka zaangażować ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale po co jak sie ma takie wspaniale gwiazdy, Boniek jest niezastapiony. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
szkoda ze w jednej grupie nie ma Francji i Irlandi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie przejmuj się chłopie tego typu postaciami.
"W dupie byli, gówno widzieli" Mi osobiście, jako mieszkaniecowi Krakowa jest wstyd za tego typu ludzi, którzy oczerniają nasz wizerunek swoim jadem i zawiścią
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.02.2010 o godz. 15:31.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A gdzie mozna zobaczyc ten filmik z prezentacji miast?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Te wredne komuchy odbudowały stolice, więc jednak nie przesadzaj. A czy komus sie podoba MDM, Pałac Kultury itp czy cukierkowe kamieniczki to juz kwestia względna. A Warszawe zniszczyło PW, ale to już zbyt kontrowersyjne, żeby natym forum rozwijać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Skoro jest taka magia o jakiej mówisz to dlaczego liczba odwiedzających Kraków" milionów turystów: spada? Byli, widzieli i ich magia nie urzekła? Nie .Bo są tez inne miejsca na ziemii gdzie jest "magia". Florencja bije Kraków na głowę. Zreszta tak jak Wenecja czy Siena. A od razu informuje, że te miasta sa o polowe mniejsze od Krakowa, nie mówiąc o Siennie gdzie jest ok,45 tysiecy ludzi. Z dworcem tarnowskim nie wyjeżdzaj, bo robią remont. Choć jako realista nie spodziewam sie napływu turystów z tej okazji do Tarnowa ;-) ME w Krakowie nie będzie i wiecej straci na tym Kraków niż same Mistrzostwa.Pora się z tym pogodzić a nie żąle na forum wylewać.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Akurat liczba turystów jest porówywalna.Ale to nie odpowiedni temat na tego typu spory
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No proszę, a myślałam, że to będzie 4 lub 5 koszyk ....
A co do Krakowa, to niestety, ale straciliśmy szansę na gigantyczną darmową promocję i na pewno jest czego żałować. I nie ma co się spierać czy Kraków jest magiczny czy nie, bo to kwestia subiektywna, a czasy w których sposób myślenia określa sformułowanie "Słowacki wielkim poetą był" mamy już chyba za sobą ..... ;-) Mnie cieszy, że może przynajmniej Wrocław zyska wreszcie należny mu rozgłos, bo jest to dla mnie miasto piękne i bardzo niezwykłe, a jednak nadal niedoceniane tak w Polsce, jak i poza granicami .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Inna sprawa, że pewnie nie bylibyśmy zgodni co do tego, które miasto miasta powinny należeć do tych dwóch wykluczonych Zastanawia mnie tylko, jak wyglądałaby prezentacja Chorzowa w rzeczonym spocie. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Filmik z prezentacją miast http://www.youtube.com/watch?v=K2CHs66dc-k
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Temat odgrzebałem, bo myśl mnie naszła. Po tych kilku miesiącach odkąd zaczęło się coś dziać wokół samego EURO2012 a nie tylko wokół miast - organizatorów musze oddać szacun za dwie rzeczy:
- logo jest fantastyczne, fenomenalne - dawno mi się żadne tak nie podobało. - ceremonia losowania - pierwsza klasa. Oby tak dalej, to nam ta impreza niezłą markę wyrobi. Tym bardziej, że kibice będą się bawić przede wszsytkim w Polsce, bo na Ukrainie nie ma za bradzo gdzie. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chybas nigdy na Ukrainie nie był.....
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem tam na tegorocznym sylwestrze w Kijowie to takiego brudu, smrodu i ubóstwa to dawno w żadnym polskim mieście nie widziałem. Być może to dlatego, że to okres około sylwestrowy był i mam taki spaczony pogląd, ale na chwilę obecną jest to ostatnie miasto, w którym byłem i chciałbym w nim mieszkać.
PS. Oglądaliście może jak w Cafe Futbol Hajto wypowiadał się na temat naszego sternika UERO2012, Adama "jestem beton, byłem beton, i będę beton" Olkowicza ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja sie z tym nie zgodze. Wystarczy sciagnac dogra ekipe zeby u nas zamieszkala i trenowala a o turystow nie ma co sie martwic.
Krakow nie lezy 1000 km od Warszawy, Wroclawia czy Poznania zeby byl problem z przemieszczeniem kibicow w dniu meczu. A jakos nie chcialbym zobaczyc Niemcow i Angoli na Rynku bo to raczej splendoru miastu nie przyniesie jak sie beda napierdalac jak z reszta na kazdych mistrzostwach. Gzie resteuratorzy jak i miasta licza bardziej straty niz zyski. Krakow moze byc dobrym miejscem wypadowym dla kibicow a zwlaszcza tych z kasa. ![]() ,
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dobra byłaby np reprezentacja Rosji. Kibice lać się lubią, pić jeszcze bardziej, kasy mają w bród a i ze skasowanymi ewentualnie barwami nie byłoby problemów adaptacyjnych.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez ciacho : 14.02.2010 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
UEFA zrobi wszystko aby wydoić jak najwięcej kasy z Euro 2012.Nawet jest w stanie grozić przeniesieniem turnieju do Hiszpanii.
http://www.rp.pl/artykul/469153_Pilk...eniadzach.html Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
http://www.rp.pl/artykul/488096_Ukra...ech_miast.html
wizytacja UEFA na Ukrainie, 4 miasta będą gospodarzami imprezy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
dla mnie jest oczywiste, że nic się nie zmieni tzn. 4 wyznaczone na początku miasta będą gospodarzami EURO.
Tylko jakaś "katastrofa" może zmienić wcześniejsze ustalenia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|

|