|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tekst taki sobie,no ale co nieco o finansach jest napisane. http://www.forbes.pl/forbes/2009/12/...zow_czyli.html
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaznaczyłem na wstępie,że tekst taki sobie. Poza tym wkleiłem link ze względu na liczby. Niestety polskie media wysoko nakładowe nie nadają się już do niczego,nawet do cytowania. Wydawnictwo płaci za tytuł,wydaje go,zatrudnia byle kogo za byle jakie sumy.... to i takie wolty mają miejsce.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Z gówna da sie jednak zrobić złoto.Tyle że chwilowe. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ktoś wie jaki kontrakt Legia zaproponowała Musze? Ile ma tych tysi dostawać? Muszę powiedzieć, że bardzo jestem ciekaw co chłop wybierze. Wyjazd czy dalszą karierę w naszej buraczance
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podobno 350 tys. euro. Nie oszkujmy sie, to sa grosze dla zagranicznych zespolow pokroju Szachtara czy Auxerre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
To są pieniądze jakich żaden klub zagraniczny nie da graczowi z Polski na pierwszy kontrakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
tylko wiesz, że nowy klub to ryzyko siedzenia na ławce rezerwowych, a w Legii ma pewny skład. To ważne przed czerwcowymi Mistrzostwami Świata...
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
bardzo dobry art, to porównanie do mercedesów mnie rozwaliło, trafne !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boniek chce zainwestowac w Zawisze.
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...KA10/998669472 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już Boniek pomagał Widzewowi zdziwię się jeśli Zetka przygarnie tego pana, ale to nie mój problem
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hahahahahhahahahahhaha! Co za Zuch !
Przypomina mi sie wiecznie 24-letni Yahaya, ktory bramke nam strzelal juz chyba jako 40-latek : ))))))))) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Wiek dzikiego nalezy badac weglem C14 ! No to widze, ze tez klawy gosc! ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Albo przeciąć w pół i policzyć słoje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Brać go. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a ja się boję, że to krętacz i skąpiec. Mógł się przecież spokojnie z tą kochanką ożenić i przewieźć na legalu, tylko by go pewnie dwie żony za dużo kosztowały i zaczął kombinować jak oszczędzić a mieć
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Dziwię się jednak władzom poznańskiego klubu. Ja już naprawdę nie wiem, o co im chodzi? Po co tą sprawę ciągną? Chcą glejtu, że Amika Poznań powstała w wyniku niepokalanego poczęcia? Że nieskalana jest korupcją, ba - jest wzorem wszelkich sportowych cnót? To chyba skierowali się do niewłaściwej instancji - proponuję w tej kwestii udać się do abp. Paetza. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A poważniej to niestety najprawdopodobniej masz rację. Cytat:
WD orzeknie, że po części są winni ale degradacja ich nie obejmie. Karne punkty może uda się zatwierdzić jeszcze w tym sezonie, gdy szanse na mistrza są mniejsze niż można było przypuszczać a od nowego sezonu znów napniemy się na mistrza.... Usankcjonowane zostaną mistrzostwa, profity i cała ta biało niebieska szopka z Bułgarskiej a reszcie gawiedzi zamknie się usta mówiąc, że kara także już była... Jednym słowem obłuda trwa nadal.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przeciez oni sobie zwyczajnie kpią sobie swoim postepowaniem
wszyscy wiedzą jak bylo ludzie bez honoru i zadnych wartosci , tak jak ich kibice palący falgi wczesniej ukradzione z magazynu inne kluby chociaz mialy jaja i teraz graja na czysto a za tymi tchórzami i kombinatorami smród bedzie sie ciagnał na zawsze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem tego Tarasiewicza. Zapowiadać posadzenie na lawie gościa za to,że ten podpisał kontrakt z innym klubem. I to już któreś takie imć Tarasiewicza działanie. Czy do niego nie dociera to,że jest wolny rynek i każdy może sobie iść gdzie chce za ile chce,i że nie każdy musi być wyznawcą jego wątpliwego kunsztu trenerskiego. Tragedia. Komisja ligi czy coś takiego powinno ukarać faceta,bo kompromituje takie zachowanie nasza ligę. Póki co to chce sobie sprowadzić Cwielonga
. Transfer na miarę Tarasiewicza.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Wiadomo że go odsunie od drużyny + ME ze względu na akcję z Polonią.. tylko nawet jeśli to co z tego? ma do tego prawo, w ocenie kibiców z pewnością zaliczył plusa, w mojej też.. jakoś sobie nie wyobarażam Pawła Brożka grającego w Wiśle mając w świadomości że zaraz przejdzie do Zagłębia Lubin.. dziwnie się ogólnie ten Gancarczyk zachował.. wyskoczył jak filip z konopi. za niedługo jakiś grajek będzie grał w xxx i już będzie wiadomo że za 2 lata przenosi się do yyy, dziwna strategia... przez którą ów grajek tylko cierpi
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.01.2010 o godz. 00:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A w sprawie tego Lecha to jego władze chcą żeby dzisiejszy Lech odpowiadał za występki starego Lecha czy Amiki, bo się pogubiłem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|