|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a mi się zdaje, że chodzi w ogóle o to, że grając w trybie menadżerskim bodajże przy ustawieniu taktyki jest możliwość ustawienia sobie jak zawodnicy mają się rozbiegać przy wolnych/rożnych itd. i chyba pytanie dotyczyło tego jak te ustawienia zapisać, żeby nie trzeba było ustawiać tego co mecz.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Famul w tej misji co masz odliczanie 2 min musisz dobiec do łodzi podwodnej przed upływem tego czasu. Co jakiś czas będziesz mógł używać predatora.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tylko chodzi mi o to jak to zrobić jest może jakaś taktyka albo coś ? bo ja już setki razy próbowałem no i chu** strzelił bombki nie umiem tego przejść i nie mogę ukończyć vetaznalazłem na YT ide kminić http://www.youtube.com/watch?v=f7e_ljC7Ajc part 1 który mam zrobiony http://www.youtube.com/watch?v=PG1QLgnUe88&NR=1 part2 ja jestem w tym miejscu gdzie już się do bazy wchodzi dobra przeszedłem dzięki temu kolesiowi normalnie szacuneczek dla niego a teraz znów się zaciąłem 3 misje dalej bo mam zupełnie inaczej niż on na filmiku i jak na razie nie mam pomysłu jak to przejść na vecie nie ginąc misja ma tytuł "Loose End" i już wysłałem te dane obroniłem kompa i zlatują się i ich chyba jest nieskończona ilość bo nie da się ich wybić JAK BY KTOŚ CHCIAŁ PORADNIK DO SPEC-OPS http://www.callofduty.pl/forum/viewt...cf2dcfbe82b4c2 - wszystko jak przejść na veteranie Jak ktoś chce zagrać w spec-ops pisać w 2 zawsze raźniej i zawsze kilka achiv wskoczy
Dzieki Devil już dałem radę teraz jestem w loose end's i tam mam mega zawias po raz kolejny te linki które wrzuciłem dużo mi pomogły
Ostatnio edytowane przez famul : 19.01.2010 o godz. 17:39.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Famul jak już się zacznie odliczanie leć na dach. połóż miny przy wejściu. Ty sam połóż się za beczkami. nie wychylaj się. używaj tylko predatorów. kolesi wbiegających po schodach załatwią kompani, którzy na tym dachu są.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja dziś ukończyłem Assassin's Creed 2. tzn nie tyle co ukończyłem, bo to zrobiłem parę dni temu, ale dziś zrobiłem mojego pierwszego calaka, właśnie w AC. teraz już sobie tylko zbieram skarby i takie tam misje poboczne.
jest to mój pierwszy calak w ogóle w karierze, dlatego jestem dumny gra świetna, po prostu aż chciało się to wszystko robić.![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja jeszcze nigdzie nie mam calaka ale Maciejo gratuluje i rozumiem dlaczego jesteś dumny bo ja jak już nawet tyle na stukałem to już jestem dumny no ale trzeba próbować może w MW2 wskoczy
a co do AC grałem w 1 na początku się wkręciłem a potem zaczęła mnie nudzić jak jest w AC2 dużo dłuższy ?
no jak tak dalej mi to będzie szło jak krew z nosa to ciężko będzie bo jak zwykle się gdzieś zawiesiłem i nie mogę przejść no ale od tego jest YT żeby sobie pomóc co do spec-ops to pierwsze misje już mam x3 gwiazdki teraz staram się tak zrobić z aktem 2 bo tak to poudawało mi się pozbierać po 1 góra 2 w większości mam coś koło 30/69 oczywiście misji dla 2 nie dotykałem w ogóle bo nie mam z kim ich zrobić
Ostatnio edytowane przez famul : 19.01.2010 o godz. 19:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spokojnie dasz radę , tylko ze special opsami może być troszeczkę problemu. powodzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przejście zajęło mi jakieś 20h, ale nie spieszyłem się zbytnio rzecz jasna nie robiłem od razu tylko wątku głównego, stąd może taka ilość h. obecnie jestem na 27h bodajże i mam 90% gry ukończonej.![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie miło zaskoczyły tzw. glitche w ac2. miły dodatek przy którym trzeba się nieźle nagłowić.do tego rozwój swojego miasta (twierdzy),różnorodność broni też dają radę. dla mnie assassins był wraz z borderlands i batmanem AA największym zaskoczeniem 2009r.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w Fifie 09 na X'a zapisać powtórkę?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
replay odpalasz X a potem Y to jest save pozdro Kamyk
![]()
Ostatnio edytowane przez famul : 21.01.2010 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę przerobić PSP?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam Call of Duty 4 na PS3. Zna ktoś z was jakiś dobry i nie drogi sklep w Krakowie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z calego serca moge wam polecic DJ Hero !!Kupilem ja dzisiaj i nie zaluje wydanych pieniedzy... gra jest przezajebista
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 22.01.2010 o godz. 01:40.
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
A ja nie polecam. Mają fatalnych kurierów. Nawet awiza ****ewki nie zostawią i dwa razy odesłali mi gry.
z mojej strony polecam wirtus.pl i sklep.psxextreme.pl ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
już 3 razy z takim czymś się spotkałem Kamyk masz Xlive pozdro szukam chętnych do gry w MW2 spec-ops kilka misji które trzeba zrobić we 2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Famul a masz 09
A do misji to tez jestem chetny ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
W tej chwili nie mam Xlive'a, muszę dłuższy kabel dokupić, bo znowu przeniosłem konsolę do drugiego pokoju:/
Ale jak przyjedziesz (a wiem, że już za 2 dni Pozdrawiam F&K P.S. Przepraszam za lekkiego off'a. P.S.2: Grał ktoś w starszą gierkę, ale mnie osobiście zainteresowała niegdyś na PS2, a mianowicie Def Jam ? Warto kupić? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie Def Jam jest gierka przy ktorej mozna sie niezle pobawic
jak ostatnio gralem z ziomkeim to naprawde mielismy ubaw po pachy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mogę z chęcią popykać jak coś czekam na xlive zapraszam do znajomych tak jak w gamertagu famulTS Kamyk dobra prywata pojechaliśmy no 2 dni i jestem w Krk pozdro F&K na wieki
Ostatnio edytowane przez famul : 22.01.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jednak raczej chodzi o glify co sa porozrzucane po scianach w miastach tak jak mowi Maciejo. Poprzez ich skanowanie odblokowuje sie urywki jakiegos filmu w zakladce True w Bazie Danych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak dokładnie o to mi chodzi
mam wersję angielską ,i w niej tak się właśnie nazywają te ukryte glify na ścianach.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.01.2010 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gra ktos w Armed Assault 2
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wie ktoś ile czasu będzie zajmować przejście Dantes Inferno? |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Ja dzisiaj odgrzebałem sobie Midnight Club LA. Zajebiste wyścigi, jeśli ktoś nie grał to polecam. Mocna konkurencja dla NFS'a, dobry typowy arcade
![]() @DevilMayCry - jak dla mnie konsolka jest bardzo cicha, no chyba że nie słyszę bo stoi za szybką
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 25.01.2010 o godz. 16:41.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No jak dla mnie to pad od xboxa nie jest rewelacyjnie intuicyjny...
I ja bym żadnej konsoli za szybką nie stawiał. Pilnuj dobrej cyrkulacji powietrza, dłużej Ci posłuży. A blu-ray w PS3 nie rysuje płytek jak xbox, więc nie musi sobie radzić z porysowanymi ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|