|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ktoś w tym klubie wyleczy kogos porzadnie czy bedziemy miec 8 takich T.Dawidowskich ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._moich_marzen/
Nie wiem czy ktoś już wklejał, ale macie tutaj ciekawy wywiad z Łaciakiem. Dość młody jest, zobaczymy co z tego będzie. Ale w tym wywiadzie zrobił na mnie pozytywne wrażenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
No niestety wygląda to bardzo nieciekawie - 2 miesiące bez kopnięcia piłki, kontuzja przynajmniej z nazwy wyglądająca poważnie i duży znak zapytania co dalej. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no wlasnie .. Brozek ma pachwine ,kolano itd ...ciekawe ze nigdzie nie pisze ze skoro nie zdecydowal sie na ta operacje przez ktorą pauzowal by 3 miesiace to czy dalej bedzie gral troche "uwazniej" czyli to nie jest do konca wyleczone i dalej bedzie gral runde nie na 100% ....bo odonsze wrazenie ze od czasu jak wrocil po kontuzj z Belchatowem to wlasnie Pawel nie gral na 100% ,jakby askuracyjnie// wyjdzie na to ze Boguski tez ma cos naciagniete -jak dzis pisali ,nie ma Cwielonga a ten Punoszevac to niewiadoma i ...ehh oby to sie wszytko odwrocilo. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najpierw to my potrzebujemy sztabu medycznego i fizjologów,takich....lepszych,żeby nie ubliżać nikomu. Przy tak małym obciążeniu meczowym łapać tak przewlekłe kontuzje,coś tu jest nie tak. W Anglii czy gdziekolwiek gra się poważnie w piłkę musieliby z czasem odwołać ligę na kilka miesięcy gdyby tak leczono czy diagnozowano. No jak zawodowy piłkarz może leczyć 3 miesiące pachwinę?Do tego dochodzi kolano. Co oni się sami ziółkami leczą czy jak? Znając życie po dwóch kolejkach kilku będzie od razu na coś narzekać. Skandal i paranoja w jednym.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/profile.php?...00000232638872 Profil Kirma : )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wydaje sie że to jego bo ma zdjęcie bardzo takie ,, cywilne "
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szkoda tylko,że wszystko ma na profilu zablokowane :/
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cuż ja akurat płacę za Orange Sport i chciałbym dowiedzieć się czegoś o naszej drużynie. O jakiego pomocnika mogło chodzić lol... Chyba o Łobodzińskiego.
Oczywiście artykuł prymitywny. A ten dziennikarz- jest sam i nie potrafi nawet uzyskać wywiadu. Prawdziwy profesjonalista. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Byłem tam podstawowym zawodnikiem. Myślę, że nabrałem doświadczenia i zdobyłem to, czego brakowało mi tutaj. Uwierzyłem w swoje możliwości i naprawdę wracam do Krakowa nie tylko po to, żeby być, żeby sobie siedzieć na ławce. Jestem tu po to, żeby mocno naciskać na Mariusza, walczyć z nim i w najbliższej przyszłości wygrać rywalizację, i stać się bramkarzem numer 1[FONT=tahoma]
Juhu ma wielkie ambicje ;d [/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boguski naciągnął mięsień podczas meczu z Tavrią i czeka go przerwa w treningach.Miejmy nadzieje że szybko wróci do zajęc.Szkoda że nie przepracuje pełnego okresu przygotowawczego bo Rafał w pełnej formie jest bezcenny w ofensywie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na tę chwilę o ile się nie mylę to z napastników mamy Małeckiego.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie potrafię tego zrozumieć, co oni ze szkła są czy co ? Co chwila jakaś kontuzja. Przygotowanie fizyczne leży, skoro po zwykłym wślizgu gość łapie jakiś uraz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Juz skonczcie bredzic. Wez zobacz sobie ile kontuzji jest w czołowych klubach europejskich. Taki Juventus ledwo zbiera 11 do grania. kontuzje są wszędzie i będą, wiec takie narzekanie w niczym nie pomoze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To co się dzieje z kopaczami w Wiśle nie jest normalne.Najwyższy czas aby to sobie uświadomić. Tylko nie wiem co jest bardziej niepokojące, zaistniały stan rzeczy czy to,że nie widać szans na poprawę. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jakbysmy mieli miec piłkarzy ktorzy o siebie dbają, a do tego jeszcze bardzo dobry sztab - wtedy musielibysmy byc klubem na europejskim poziomie. A takim nie jestesmy. Wiadomo - jest to cel do ktorego nalezy dążyc , tyle ze zmienic sie musi naprawde wiele, samym brakiem kontuzji niczego nie osiagniemy. A jezeli juz tak bardzo kłuje cie w oczy ten Juventus, to wez mecz z ostatniej kolejki ligi holenderskiej: AZ Alkmar vs Groningen. Goscie nie mogli skorzystac z 12 piłkarzy (w wiekszosci kontuzjowanych).
Ostatnio edytowane przez Fuks : 01.02.2010 o godz. 13:18.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko kurka nieodparte skojarzenie z Gianluigim Buffonem, a raczej nie o to chodzi |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|