The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2010, 11:35
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Wraca do Polski Maciej Bykowski-kolejny Polski zawodnik probujący "kariery " za granicą....

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

wlasciwie historia powrotu jak kazda poprzednia,pewnie za mniej kasy ale byle grac.
Cóż powiedzieć o napastniku, który nigdy nie strzelił więcej niż 9 goli w ligowym sezonie?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.01.2010, 14:26
Tekst taki sobie,no ale co nieco o finansach jest napisane. http://www.forbes.pl/forbes/2009/12/...zow_czyli.html
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 10.01.2010, 14:31
Cytat:
le Wisła Kraków, obecny mistrz Polski, nie przebrnęła nawet pierwszej rundy eliminacji i odpadła po słabej grze z mistrzem Łotwy, Levadią Tallinn.
dobry artykuł.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 10.01.2010, 14:49
Proud napisał(a):Wyświetl post
dobry artykuł.
Zaznaczyłem na wstępie,że tekst taki sobie. Poza tym wkleiłem link ze względu na liczby. Niestety polskie media wysoko nakładowe nie nadają się już do niczego,nawet do cytowania. Wydawnictwo płaci za tytuł,wydaje go,zatrudnia byle kogo za byle jakie sumy.... to i takie wolty mają miejsce.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.01.2010, 14:54
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Cóż powiedzieć o napastniku, który nigdy nie strzelił więcej niż 9 goli w ligowym sezonie?
coż można powiedziec o napastniku ktory w 6 meczach dla Panathinaikosu strzela 4 bramki.

Z gówna da sie jednak zrobić złoto.Tyle że chwilowe.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.01.2010, 14:57
Ktoś wie jaki kontrakt Legia zaproponowała Musze? Ile ma tych tysi dostawać? Muszę powiedzieć, że bardzo jestem ciekaw co chłop wybierze. Wyjazd czy dalszą karierę w naszej buraczance
What's new?

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 11.01.2010, 17:20
Podobno 350 tys. euro. Nie oszkujmy sie, to sa grosze dla zagranicznych zespolow pokroju Szachtara czy Auxerre.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 11.01.2010, 17:45
To są pieniądze jakich żaden klub zagraniczny nie da graczowi z Polski na pierwszy kontrakt
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.01.2010, 17:45
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Podobno 350 tys. euro. Nie oszkujmy sie, to sa grosze dla zagranicznych zespolow pokroju Szachtara czy Auxerre.
tylko wiesz, że nowy klub to ryzyko siedzenia na ławce rezerwowych, a w Legii ma pewny skład. To ważne przed czerwcowymi Mistrzostwami Świata...
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.01.2010, 18:09
http://www.weszlo.com/news/4304

Ciekawy artykuł troszke nie w stylu weszlo.com
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.01.2010, 08:09
bardzo dobry art, to porównanie do mercedesów mnie rozwaliło, trafne !

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.01.2010, 23:34
Boniek chce zainwestowac w Zawisze.
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...KA10/998669472
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 13.01.2010, 00:41
Już Boniek pomagał Widzewowi zdziwię się jeśli Zetka przygarnie tego pana, ale to nie mój problem
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 13.01.2010, 15:44
http://ilelatmatraore.blogspot.com/
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 13.01.2010, 16:13
hahahahahhahahahahhaha! Co za Zuch !

Przypomina mi sie wiecznie 24-letni Yahaya, ktory bramke nam strzelal juz chyba jako 40-latek : )))))))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 13.01.2010, 16:17
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
hahahahahhahahahahhaha! Co za Zuch !

Przypomina mi sie wiecznie 24-letni Yahaya, ktory bramke nam strzelal juz chyba jako 40-latek : )))))))))
Dlatego też myślę, że należy przeprowadzić kontrolę uzębienia zawodnika, który jest obecnie u nas na testach
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 13.01.2010, 16:33
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Dlatego też myślę, że należy przeprowadzić kontrolę uzębienia zawodnika, który jest obecnie u nas na testach
ten zawodnik co jest u nas na testach to w 2009 głownie był znany z tego że kochankę chciał przemycić z Senegalu na paszport żony stracił żonę kochankę i klub
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 13.01.2010, 16:43
Zeby moga byc sztuczne, albo w ogole ich moze nie byc.
Wiek dzikiego nalezy badac weglem C14 !

Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
ten zawodnik co jest u nas na testach to w 2009 głownie był znany z tego że kochankę chciał przemycić z Senegalu na paszport żony stracił żonę kochankę i klub
No to widze, ze tez klawy gosc!
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
killer1906
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.01.2010, 16:51
Albo przeciąć w pół i policzyć słoje.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.01.2010, 16:53
"Bobo" Kaczmarek tego typu metodę zalecał juz dawno
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.01.2010, 17:45
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Znaczy - ma fantazję, a to u zawodników ofensywnych podstawa. Do tego niezły kozak.
Brać go.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.01.2010, 19:03
a ja się boję, że to krętacz i skąpiec. Mógł się przecież spokojnie z tą kochanką ożenić i przewieźć na legalu, tylko by go pewnie dwie żony za dużo kosztowały i zaczął kombinować jak oszczędzić a mieć

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 13.01.2010, 19:08
Lechica Wroznań

http://www.sport.pl/pilka/1,70993,74...yscypliny.html
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.01.2010, 19:15
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Lechica Wroznań

http://www.sport.pl/pilka/1,70993,74...yscypliny.html
Swoje zdanie na temat Amiki Poznań mam wyrobione.

Dziwię się jednak władzom poznańskiego klubu. Ja już naprawdę nie wiem, o co im chodzi? Po co tą sprawę ciągną? Chcą glejtu, że Amika Poznań powstała w wyniku niepokalanego poczęcia? Że nieskalana jest korupcją, ba - jest wzorem wszelkich sportowych cnót?

To chyba skierowali się do niewłaściwej instancji - proponuję w tej kwestii udać się do abp. Paetza.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 13.01.2010, 20:39
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Swoje zdanie na temat Amiki Poznań mam wyrobione.

Dziwię się jednak władzom poznańskiego klubu. Ja już naprawdę nie wiem, o co im chodzi? Po co tą sprawę ciągną? Chcą glejtu, że Amika Poznań powstała w wyniku niepokalanego poczęcia? Że nieskalana jest korupcją, ba - jest wzorem wszelkich sportowych cnót?

To chyba skierowali się do niewłaściwej instancji - proponuję w tej kwestii udać się do abp. Paetza.
A o wszystkim zaśpiewają nam "chórzyści"...

A poważniej to niestety najprawdopodobniej masz rację.

Cytat:

Masiota nie kryje, że miała to być doraźna zagrywka taktyczna spowodowana chęcią uchronienia się przed odpowiedzialnością dyscyplinarną, gdyby w ślad za indywidualnymi zarzutami prokuratury wobec piłkarzy Lecha związek szybko rozpoczął postępowanie przeciw klubowi. - Ale to były inne czasy, w karomierzu były jeszcze spadki, z ligi degradowano właśnie Jagiellonię Białystok, były niesamowite historie z Widzewem Łódź - mówi Masiota. I dodaje: - Dziś nie jestem już taki przekonany do tego pomysłu. Mimo że moim zdaniem należy się liczyć z ryzykiem, że następca dyscyplinarny starego Lecha może w przyszłości być skazany w aferze korupcyjnej. I np. dostać karne punkty.
Czyli Pyry wymyśliły sobie, że zamkną sprawę raz na zawsze.
WD orzeknie, że po części są winni ale degradacja ich nie obejmie. Karne punkty może uda się zatwierdzić jeszcze w tym sezonie, gdy szanse na mistrza są mniejsze niż można było przypuszczać a od nowego sezonu znów napniemy się na mistrza....
Usankcjonowane zostaną mistrzostwa, profity i cała ta biało niebieska szopka z Bułgarskiej a reszcie gawiedzi zamknie się usta mówiąc, że kara także już była...

Jednym słowem obłuda trwa nadal....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.01.2010, 23:48
Przeciez oni sobie zwyczajnie kpią sobie swoim postepowaniem

wszyscy wiedzą jak bylo

ludzie bez honoru i zadnych wartosci , tak jak ich kibice palący falgi wczesniej ukradzione z magazynu

inne kluby chociaz mialy jaja i teraz graja na czysto a za tymi tchórzami i kombinatorami smród bedzie sie ciagnał na zawsze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 14.01.2010, 00:18
Nie rozumiem tego Tarasiewicza. Zapowiadać posadzenie na lawie gościa za to,że ten podpisał kontrakt z innym klubem. I to już któreś takie imć Tarasiewicza działanie. Czy do niego nie dociera to,że jest wolny rynek i każdy może sobie iść gdzie chce za ile chce,i że nie każdy musi być wyznawcą jego wątpliwego kunsztu trenerskiego. Tragedia. Komisja ligi czy coś takiego powinno ukarać faceta,bo kompromituje takie zachowanie nasza ligę. Póki co to chce sobie sprowadzić Cwielonga. Transfer na miarę Tarasiewicza.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.01.2010, 00:25
Cytat:
Czy do niego nie dociera to,że jest wolny rynek i każdy może sobie iść gdzie chce za ile chce,i że nie każdy musi być wyznawcą jego wątpliwego kunsztu trenerskiego. Tragedia.
ho, ho.. to teraz komisja ligi będzie karać trenerów którzy dają na ławę swoich piłkarzy..

Wiadomo że go odsunie od drużyny + ME ze względu na akcję z Polonią.. tylko nawet jeśli to co z tego? ma do tego prawo, w ocenie kibiców z pewnością zaliczył plusa, w mojej też.. jakoś sobie nie wyobarażam Pawła Brożka grającego w Wiśle mając w świadomości że zaraz przejdzie do Zagłębia Lubin.. dziwnie się ogólnie ten Gancarczyk zachował.. wyskoczył jak filip z konopi.

za niedługo jakiś grajek będzie grał w xxx i już będzie wiadomo że za 2 lata przenosi się do yyy, dziwna strategia... przez którą ów grajek tylko cierpi
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.01.2010 o godz. 00:37.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.01.2010, 10:57
A w sprawie tego Lecha to jego władze chcą żeby dzisiejszy Lech odpowiadał za występki starego Lecha czy Amiki, bo się pogubiłem
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 14.01.2010, 11:04
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Czy do niego nie dociera to,że jest wolny rynek i każdy może sobie iść gdzie chce za ile chce,i że nie każdy musi być wyznawcą jego wątpliwego kunsztu trenerskiego. Tragedia. Komisja ligi czy coś takiego powinno ukarać faceta,bo kompromituje takie zachowanie nasza ligę. Póki co to chce sobie sprowadzić Cwielonga. Transfer na miarę Tarasiewicza.
Czyli jak rozumiem Twoim zdaniem trener dalej powinien budowac drużynę w oparciu o między innymi tego zawodnika mimo iż za pół roku go w drużynie nie będzie. Tekst o wolnym rynku jest fenomenalny tylko nie dostrzegasz że nikt Gancarczykowi nie zabronił odejścia, a jedynie trener podjął decyzję że gracz ten nie jest już ważnym ogniwem zespołu bo jak mógłby byc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów