|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to jak kazdy sie zaprasza, to jak ktos chce moze dodac mnie. na xbl DevilMayCry78 a na psn Thriller1906
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czy mając Pada do PS2 z przejściówką USB będę mógł go podłączyć do PS3?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy w sklepie z konsolami w krk kupie zaślepki do ps2, pod Swap Magic?
laurence: Z Twojego postu, wnioskuje, że byłes/jesteś posiadaczem ps2... masz jakies akcesoria, gry, Swap'a do obchniecia ?![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie nigdy nie miałem PS2. Poprostu zajechalem tyle padów grając w PES6 na kompie że postanowiłem zakupić porządnego,niezniszczalnego pada SONY.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
powróciłem na xlive po 7 tygodniach przerwy alleluja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak przejdziesz wszystkie misje z głównego wątku to w wyborze misji pojawia się właśnie ta w samolocie.
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Nie mam opcji zainstaluj dysk drugi, jedynie jest Usuń z dysku twardego i Uruchom z dysku twardego. Dodam jeszcze, że milion razy próbowałem instalować z pozycji gry i niestety później nie wykrywało płyty nr 1, chociaż jak wyszedłem do dashboardu to normalnie ją konsola widziała:/ Ta opcja odpada. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kamyk zrób tak: usuń wszystko co związane z Forzą z dysku. Weź w rękę cd 2 i zainstaluj z pozycji dashboarda, po instalacji włóż cd 1 // nie instaluj go // Odpal grę jak się zapyta czy chcesz zainstalować dodatkowe zawartości sratatata itd. daj NIE. Gra się powinna odpalić wtedy ją wyłącz razem z konsolą, jak włączysz kloca zainstaluj cd1 i włącz grę, napisz mi czy się dalej lampi o instalację cd 2
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 30.12.2009 o godz. 19:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dawidTS fragujesz (nie lubięwyrażenia zabijasz) kolesia, potem drugiego, trzeciego i masz pod prawym d-padem radar. potem, w zależności od tego co ustawiłeś wg. wskazań dymka, po następnych fragach masz kolejne nagrody, np. pocisk predator, przywołanie helikoptera, itd. Oczywiście, w międzyczasie nie mogą Cię "zabić". Przepraszam, jeśli piszę coś oczywistego, ale nie wiem od jak dawna grasz w cod'a, ja na początku też byłem zagubiony.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odrazu warto dodać że drop z care package'ów i pave low nie nabijają killstreak'a
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie warto kupować fife 09 na PS3 ? Bo na allegro ostatnio są w dobrej cenie.
A może lepiej dolożyć i kupić inną PES albo fife 10 ? Co mi radzicie? Chce mieć coś w rodzaju małego menadzerka i granie meczy. Albo jakiś tryb kariery czy cos w tym stylu. No i żeby Wisełką można było grać i zeby składy były prawdziwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Julo ja bym dołożył i brał 10 w 10 jest bardziej rozbudowany tryb menagera niż w 9 oczywiscie mowa o fifie , składy są zaaktualizowane na max zawsze można zrobić własne edycje których brakuje lub ściagnąć aktualizację , Wisła jest od Fify 07 normalnie dodawana w światowych edycjach a liga polska od 08 jak dobrze pamiętam nie wiem jak jest w polskich edycjach bo ja posiadam wersje irlandzka w której liga pl jest dopiero od 08 a Wisła od 07
Ostatnio edytowane przez famul : 31.12.2009 o godz. 22:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli z FIFY to 10.
Czekam jeszcze na jakieś opinie odnośnie PES w tej kwestii co mnie interesują. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam tylko PES 08. Jakoś nie przemawia do mnie... Kupiłem, żeby mieć w domu jakąś kopaną piłkę, ale nieczęsto gram, jednak wolę strzelać.
W tym PESie masz całkiem spore możliwości ustalania taktyki na mecz, ustawień drużyny i innych pierdół które mnie nie interesują. Pewnie dlatego wygrywam tylko na amatorze A ja mam takie pytanko. Kto zna grę na PS3, w której łatwo zdobyć platynę? Nieważne czy w pudełku, czy do stargania z PSN. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno bardzo łatwo zdobyć platynkę w Terminatorze.
Cytat:
Coś nie moge znaleść tego tematu... ma ktos pod ręką linka? Ktoś z wiślaków nie ma do sprzedania FIFY 10 ? Może sie komuś znudziła ? Albo jakiejś innej gry na PS3 ?
Ostatnio edytowane przez julo : 01.01.2010 o godz. 11:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a nie możesz sprzedać na allegro
a poza tym, to czemu chcesz sprzedać? W MW2 możesz nawet we 4 graćna 1 ekranie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chętnie wymienię się grami na PSP lub kupię jakieś ciekawe pozycję, które ktoś już przeszedł ew. znudziły mu się. Na wymianę jak i na sprzedaż posiadam:
-Killzone: Liberation, -Daxter, -Tekken: Dark Resurrection, -Fight Night Round 3 -Fifa09 -Beowulf -PES08 -UntoldLegends - Brotherhood of the Blade -Miami Vice - the Game Powód: jak i na sprzedaż
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 07.01.2010 o godz. 16:34.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś PSp go,aby sobie poprzesyłac gry?Prosze na priv.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DevilMayCry - no to mnie z tym Uncharted rozwaliłeś.... W 2 nie grałem jeszcze, ale jedynkę zrobiłem na 51%... i więcej nie będzie. Nie chce mi sięgry przechodzić 2 raz tylko po to żeby zabićtrzech gości granatem wisząc na jednej ręce. Porąbane to.
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Aby zainstalować dysk 2 z gry nie należy wcześniej żadnej płytki instalować na dysku ![]() A ja tak się męczyłem tyle dni ![]() Btw kariera w Forzie miażdży. Pochłania mi tyle godzin, że nawet nie wiem jak to szybko mija. Gra - cud. ![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to dobry temat będzie, ale w końcu o konsolach
Nie jest ktoś zainteresowany "kopiami zapasowymi" na xbox'a360 ? Konsole sprzedalem a płyt zostało mi sporo w tym nowości, więc jakby ktoś był zainteresowany chętnie się ich pozbędę, za naprawde przystępną cenę prv |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Jak oryginały to chętnie nabędę. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
tak Kamyk. "kopie zapasowe" to są piraty
![]() p.s. mam do sprzedania lub ewentualnej zamiany (nawet za jakąś nowość + moja dopłata) Fallout'a 3 PL.
Ostatnio edytowane przez Maciejo : 09.01.2010 o godz. 10:05.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Przecież to oczywiste. Wybacz za głupie pytanie
To ponawiam pytanie z tematu "Kupię, sprzedam, zamienię" - Czy ktoś ma na sprzedaż w rozsądnych cenach używane gry na Xboxa? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mogę sprzedać Wolfenstein'a za 100 zł.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Powód: 2jka nie 1ynka :)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.01.2010 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Devil MayCry - no to jesteśdla mnie hardcorem z czterema certyfikatami
Ja przechodzęgry na normalu a i tak mam problemy. W dwóch miejscach Killzone 2 tak sięzaciąłem, że już chciałem rzucić grą w kąt... Narazie pogrywam w MW2 na Veteranie i męczęsięw Cliffhangerze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh jestem po prostu maniakiem pucharków tudzież achiwów
![]() |
|
|