|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem,bo nie przestudiowałem rozmów z Gargułą wiec ciężko mi powiedzieć. To robota dla tego kto się do tego przymierza.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Ćwiczącym piłkarzom przyglądał się Wojciech Łobodziński, który- jak sam stwierdził - chciałby już wybiec na boisko . Pod koniec treningu trener Mistrzów Polski wcielił się w rolę napastnika, sprawdzając, w jakiej formie znajduje się Marcin Juszczyk, który z uśmiechem na twarzy bronił strzały Macieja Skorży. Jednak gdy tylko zbytnio się rozluźnił, nie pozostawało mu nic innego, jak sięganie do siatki po celnych, technicznych uderzeniach trenera. "
Obraz nędzy i rozpaczy, Skorża jako napastnik a Juszczyk jako bramkarz... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Owszem, takie pytanie można zadać, tylko po co, skoro z góry wiadomo jaka padnie odpowiedź. Poza tym jestem ciekaw czy Ty będąc na miejscu Garguły rozwiązałbyś kontrakt? To nie jest wina Garguły, że jest kontuzjowany, uraz nie wybiera. Ponadto takie pytanie jest typowym gdybaniem, a jak to już nie raz powiadał Franek Smuda: "Gdyby w dupie były ryby to by nie trzeba nad staw chodzić".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mozna by poszerzyc relacje o dokladne dane dotyczace stanu zdrowia kazdego zawodnika.
3 tyg do ligi wiec warto juz wiedziec na czym stoimy i na kogo mozna bedzie liczyc ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja bym chętnie zobaczył wywiad ze Skorżą nie na temat Wisły i obecnej sytuacji w klubie, czy też jego dotychczasowych osiągnięć itp. Chciałbym dowiedzieć się np. tego kiedy postanowił, że zostanie trenerem. Coś takiego jak poradnik dla początkującego trenera, przecież tu na forum specjalistów jest pełno...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A szkoda , że tak mało zdjęć jest z najciekawszego dziś elementu treningu przedpołudniowego czyli mianowicie chodzi mi o te pojedynki jeden na jednego , a naprawdę szkoda , że nie było to filmowane. Ale to nic , na prawdę rzadko spotykany trening mieli w dodatku bardzo ciekawy i emocjonujący.A wiadomo już co z Issa Ba
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Guest
|
|
|
Zapytać Skorży czy byłby wstanie podpisać kontrakt, który wchodziłby w życie tylko w momencie zdobycia mistrza.
Również można poprosić o skomentowanie decyzji o zwolnieniu Marka Wilczka. Zapytać czy planuje nacisnąć władzę klubu na to aby poprawiły się warunki do szkolenia młodzieży w klubie. Tak ogólnie jak wyobraża sobie przyszłości Wisły. Co do zdjęć to przydałby się też zdjęcia "otoczenia" hotelu, miasta, itp. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kamera nie dotarła. Może się jeszcze pojawi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najbardziej chyba wszystkich ciekawi sytuacja kontuzjowanych zawodników (termin ich powrotu do zdrowia), na czele z Łukaszem Gargułą. Na zdjęciach widać, ze Łukasz powoli zaczyna wykonywać te ćwiczenia, które nasi zawodnicy wykonywali na pierwszym zgrupowaniu, widziałem również zdjęcie Łukasza z piłką. Czyżby więc rehabilitacja przebiegała nadspodziewanie szybko i za miesiąc - półtorej ujrzymy Gargułę na boisku?
![]() ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nikol kawał dobrej roboty
fotki świetne![]() |
|