|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Czy po ukończeniu stadionu Cracovii, też będzie on miejski? Czy będzie należał do Cracovii ssa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś wie ile kosztuje zarezerwowanie terminu ślubu w urzędzie stanu cywilnego
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wie ktoś jaki program może używać pliku jsft.exe? i czy można go skądś ściągnąć?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jakie są strony, które publikują foty z imprez w Krakowie ?
www.mynight.pl www.nightnews.pl Jakieś jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładny link - http://lokale.dlastudenta.pl/show_imprezki/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Moje pytanie : W jakich godzinach jest otwarte lodowisko na Błoniach i ile jakie mają ceny (za godzinę itp , wypożyczenie łyżew) ? Dzięki JacobusTSW Powód: Podziękowania
Ostatnio edytowane przez gonzo : 07.01.2010 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
http://www.kr-nightlife.pl/ ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ta to już nie działa, za nią jest właśnie mynight.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jak będziemy grali na Hutniku to będzie na nim sektor gości?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy jest w krakowie jeszcze jakaś otwarta pizzeria na telefon?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie jestem pewny ale chyba Palermo
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś forum albo sam jest ogarnięty w sprawach sprzętu do tzw. domowego studia muzycznego? Chodzi o nagrywanie wokali żadnych instrumentów nie będzie, mam upatrzone pare rzeczy ( kilka mikrofonów między którymi się wacham, jakiś mixer) + nie wiem co jeszcze mi potrzebne no i chcę żeby ktoś mi pomógł się zdecydować na coś konkretnego. Jeśli umiecie pomóc to proszę o namiary... na cokolwiek i kogokolwiek.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A wie ktoś w jaki sposób nagrać lub przerobić film z formatu AVI na DVD, żeby taki film działał w formacie DVD oraz nagrać go na płytkę?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy zna ktoś w Krakowie jakiś antykwariat lub miejsce gdzie mógłbym sprzedać stare książki, podręczniki ... ?
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś ile "idzie" wplata IKE do nich do Warszawy? 18 grudnia wpłacone w PZU i do tej pory nie dotarło...co jest ku...a?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ile wyniesie prowizja na Allegro za sprzedaż przedmiotu za 619zł?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ile kosztuje zarejestrowanie samochodu z Włoch?
Samochod przywieziony prosto z Italii i kosztowal 13.900 PLN. Jakie opłaty, podatki itp.? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Może mi ktoś polecić klub w centrum Krakowa gdzie można trenować MMA bjj lub Sambo ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Luis na rynku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://www.v10.pl/prawo/Sprowadzanie...edura,200.html albo tutaj http://www.uc-rzeszow.anski.com/stro...alkulator.html Ten pierwszy masz opisane co i jak jeszcze z rejestracją drugi to sama akcyza. Ciebie interesują te koszty: Badanie techniczne Wartość akcyzy Opłata za wydanie dokumentu akcyzy Tłumaczenie dokumentów Zaświadczenie z US Pozwolenie czasowe Tablice rejestracyjne Komplet nalepek legalizacyjnych na tablice Nalepka kontrolna na szybę pojazdu Karta pojazdu Opłaty ewidencyjne Opłata ekologiczna Wiem że tam na dole pisze stan na 2007 ale aktualizują to więc ceny są w miarę aktualne.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.01.2010 o godz. 16:11.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cena końcowa za sztukę Prowizja od sprzedaży do 50 zł - 4% ceny końcowej 50,01-1000zł - 2 zł plus 3% kwoty powyżej 50 zł 1000,01-5000 zł - 30,50 zł plus 1,5% kwoty powyżej 1000 zł powyżej 5000 zł - 90,50 zł plus 0,5% kwoty powyżej 5000 zł Ja sprzedałem przedmiot za 399,99 i zabrali mi 12,50, wiec Tobie nalicza ok 20zł
Ostatnio edytowane przez Zola : 07.01.2010 o godz. 16:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 07.01.2010 o godz. 16:30.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|