The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2010, 18:50
co do padów i baterii tudzież akumulatorów to ja nie wiem co wy za śmieci używacie ja mam wsadzone GP2700 i gram na jednym ładowaniu z 3-4 miesiące jak i nie dłużej a potrafię grać w chu** długo i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły ,
co do wi-fi i innych gadżetów do exa typu ładowarki inne duperele uważam że są zbędne no chyba że ktoś ma w chu*** daleko router i nie ma jak go podpiąć kablem to tak , to jest wada exa ale ja osobiście mam podpięty pod router kablem , adaptera nie zakupiłem bo czekałem na 2 wersje adaptera WiFi - Draft N już jest więc może niedługo pozbędę się kabla ;D
@ Kamyk hedstety są różne ten który ty masz pasuje pod klawiaturke normalny jest właśnie ten z kwadratową wtyczką ten z wtyczką powinien być w zestawie przynajmniej ja tak dostałem
btw ten headset ma jedna wielką wadę ten pieprzony kabel się wiecznie pląta i jest za krótki wg mnie nie jest również za wygodny no ale nie widziałem żadnej alternatywy żeby go zmienić ;/ jest tylko ten radiowy chociaż uważam że to zbędny gadżet , jeśli ktoś posiada ten bezprzewodowy prosił bym o opinie ? jak się sprawuję i jak leży na uchu ?

a wielka prośba są tu jacyś achivhunterzy ? bo kiedyś złapała mnie zajawka na łapanie achivów i tylko po to grałem stąd w Fifie09 , Cod4 i Cod5 mam tyle G , poszukuję kogoś kto pomógł by mi kilka zrobić bo np w fife10 trzeba pograć na xlive żeby zrobić kilka
Ostatnio edytowane przez famul : 12.01.2010 o godz. 19:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów