|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
co do padów i baterii tudzież akumulatorów to ja nie wiem co wy za śmieci używacie ja mam wsadzone GP2700 i gram na jednym ładowaniu z 3-4 miesiące jak i nie dłużej a potrafię grać w chu** długo i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły ,
co do wi-fi i innych gadżetów do exa typu ładowarki inne duperele uważam że są zbędne no chyba że ktoś ma w chu*** daleko router i nie ma jak go podpiąć kablem to tak , to jest wada exa ale ja osobiście mam podpięty pod router kablem , adaptera nie zakupiłem bo czekałem na 2 wersje adaptera WiFi - Draft N już jest więc może niedługo pozbędę się kabla ;D@ Kamyk hedstety są różne ten który ty masz pasuje pod klawiaturke normalny jest właśnie ten z kwadratową wtyczką ten z wtyczką powinien być w zestawie przynajmniej ja tak dostałem btw ten headset ma jedna wielką wadę ten pieprzony kabel się wiecznie pląta i jest za krótki wg mnie nie jest również za wygodny no ale nie widziałem żadnej alternatywy żeby go zmienić ;/ jest tylko ten radiowy chociaż uważam że to zbędny gadżet , jeśli ktoś posiada ten bezprzewodowy prosił bym o opinie ? jak się sprawuję i jak leży na uchu ? a wielka prośba są tu jacyś achivhunterzy ? bo kiedyś złapała mnie zajawka na łapanie achivów i tylko po to grałem stąd w Fifie09 , Cod4 i Cod5 mam tyle G , poszukuję kogoś kto pomógł by mi kilka zrobić bo np w fife10 trzeba pograć na xlive żeby zrobić kilka
Ostatnio edytowane przez famul : 12.01.2010 o godz. 19:05.
|
|
|

|
||||||
|
|