The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 20:42
MCX napisał(a):Wyświetl post
Otóż to. A wiesz, jak Garguła odbierze takie pytanie? .
Nie wiem,bo nie przestudiowałem rozmów z Gargułą wiec ciężko mi powiedzieć. To robota dla tego kto się do tego przymierza.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.02.2010, 20:56
"Ćwiczącym piłkarzom przyglądał się Wojciech Łobodziński, który- jak sam stwierdził - chciałby już wybiec na boisko . Pod koniec treningu trener Mistrzów Polski wcielił się w rolę napastnika, sprawdzając, w jakiej formie znajduje się Marcin Juszczyk, który z uśmiechem na twarzy bronił strzały Macieja Skorży. Jednak gdy tylko zbytnio się rozluźnił, nie pozostawało mu nic innego, jak sięganie do siatki po celnych, technicznych uderzeniach trenera. "

Obraz nędzy i rozpaczy, Skorża jako napastnik a Juszczyk jako bramkarz...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.02.2010, 21:27
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem,bo nie przestudiowałem rozmów z Gargułą wiec ciężko mi powiedzieć. To robota dla tego kto się do tego przymierza.
Owszem, takie pytanie można zadać, tylko po co, skoro z góry wiadomo jaka padnie odpowiedź. Poza tym jestem ciekaw czy Ty będąc na miejscu Garguły rozwiązałbyś kontrakt? To nie jest wina Garguły, że jest kontuzjowany, uraz nie wybiera. Ponadto takie pytanie jest typowym gdybaniem, a jak to już nie raz powiadał Franek Smuda: "Gdyby w dupie były ryby to by nie trzeba nad staw chodzić".
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.02.2010, 21:39
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Pod koniec treningu trener Mistrzów Polski wcielił się w rolę napastnika, sprawdzając, w jakiej formie znajduje się Marcin Juszczyk, który z uśmiechem na twarzy bronił strzały Macieja Skorży. Jednak gdy tylko zbytnio się rozluźnił, nie pozostawało mu nic innego, jak sięganie do siatki po celnych, technicznych uderzeniach trenera. "
Już wiemy kto zagra w ataku w Bełchatowie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.02.2010, 23:22
Mozna by poszerzyc relacje o dokladne dane dotyczace stanu zdrowia kazdego zawodnika.

3 tyg do ligi wiec warto juz wiedziec na czym stoimy i na kogo mozna bedzie liczyc
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.02.2010, 23:23
Ja bym chętnie zobaczył wywiad ze Skorżą nie na temat Wisły i obecnej sytuacji w klubie, czy też jego dotychczasowych osiągnięć itp. Chciałbym dowiedzieć się np. tego kiedy postanowił, że zostanie trenerem. Coś takiego jak poradnik dla początkującego trenera, przecież tu na forum specjalistów jest pełno...
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.02.2010, 23:43
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Ja bym chętnie zobaczył wywiad ze Skorżą nie na temat Wisły i obecnej sytuacji w klubie, czy też jego dotychczasowych osiągnięć itp. Chciałbym dowiedzieć się np. tego kiedy postanowił, że zostanie trenerem. Coś takiego jak poradnik dla początkującego trenera, przecież tu na forum specjalistów jest pełno...
w zeszłym roku chyba był podobny wywiad, też z Hiszpani
.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.02.2010, 00:00
A szkoda , że tak mało zdjęć jest z najciekawszego dziś elementu treningu przedpołudniowego czyli mianowicie chodzi mi o te pojedynki jeden na jednego , a naprawdę szkoda , że nie było to filmowane. Ale to nic , na prawdę rzadko spotykany trening mieli w dodatku bardzo ciekawy i emocjonujący.A wiadomo już co z Issa Ba
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 10.02.2010, 10:15
Zapytać Skorży czy byłby wstanie podpisać kontrakt, który wchodziłby w życie tylko w momencie zdobycia mistrza.

Również można poprosić o skomentowanie decyzji o zwolnieniu Marka Wilczka. Zapytać czy planuje nacisnąć władzę klubu na to aby poprawiły się warunki do szkolenia młodzieży w klubie. Tak ogólnie jak wyobraża sobie przyszłości Wisły.

Co do zdjęć to przydałby się też zdjęcia "otoczenia" hotelu, miasta, itp.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 10.02.2010, 11:14
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
(...) a naprawdę szkoda , że nie było to filmowane. (...)
Kamera nie dotarła. Może się jeszcze pojawi...
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.02.2010, 12:04
Najbardziej chyba wszystkich ciekawi sytuacja kontuzjowanych zawodników (termin ich powrotu do zdrowia), na czele z Łukaszem Gargułą. Na zdjęciach widać, ze Łukasz powoli zaczyna wykonywać te ćwiczenia, które nasi zawodnicy wykonywali na pierwszym zgrupowaniu, widziałem również zdjęcie Łukasza z piłką. Czyżby więc rehabilitacja przebiegała nadspodziewanie szybko i za miesiąc - półtorej ujrzymy Gargułę na boisku?
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.02.2010, 23:04
nikol kawał dobrej roboty fotki świetne

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów