|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jak ktoś ma ochotę dorzucić mnie do znajomych na Exie to mój nick famulTS zapraszam ostatnio jestem bardzo rzadko dostępny ale to ze względu na prze ogromne kłopoty z połączeniem się do xlive myślę ze to wina mojego mądrego routera albo dostawcy neta a nie mam czasu nad tym przysiąść jak na razie bo musiał bym cała sieć wi-fi w domu przeinstalowywać ale jak się pojawię już z powrotem do zapraszam na multi MW2 , MW1 , Fifa 10 , Fifa 09 , GoW2 , GTA4
ps , sprawdziłem i tak to było po prostu jak masz arenę musisz wpakować 5 a potem 20 bramek i się odblokują bardzo proste ![]() chętnie tylko muszę przywrócić do życia x-live przeważnie jestem dostępny wieczorami późnymi koło 23 w pl lub w swój dzień wolny ale jak coś zawsze można napisać to się zgadamy ![]() btw kto pomoże zdobyć achiv w COD4 Mile High Club Sky dive to safety on Veteran difficulty bo za bardzo nie wiem jak go zrobić ktoś ma jakieś pomysły ? - może to ma związek z jakimiś misjami których nie mogę przejść na vecie a mam 3 takie , jedna na czas przedostatnia w silosie rakietowym dołażę do połowy a potem gdy zaczyna się odliczanie brak mi czasu za dużo ich żeby ich zdjąć na vecie , ta co strzela się ta fachowa snajperką zawsze mnie zabiją zanim ten pedalski helikopter przyleci i gdzie chowasz się na farmie i jest ich niezliczona ilość
Ostatnio edytowane przez famul : 27.12.2009 o godz. 23:49.
|
|
|

|
||||||
|
|