|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
zejdźcie z tej ironii jakby nie było to wychowanek Wisły...
to chyba nie jego wina że nikogo lepszego nie pozyskali,powodzenia Juhu ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Żenada. Już wiemy dlaczego się go pozbyli. Teraz Pawełek dopiero czujnie się poczuje, oddaliśmy lepszego Cebanu, żeby mieć gorszego Juszczyka.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
A już się bałem że ten prześmiewczy ton przejmie forum. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mateusz Bąk z Lechii Gdańsk ma wolną ręke w poszukiwaniu innego klubu..
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 22.01.2010 o godz. 21:34.
![]() Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, no to jeszcze zakontraktujmy Wojciecha Kaczmarka, Dariusza Zawadzkiego i Dawida Wisłę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ł.Burliga i K.Mączyński dołączą do ŁKS'u po powrocie tego zespołu ze zgrupowania
90minut.pl
Ostatnio edytowane przez matti220 : 22.01.2010 o godz. 23:45.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
skąd masz to info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Albo zróbmy z porządnego forum ONET
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz najnowszy mega transfer obchodzi dziś urodziny, może mu dziś oszczędzić krytyki
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3952 ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Patryk "połowa powołanych się nie nadaje się do gry w młodzieżówce" Małecki przestrzelił z 3m do pustej bramki w meczu z Singapurem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ale w końcu strzelił gola
grał on i Piotr Brożek.![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A Leszczak widac nic nie robi sobie z zawieszenia. Ten chlopiec ma chyba jakies problemy natury psychicznej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może znowu jakaś osoba podająca się za jego menadżera przekazała mu błędne informacje, tym razem dotyczące jego zawieszenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
nie Wisły a zresztą co to za różnica.... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
nie wiem może ,wydawało mi się jednak że wychowanek Wisły...
w każdym razie dalej nie rozumiem co wam daje napierdalanie się z własnego zawodnika , jak tak dobrze wam to idzie to przywitajcie go ****a gwizdami na stadionie ,bo to przecież nie buffon... bo to przecież wszystko jego wina że będzie teraz w Wiśle grał ...
Ostatnio edytowane przez South : 23.01.2010 o godz. 18:51.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie będzie u Nas grał...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Będzie u nas grzał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Albo mi się wydaje albo cały czas jest mowa o dwóch osobach. Bo wychowankiem Clepardii to jest Leszczak, nie Juszczyk ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
albo po prostu żyje swoim życiem i chce robić karierę nie konsultując swoich poczynać z użytkownikiem For_Fun, ani nie tkwiąc bez sensu w ME w oczekiwaniu aż Maciej Skorża dostrzeże, że ma takiego zawodnika. Nie oszukujmy się - te zapowiedzi Maciusia o wprowadzaniu Leszczaka do zespołu były tyle warte co deklaracje indywidualnej pracy z Niedzielanem i szans, które ten miał rzekomo otrzymać. W najlepszym razie Leszczaka zwolniliby tak za dwa-trzy lata na wolny transfer/wypełniłby nową umowę i w jego miejsce wzięlibyśmy snajpera z IV ligi. Szkoda chłopaka, niezależnie od tego jak nieelegancko się zachował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niech przyjeżdża i zobaczymy czy strzeli. Zachował się w sposób, który go dyskwalifikuje. Ciekawe czy Holendrzy wiedzą, że został zawieszony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nski_wyjechal/
Poprawiło mi to humor, będzie pociecha z Filipa, on ma dopiero 19 lat. ![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...a/filip_kurto/ Juszczyk do ME .
Ostatnio edytowane przez kosaTS : 25.01.2010 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak w ogóle to co się dzieje z Boguskim?
Nie widać go na zdjęciach wśród trenujących na zgrupowaniu?! Ta jego kontuzja to zaczyna się robić sprawa z cyklu Archiwum X. Gość doznał kontuzji w maju a mamy praktycznie luty... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Stadion to jedna wielka niewiadoma a ci bredzą o tym że do tej pory wszystko idzie z harmonogramem.Boguskiego 2 mecz nie ma - oficjalna milczy jak grób - Co z Brożkiem? , tego nie wie nikt.Sobol ponoć trenuje normalnie ale to trzeba czytać między wierszami ,bo oczywiście żadnej informacji o tym kiedy można się spodziewać że zagra, to samo z Głowackim...Żenada. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skorża chyba nie chce obciązac zbytnio zawodników co leczyli jeszcze niedawno powazne kontuzje (Sobol,Boguski,Głowa) i dlatego Oni nie grają.Nikt nie chce powtórki z Dawidowskiego,Wtorka czy Guły.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.01.2010 o godz. 09:42.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|