The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2009, 23:32
jak ktoś ma ochotę dorzucić mnie do znajomych na Exie to mój nick famulTS zapraszam ostatnio jestem bardzo rzadko dostępny ale to ze względu na prze ogromne kłopoty z połączeniem się do xlive myślę ze to wina mojego mądrego routera albo dostawcy neta a nie mam czasu nad tym przysiąść jak na razie bo musiał bym cała sieć wi-fi w domu przeinstalowywać ale jak się pojawię już z powrotem do zapraszam na multi MW2 , MW1 , Fifa 10 , Fifa 09 , GoW2 , GTA4

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Przypomniało mi się, że miałem o coś zapytać, mianowicie:
W fifie 09 są trofea: Strzel 5 bramek na arenie i Strzel 20 bramek na arenie, na czym to dokładnie polega? Chodzi o strzelenie tych bramek podczas jednego meczu czy jak inaczej?
wg tego co tu jest napisane to po prostu jak możesz już biegać zawodnikiem po arenie i masz tylko bramkarza to objedź go z 5 razy strzel bramkę i zobaczysz czy działa wydaje mi się ze na takiej zasadzie to ma działać szczerze nie pamiętam ps , sprawdziłem i tak to było po prostu jak masz arenę musisz wpakować 5 a potem 20 bramek i się odblokują bardzo proste

Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post

PS: Jest jeszcze ktos oprocz Ofsajda chetny pograc na Live w MW2
chętnie tylko muszę przywrócić do życia x-live przeważnie jestem dostępny wieczorami późnymi koło 23 w pl lub w swój dzień wolny ale jak coś zawsze można napisać to się zgadamy

btw kto pomoże zdobyć achiv w COD4
Mile High Club
Sky dive to safety on Veteran difficulty

bo za bardzo nie wiem jak go zrobić ktoś ma jakieś pomysły ? - może to ma związek z jakimiś misjami których nie mogę przejść na vecie a mam 3 takie , jedna na czas przedostatnia w silosie rakietowym dołażę do połowy a potem gdy zaczyna się odliczanie brak mi czasu za dużo ich żeby ich zdjąć na vecie , ta co strzela się ta fachowa snajperką zawsze mnie zabiją zanim ten pedalski helikopter przyleci i gdzie chowasz się na farmie i jest ich niezliczona ilość jak uda mi się wyjść z farmy to zginę gdzieś po za nią bo tylu ich się pojawia
Ostatnio edytowane przez famul : 27.12.2009 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów