|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W której z galerii w Krakowie są ładne, nie za drogie garniaki o małych rozmiarach na chłopaka szczupłego 1,70m
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
trzeba zainstalować, pobrać go możesz np. tu http://www.dobreprogramy.pl/Windows-...ows,11538.html
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
mam pytanie bardziej do młodzieży.
czy jak mam jedna pałe na semestr i to moja pierwsza w gimnazjum to żeby je skończyć musze ją poprawić czy da się jakoś to ominać? ;> (nieszczęsna chemia ;<<<< ) ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie musisz poprawiać. Możesz być rok "w dupe"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie potrafiłem znaleźć opowiedniego tematu, ale mam problem, mam zadanie z PO o temacie: [FONT='MS Shell Dlg 2']uwarunkowanie wewnetrzne i zewnetrzne bezpieczenstewa RP. Potrzebuję to zadanie zrobić na jutro do 11:30. Ktoś jest w stanie mi pomóc, albo ewentualnie zrobić
[FONT='MS Shell Dlg 2']gg:9065555, [email protected] [/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy jutro jest swięto obowiązkowe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, moje pytanie następujące: poniższa piosenka jest wesoła czy smutna, ew. dlaczego? Chodzi mi zarówno o słowa jak i o nastrój. Nie ukrywam, że to praca domowa:
Everything I own edit: tak ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
obowiązkowe kościelne (chyba o to Ci chodziło ?!) ale niestety nie wolne od pracy... podobno mają przywrócić do dni wolnych za rok
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy wiadomo już coś o jakiś dobrych filmach w 3D (z prawdziwego zdarzenia tak jak Avatar) w niedalekiej przyszłości? Jakieś zapowiedzi, zwiastuny, plotki?
![]() strasznie mnie nakręcił ten film na technologie 3d ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://www.romantic-lyrics.com/le20.shtml Tutaj masz tekst. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może w których knajpach w Krk przyjmują karty
Ostatnio edytowane przez markokrk : 06.01.2010 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
WAŻNE!
czy można coś zrobić z taką sytuacją przekroczyłem prędkość o równe 20 km/h zatrzymanie, mandat, przyjęty itp, pies mówi że 100 zł i 4 punkty to ja ok, nie znam tego taryfikatora. Dostałem coś i podpisałem, jadę do domu i w domu już zobaczyłem że wpisał przekroczenie o 21! Sprawdzam na taryfikatorze, powinienem dostać 2 punkty zamiast 4. Da się coś z tym zrobić? Niby 2 punkty ale pies się okazał szmatą, sam mi pokazywał wynik że rowne 20 przekroczyłem ![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:07.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Strasznie dużo ich jest, może coś bardziej sprecyzuj, jak chodzi o takie nocne kluby, to na 100% Taawa, Enso, z tego co pamiętam to Cien.
A z takich na wieczorną posiadówę to mi sie nawet pisać nie chce, napisz która cię interesuje.
A jaki masz dekoder? Najprościej wyłaćż wtyczkę z kontatku, albo daj wyszukaj jeszcze raz wszystkie programy, przywroc ustawinia fabryczne. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MatMario dzięki wielkie!! wystarczyło programy wszystkie wyszukać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pamięta ktoś adres stronki na której jakiś Dżin zadawał pytania i potem udzielał odpowiedzi o jakiej postaci myślimy? Z góry dzięki
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Grał ktoś może na agh na całą halę A w piłkę? Po ile osób gra się najlepiej? Optymalnie tak po 5 osób, czy lepiej 6?
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 06.01.2010 o godz. 15:10.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy można kupić w PL tę książkę "Fucking Polak" Onyszki ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|