The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jago
Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2010, 17:19
Ja miałem studniówkę w piątek w Muzeum Narodowym żarcie.. okropne.. a ten ich tort to jest chyba sławny bo ja swojego nie mogłem zjeść.. - Wierzynek ..
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.01.2010, 17:19
Ceny z kosmosu mocno niektóre
Ja pare lat temu bawiłem na zamku w NIepołomicach. Koszt bodaj 150 + 100 za tow. W cenie chocby dojazd autobusem, przyjazd na rynek po zabawie Kapela, nauczyciele, film dla każdego w cenie, żarcie nawet nawet. Miło było.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.01.2010, 17:37
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ceny z kosmosu mocno niektóre
Ja pare lat temu bawiłem na zamku w NIepołomicach. Koszt bodaj 150 + 100 za tow. W cenie chocby dojazd autobusem, przyjazd na rynek po zabawie Kapela, nauczyciele, film dla każdego w cenie, żarcie nawet nawet. Miło było.
Ja piernicze to ile was tam było, cena zajebista
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.01.2010, 17:40
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Ja będe na studniówce za 3 tygodnie i cena od osoby wynosi.... 170 z tego co wiem... to jest zajebista cena.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 17.01.2010, 19:28
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
NO wiem, tak zajebista, ze aż wdarła mi sie teraz niepewność czy nie było to może 200 - 150... Ale to max już na pewno. Ogólnie tanio mnie to wyszło, wszak na garniak nowy się nie szarpnąłem... Nie pamietam dokładnie, to już kilka lat wstecz.

Ile nas było? No ładnych kilkaset osób - 10 klas po, plus minus, 25 osób (250) + jakieś 150-200 os. towarzyszących. Czyli ok 400 osób do płacenia. Mnożąc to razy (licząc pierwszy wariant cenowy) średnio 130 zł wyszedłby budżet imprezy w wysokości ponad 50 tys złotych - na swoje pewnie i tak wyszli organizatorzy

Generalnie dziwią mnie koszty 300 zł i więcej od osoby biorąc pod uwagę, ze nam niczego nie brakowało, a i nie bawiliśmy na sali gimnastycznej...
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.01.2010, 20:02
Ja wczoraj imprezowałem na studniówce koleżanki na Klimeckiego , impreza prze zajebista,żarcie od Wierzynka średnie.Brakowało troszkę disco polo ale ogólnie muzyka świetna,wybawiłem sie z nią jak należy,czego chcieć więcej poszedłbym dzisiaj na poprawiny.Zmiażdżył mnie typ,który chyba jeszcze przed 21 nie mógł o własnych nogach iść i nauczyciele go wyprowadzili podobno do samochodu wsadzili hehe
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 17.01.2010 o godz. 20:07.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.01.2010, 20:14
My 3 lata temu, też mieliśmy od Wierzynka. Jeść się tego nie dało Przereklamowane zdrowo.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.01.2010, 20:19
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Ja wczoraj imprezowałem na studniówce koleżanki na Klimeckiego , impreza prze zajebista,żarcie od Wierzynka średnie.Brakowało troszkę disco polo ale ogólnie muzyka świetna,wybawiłem sie z nią jak należy,czego chcieć więcej poszedłbym dzisiaj na poprawiny.Zmiażdżył mnie typ,który chyba jeszcze przed 21 nie mógł o własnych nogach iść i nauczyciele go wyprowadzili podobno do samochodu wsadzili hehe
a z jakiego to LO było?
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.01.2010, 20:34
XI LO

żarcie nie dobre, impreza w sumie dobra (tzn jak dla kogo)
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.01.2010, 11:07
Już po studniówce - zabawa przednia , wytańczyłem się za wszystkie czasy , ale..
- jedzenie z Wierzynka - syf!!Zimne, mało i niedobre!Wolałbym żeby już żeby z KFC żarcie brali...
-w muzeum nie ma klimy i jest taka parówa że masakra..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.01.2010, 11:39
Kibic_1906 miales w Narodowym?

Napsiz ile placiles, jak zarcie, o ktorej początek i koniec imprezy...

Moja szkoła wydziwia strasznie jesli chodzi o studniowke.... :(
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Od: 04.2008

Stary 18.01.2010, 11:43
A czemuż to ?
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 18.01.2010, 14:07
A my dopiero 14 lutego się bawimy... Cena 250 + 150 a wszystko w hotelu europejskim
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 18.01.2010, 14:13
Ja miałem w sobotę, i było naprawdę zaje... Może do północy wóda pod stolikiem ale po już nikt się nei bawił w chowanego Zespół na duży plus,żarcia dużo i też w jakości niczego sobie...Wszytko skończyło się o 7 rano(i odziwo 1/4 sali siedziała do samego końca, a prawie 100% było jeszcze o 3), naprawdę życzę wszystkim tak fajnej studniówki.

P.S. Przykład że za 300 złoty (cena razem z osoba towarzyszącą) można się naprawdę fajnie bawić.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 18.01.2010 o godz. 14:16.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 18.01.2010, 14:29
Ploughmanson napisał(a):Wyświetl post
A my dopiero 14 lutego się bawimy... Cena 250 + 150 a wszystko w hotelu europejskim
widac ceny u nich caly czas te same, ja tam mialem w zeszlym roku i bylo chyba nawet fajnie
Ostatnio edytowane przez Kamil : 18.01.2010 o godz. 17:54.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Wujek dobra rada
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.01.2010, 14:39
Ja mam 5 lutego w hotelu europejskim. 260zł singiel albo 400zł para . A co będzie w cenie to nie wiem
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.01.2010, 17:52
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Kibic_1906 miales w Narodowym?

Napsiz ile placiles, jak zarcie, o ktorej początek i koniec imprezy...

Moja szkoła wydziwia strasznie jesli chodzi o studniowke.... :(

Cena to 485zł za parę a 285 za siebie. Jedzenie - na przystawke niedobre zimne mięso z żurawiną i jakimś ubitym białym serem , półmisek wędlin(akurat ok) , mięso ciepłe z kluskami i marchewką ( kluski - 5 małe , na jeden kęs i mięsko malutkie) , strogonow ( tak że 5 razy zamoczyłem łyżkę i koniec)
Tort akurat był ok , zimny truskawkowy.
Impreza zaczęła się ok 19,30 a koniec o 5,00.
Jedyne czego nie brakło to mineralna , coca-cola , soki , herbata i kawa.
Jednym słowem - NIE polecam muzeum narodowego na studniówkę - drogo , duszno w środku i nie wolno wychodzić na zewnątrz bo ochrona nie wypuszcza..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Stary 18.01.2010, 18:33
Z tym wypuszczaniem to chyba mają coś zrobione oO To gdzie na papierosa wychodziliście ?
Odpowiedz cytując
Vegetas
Member

Stary 18.01.2010, 18:54
Wujek dobra rada napisał(a):Wyświetl post
Ja mam 5 lutego w hotelu europejskim. 260zł singiel albo 400zł para . A co będzie w cenie to nie wiem

O to podrożyli Chociaż ja miałem już trochę temu więc nie wiem czy będą aktualne moje doświadczenia Hehe jak masz fajne dziewczyny w klasie i kumate to dość tanio i łatwo można sobie pokój załatwić u portiera na jakąś godzinkę przynajmniej tak było gdy ja miałem studniówkę. Żarcie to w sumie dobre no ale jak to na większości takich imprez mało ale generalnie klimat spoko udanej imprezy
Płaszów stary wierny Wisle
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.01.2010, 19:06
P@vel K@sprzyk napisał(a):Wyświetl post
Z tym wypuszczaniem to chyba mają coś zrobione oO To gdzie na papierosa wychodziliście ?
No ja akurat nie pale ale widzialem ze w kiblu palili bez sensu , ale co zrobic.
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Stary 18.01.2010, 19:24
To u nas miłe zaskoczenie Ochrona się zbytnio nie szczypała, zresztą na papierosa najpierw wyszły belfry a my za nimi , ot przykład idzie z góry
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 19.01.2010, 09:27
W kiblu? Miałem tam studniówkę rok temu i wszyscy w jakiejś palarni siedzieli.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.01.2010, 10:14
Ja mialem dwa tygodmnie temu swoja studniowke w restauracji Rezydent w Rudniku a w zeszla sobote dziewczyny w kopalni soli w Wieliczce .Gral ten sam DJ na obu imprezach, u mnie muzyka typowa disco taneczna i do popijawy wszyscy sie bawili ok a w kopalni dali przyklad jak mozna moim zdaniem zamulic impreze przez dretwa muzyke i jakies wystepy uczniow
.....
Odpowiedz cytując
hunter TSW
Member

Od: 09.2008

Stary 19.01.2010, 10:53
Ja studniówkę to miałem jakies 8 lat temu ale to jest balet który się pamięta (lecz nie zawsze ) do końca życia. Wcześniej ktoś pisał, że był na zamku w Niepołomicach też tam byłem z koleżanką, która tam miała. Generalnie gdyby tam ktoś miał to konkretnie jest. Te sale super, jedzenie b dobre. Co do ceny to sie nie orientuje z racji tego, że byłem zaproszony i nie miałem przyjemności opłcania imprezy
Odpowiedz cytując
GOalkeeper
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.02.2010, 17:40
A ja mam takie pytanie do tych co już mieli studniówki, a konkretnie to chciał bym wiedzieć jaką muzyke wam puszczali i mile widziane też konkretne tytuły ulubionych kawałków.

Pochwalcie się śmiało

Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!

Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.02.2010, 18:04
Pytanie. A obskakiwaliście na jednej nodze pomnik Mickiewicza po studniówkach czy nie (a przynajmniej ci co byli w stanie)?
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 07.02.2010 o godz. 18:38.
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 08.02.2010, 00:28
Ploughmanson napisał(a):Wyświetl post
Pytanie. A obskakiwaliście na jednej nodze pomnik Mickiewicza po studniówkach czy nie (a przynajmniej ci co byli w stanie)?
moja byla co prawda w zeszlym roku,
już szedlem ale niestety mnie zgarneli spowrotem na studniowke, to sie w****ilem i o 24 poszedlem na R22 mecz WIsly ogladac
Ostatnio edytowane przez Kamil : 08.02.2010 o godz. 00:35.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.02.2010, 00:45
To Wam się impreza o 24 kończyła ?

Nie będę mówiła ile lat temu była moja studniówka ale obskakiwałam oczywiście Adasia. Mimo, że ciezko było ale wcale nie ze względu na % a ... bolące nogi. I nie powiem - dość hitowe fotki mam w kiecce powiedzmy "balowej" i ... glanach bo na takie buty przebrałam szpileczki.

No i niezapomniane miny ludzi w tramwaju jak wracałyśmy z koleżanką na osiedle z Rynku ... balowe kiecki, resztki makijażu, loczki-koczki ... i glany :] A ludzie do pracy jechali bo wacałyśmy około ... 7

Aha no i bodaj 4h snu i wizyta na R22, bo akurat jakiś sparing grali
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 08.02.2010, 00:59
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
To Wam się impreza o 24 kończyła ?

a czy ja gdzies napisalem ze sie skonczyla? to byla chwila impuls lub jak kto woli jakis glos mi kazal isc na Wisle
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.02.2010, 01:13
No bo wynikało, że szedłeś skakać naokoło Adasia (a to zawsze po studniówce), wrócili Cię i poszedłeś na Wisłę potem ...

Widać zbyt daleko idące wnioski wziełam ;-)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów