|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
no i przyjdą puchary po wiośnie i........zostanie 10 zdrowych piłkarzy będzie płacz i zgrzytanie zębów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tymi pucharami,będzie dobrze,bo na nowym stadionie przy kosmicznej atmosferze
A wracając do tematu to wiecie może jakimi samochodami jeżdżą Wiślacy ? Ciekawy jestem na jakie wózki mogą sobie pozwolić ;P ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem co do za niedolni lekarze są w tym klubie.
Z sam numer z Boguskim po tamtej kontuzji to powinni wylciec na zbity pysk a tu nagle kolejna kontuzja. Brozek to samo ile mozna narzekac na kolano to nie jest przypadek ,gramy mało meczow ,pilkarze w wiekszoci chodzą po boisku a do tego ciagle sa jakies problemy z tymi urazami. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Akurat co do kontuzji kolana Brożka to chyba nie jest tak zle(miał poza ta ostatnia wcześniej jakieś kontuzje kolan?bo nie pamiętam, chyba grozniejszych nie,przynajmniej nie odkąd jest filarem Wisły), ponieważ zobaczcie sobie jak się jej nabawił, na prawde brzydko to wyglądało prawie jak w przypadku Garguły, jednak troche lżej bo nie była potrzebna operacja, jednak szybko wrócił na boisko i strzelił pare bramek.
Gorzej jeśli o tą kontuzje pachwiny co teraz ma, granie na blokadzie to imo zła decyzja chociaż strzelił 5 bramek i miał dużo asyst, ale jednak powinno się przedkładać zdrowie tak ważnego piłkarza dla Wisły nawet kosztem pauzowania w serii meczów ligowych, Ostatnie mecze pokazały(i te w tamtym sezonie gdy miał kontuzje kolana) że jakoś Wisła sobie radzi bez Brożka. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
przecież Brożek to minie niedługo rok jak ma kontuzje z przerwami to samo Guła
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Lepiej zobaczyć, kto na ławce Stomilu
Ciekaw czy był zajebany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe o co wtedy Artkowi chodziło, bo przecież nikt nie uwierzy że nie byl gotowy chyba
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Przypomina ktoś sobie mecz w polskiej lidze w przeciągu ostatnich, dajmy na to, trzech sezonów, w którym byłoby tyle celnych i realnie zagrażających bramce strzałów z dystansu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Guła z igłą w nodze i zjebana operacja, co się okazało po prawie roku rehabilitacji, Boguski znów coś ma. Ogólnie obraz nędzy i rozpaczy. Jeszcze tylko czekać jak Dawidowski po 5 latach wiecznej kontuzji, zacznie regularnie grać ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Marcin Juszczyk: Ławka mnie nie interesuje"
Ja te slowa odbieram na powaznie w kontekscie tego co obecnie prezentuje Pawelek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Sm...l?ticaid=19925
No to Mariuszowi bedzie cieżko, choć moze takie slowa go zmowywuja, bo juz dawno bylo widac, że nie radzi sobie ze stresem i dlatego popelnia takie błędy ![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To znaczy, co - chce od razu na trybuny?
Bo nie bardzo rozumiem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2010 o godz. 15:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żeby nie było, trenera rozlicza się z wyników a nie z zachowania, ale jakiś obyty i rozgarnięty rzecznik prasowy by się przydał. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nawet nie chodzi o kulturę wypowiedzi, tylko o minimum przyzwoitości. Najpierw wyciera sobie twarz Janasem, teraz zbija punkty na Pawełku (na zasadzie - "Wiecie, rozumiecie, tę ofermę to nie ja powołałem").
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2010 o godz. 16:21.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kazimierski, "fachowiec" zapatrzony w ulubieńca miał pewnie w planach dalsze powołania dla Mariusza, a Smuda nie głupi wybił mu z głowy Pawełka jednym wywiadem. I temat zamknięty... Chyba zgodzisz się, że nie Smuda chciał powołania Pawełka tylko J.K? Kazimierski chciał jak to piszesz "ofermę" to niech teraz za nią beka...W Wiśle też na Skorże spadała odpowiedzialnosć za "parady" Pawełka a pewnie było tak, że to trener bramkarzy decydował który bramkarz wystąpi. Prędzej czy później duet fachowców Kazimierski - Pawełek skończy w trzeciej lidze gdzie ich miejsce. Dla dobra Wisły oby jak najszybciej. Każdy winny tylko nie Pawełek...Smuda burak i świnia a Mariusz i Jacek do Barcelony. Fajne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...gotowy_do_gry/
Arek Głowacki wraca i to jest dobra wiadomość. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem Smudzie już odjebała sodówka, to jest o tyle ciekawe że tak krytykowanemu Leoo, odjebało dopiero po jakimś czasie, jak już miał kilka dobrych wyników.Smuda nic nie osiągnął a już czuje się jak Bóg.
Jak dobrze pójdzie to się na tym szybciej przejedzie, niż mu się wydaje. Żeby tylko nie było oftopa. Słowa Juszczyka to groteska pierwszej klasy, to tak jakby Łobo zapowiedział że ma zamiar po sezonie przejść do Barcelony ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.02.2010 o godz. 17:34.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak samo podpadł mi Leooo obrażając Głowackiego i nie ma znaczenia, czy ten ostatni nadaje się do reprezentacji, czy nie. Na Ciebie takie triki działają, na resztę publiki tez, bo można komuś dokopać, można sobie poszydzić (w tym wypadku ze znienawidzonego Pawełka). U mnie budzą niesmak i obrzydzenie. Pawełek rzeczywiście niewinny, bo sam siebie nie powołał, sam siebie w bramce nie postawił. Zrobił to trener i gdyby miał choć odrobinę wstydu, to wziąłby odpowiedzialność na siebie. On w końcu wybrał sobie trenera bramkarzy (choć to dla nas - Wiślaków - błogosławieństwo, że pozbyliśmy się kolejnego nieudacznego kumpla Skorży), on zatwierdził powołania i skład. Przypomniał mi się cytat z "Diuny" mówiący o tym, że można zrozumieć człowieka, który ratuje się wchodząc po plecach kogoś innego, chyba, że robi to na sali balowej. Smuda wskoczył na Pawełka żeby zatrzeć złe wrażenie po tym bezsensownym turnieju. Jak widać - dla niektórych "dobrze zrobił". Kij im wszystkim w oko. 1q2 - ja bym się nawet z Juszczyka nie śmiał, bo co on ma w takiej sytuacji mówić? "Módlcie się, żebym nie wszedł między słupki?" - to by dopiero była groteska
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2010 o godz. 18:02.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
..Ile jeszcze osób musi się przejechać i wstydzić za jego interwencje, ile będzie spychania odpowiedzialności za jego grę, ile zdziwienia dlaczego Wisła przegrywa lub remisuje wygrane mecze, ile postów trzeba napisać, żeby ludzie zrozumieli, ile banów poleci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No widzisz, Kordel, niczego z mojego postu nie zrozumiałeś.
Nie, żebym się jakoś szczególnie zdziwił - ale my piszemy o zupełnie różnych kwestiach. Celowo nie podnosiłem kwestii przydatności Pawełka do reprezentacji, bo i on, i Przyrowski, i każdy inny bramkarz z ligi jest na to za słaby. Fart Przyrowskiego polegał na tym, że grał z takimi lewusami, że nawet podanie do napastnika drużyny przeciwnej i dojście tamtego do sytuacji sam na sam nie spowodowało straty bramki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2010 o godz. 20:17.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dokładnie, wiem o tym, z tym, że ja muszę się pilnować, żeby nie dostać bana i jako, że jest to temat: "Nasi piłkarze" to ja tu nawiązuję do beznadziejności Pawełka a ty (jako mod mozesz swobodnie meandrować po tematach) wytykasz "nieprzyzwoitość" Smudzie... Tak się stało, że obaj Panowie się spotkali. "Mój" Pawełek pokazał "twojemu" Smudzie na co go stać i Smuda nie chciał brać na swoje barki odpowiedzialności za błędy Mariusza, bronił się...za co ty Franza obwiniasz... a ja obwiniam Pawełka ( bo przez niego jest cały dym) i na nim się skupmy, bo to nie temat o reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kto jest trochę dłużej na forum wie o czy mówie, i ty także wiesz. Żeby tylko nie było oftopa. Świetnie, że Głowa wraca. Wie ktoś kiedy wraca Guła? Długo o nim cicho. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na transfer wysokiego napastnika chyba sie nie zanosi to myśle że w razie co Skorża do ataku przesunie Marcelo skoro na stoperze są Głowa i Cleber a w razie co jeszcze Jop ale to już wersja awaryjna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pomysł z przesunięciem Marcelo do ataku nie jest zły.
Bramki strzelać umie? - umie. Głową, nogą bez różnicy. Technikę ma całkiem dobrą, piłka nie odskakuje mu na kilka metrów. A młodego brazylijskiego napastnika sprzedamy co najmniej 2 razy drożej niż młodego brazylijskiego stopera ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
A, no i nie musisz pogrubiać fragmentów Twoim zdaniem ważnych. Z uwagą czytam wszystko. Pewnie, że Pawełek nie jest mistrzem rzemiosła, ale trzymaj się faktów, a nie twórz nową rzeczywistość. Jakaś łajza obraziła piłkarza Twojego klubu, a Ty z radością mu przyklaskujesz. Potem jeszcze żalisz się jak jakiś żyd, że jesteś represjonowany przez któregoś z modów. Czytając Twoje posty dziwię się, że w ogóle mają do Ciebie cierpliwość. Nie ma nic gorszego niż wiecznie pokrzywdzone płaczki. Wiesz czyją domeną jest takie zachowanie? Edit: nie wierzę w to, co czytam pod tym postem. Ej, Sandomingo, a na ile może liczyć młody, brazylijski sprzedawca Rolls- Royce'ów? Może Marcelo wolałby jako ktoś taki pracować? Wygląda na to, że dobrze go znasz, to zapytaj i daj znać. Dzięki.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 04.02.2010 o godz. 13:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Tylko co na to sam Marcelo ?![]()
.
. |
|