The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2009, 16:44
to jak kazdy sie zaprasza, to jak ktos chce moze dodac mnie. na xbl DevilMayCry78 a na psn Thriller1906
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.12.2009, 20:16
czy mając Pada do PS2 z przejściówką USB będę mógł go podłączyć do PS3?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.12.2009, 21:49
Czy w sklepie z konsolami w krk kupie zaślepki do ps2, pod Swap Magic?

laurence: Z Twojego postu, wnioskuje, że byłes/jesteś posiadaczem ps2... masz jakies akcesoria, gry, Swap'a do obchniecia ?
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.12.2009, 00:42
Jachcik napisał(a):Wyświetl post
Czy w sklepie z konsolami w krk kupie zaślepki do ps2, pod Swap Magic?

laurence: Z Twojego postu, wnioskuje, że byłes/jesteś posiadaczem ps2... masz jakies akcesoria, gry, Swap'a do obchniecia ?
Nie nigdy nie miałem PS2. Poprostu zajechalem tyle padów grając w PES6 na kompie że postanowiłem zakupić porządnego,niezniszczalnego pada SONY.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 30.12.2009, 04:56
powróciłem na xlive po 7 tygodniach przerwy alleluja
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 30.12.2009, 05:05
famul napisał(a):Wyświetl post
dzięki Dymek ale za Boga nie kojarzę tej misji ? dziś przysiądę i może mi się wreszcie uda zrobić którąś z tych 3 zapomniałem ze jest YT od tego by poszukać sobie poradnika dzięki
Jak przejdziesz wszystkie misje z głównego wątku to w wyborze misji pojawia się właśnie ta w samolocie.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 30.12.2009, 12:18
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
zainstaluj CD1 na dysku. jak będzie wołało o dysk nr 2 to wyjdź z gry, do dashboardu, włóż CD 2 i zrób to samo z płytką nr 2, zainstaluj z pozycji dashboardu tak jak Dymek mówi.
Albo jestem totalnym kretynem albo po prostu nie da się zainstalować CD 2, mając zainstalowaną jedynkę.
Nie mam opcji zainstaluj dysk drugi, jedynie jest Usuń z dysku twardego i Uruchom z dysku twardego.
Dodam jeszcze, że milion razy próbowałem instalować z pozycji gry i niestety później nie wykrywało płyty nr 1, chociaż jak wyszedłem do dashboardu to normalnie ją konsola widziała:/ Ta opcja odpada.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 30.12.2009, 19:05
dawidTS napisał(a):Wyświetl post
znów mam pytanie dot. CoD MW2 otóż gram na multi trochę czasu,mam już 16 lvl i zastanawiam sie kiedy będę miał odblokowany helikopter,odrzutowiec ? gdzie go możńa odblokować? jak wygląda jego wzywanie itd?
W nagrodach i seriach ofiar. Co kilka lub kilkanaście leveli dostajesz możliwość odblokowania serii ofiar. Wzywanie wygląda tak że naciskasz przycisk gościu wyciąga laptopa, otwiera wzywa i po imprezie

Kamyk zrób tak: usuń wszystko co związane z Forzą z dysku. Weź w rękę cd 2 i zainstaluj z pozycji dashboarda, po instalacji włóż cd 1 // nie instaluj go // Odpal grę jak się zapyta czy chcesz zainstalować dodatkowe zawartości sratatata itd. daj NIE. Gra się powinna odpalić wtedy ją wyłącz razem z konsolą, jak włączysz kloca zainstaluj cd1 i włącz grę, napisz mi czy się dalej lampi o instalację cd 2
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 30.12.2009 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.12.2009, 19:41
dawidTS fragujesz (nie lubięwyrażenia zabijasz) kolesia, potem drugiego, trzeciego i masz pod prawym d-padem radar. potem, w zależności od tego co ustawiłeś wg. wskazań dymka, po następnych fragach masz kolejne nagrody, np. pocisk predator, przywołanie helikoptera, itd. Oczywiście, w międzyczasie nie mogą Cię "zabić". Przepraszam, jeśli piszę coś oczywistego, ale nie wiem od jak dawna grasz w cod'a, ja na początku też byłem zagubiony.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 31.12.2009, 14:57
dawidTS napisał(a):Wyświetl post
gram w CoD'a tydzień,i nie mogłem tego rozkminić.

Dziękówka chłopaki.
Odrazu warto dodać że drop z care package'ów i pave low nie nabijają killstreak'a
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 31.12.2009, 20:31
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Jak przejdziesz wszystkie misje z głównego wątku to w wyborze misji pojawia się właśnie ta w samolocie.
w końcu ją znalazłem nie widziałem tego wcześniej kolejna misja na czas na vecie , której jak zwykle przejść nie mogę to samo mam w MW2 w 3 akcie nienawidzę tego
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.12.2009, 20:56
Panowie warto kupować fife 09 na PS3 ? Bo na allegro ostatnio są w dobrej cenie.
A może lepiej dolożyć i kupić inną PES albo fife 10 ?
Co mi radzicie? Chce mieć coś w rodzaju małego menadzerka i granie meczy. Albo jakiś tryb kariery czy cos w tym stylu. No i żeby Wisełką można było grać i zeby składy były prawdziwe.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 31.12.2009, 22:06
Julo ja bym dołożył i brał 10 w 10 jest bardziej rozbudowany tryb menagera niż w 9 oczywiscie mowa o fifie , składy są zaaktualizowane na max zawsze można zrobić własne edycje których brakuje lub ściagnąć aktualizację , Wisła jest od Fify 07 normalnie dodawana w światowych edycjach a liga polska od 08 jak dobrze pamiętam nie wiem jak jest w polskich edycjach bo ja posiadam wersje irlandzka w której liga pl jest dopiero od 08 a Wisła od 07
Ostatnio edytowane przez famul : 31.12.2009 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 01.01.2010, 09:08
Czyli z FIFY to 10.
Czekam jeszcze na jakieś opinie odnośnie PES w tej kwestii co mnie interesują.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.01.2010, 09:47
Mam tylko PES 08. Jakoś nie przemawia do mnie... Kupiłem, żeby mieć w domu jakąś kopaną piłkę, ale nieczęsto gram, jednak wolę strzelać. W tym PESie masz całkiem spore możliwości ustalania taktyki na mecz, ustawień drużyny i innych pierdół które mnie nie interesują. Pewnie dlatego wygrywam tylko na amatorze . Ale nie widziałem żadnej fify od 06, więc nie mam porównania.

A ja mam takie pytanko. Kto zna grę na PS3, w której łatwo zdobyć platynę? Nieważne czy w pudełku, czy do stargania z PSN.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 01.01.2010, 10:34
Podobno bardzo łatwo zdobyć platynkę w Terminatorze.
Cytat:
Najbanalniejsza platyna na świecie! Terminator Salvation! O zgrozo! 11 złotych pucharków + platynka! Za przejście gry... na Hard - a trzeba dodać, ze Hard wcale nie jest taki hard
Gra króciutka i prosta - do tego nawet fajna Lepsza niż film

*KoTeK* napisał(a):Wyświetl post
Przeczytaj sobie temat o wspolpracy Wisły z EA, a odpowiedź nasuwa sie sama.
Coś nie moge znaleść tego tematu... ma ktos pod ręką linka?

Ktoś z wiślaków nie ma do sprzedania FIFY 10 ? Może sie komuś znudziła ?
Albo jakiejś innej gry na PS3 ?
Ostatnio edytowane przez julo : 01.01.2010 o godz. 11:00.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 07.01.2010, 14:03
a nie możesz sprzedać na allegro
a poza tym, to czemu chcesz sprzedać? W MW2 możesz nawet we 4 graćna 1 ekranie
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.01.2010, 16:33
Chętnie wymienię się grami na PSP lub kupię jakieś ciekawe pozycję, które ktoś już przeszedł ew. znudziły mu się. Na wymianę jak i na sprzedaż posiadam:

-Killzone: Liberation,
-Daxter,
-Tekken: Dark Resurrection,
-Fight Night Round 3
-Fifa09
-Beowulf
-PES08
-UntoldLegends - Brotherhood of the Blade
-Miami Vice - the Game
Powód: jak i na sprzedaż
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 07.01.2010 o godz. 16:34.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.01.2010, 16:41
stawski napisał(a):Wyświetl post
A ja mam takie pytanko. Kto zna grę na PS3, w której łatwo zdobyć platynę? Nieważne czy w pudełku, czy do stargania z PSN.
obydwie części Uncharted,Lego (batman, Indiana), Fight Night 3
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.01.2010, 16:49
Ma ktoś PSp go,aby sobie poprzesyłac gry?Prosze na priv.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 07.01.2010, 20:46
DevilMayCry - no to mnie z tym Uncharted rozwaliłeś.... W 2 nie grałem jeszcze, ale jedynkę zrobiłem na 51%... i więcej nie będzie. Nie chce mi sięgry przechodzić 2 raz tylko po to żeby zabićtrzech gości granatem wisząc na jednej ręce. Porąbane to.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 07.01.2010, 22:24
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Kamyk zrób tak: usuń wszystko co związane z Forzą z dysku. Weź w rękę cd 2 i zainstaluj z pozycji dashboarda, po instalacji włóż cd 1 // nie instaluj go // Odpal grę jak się zapyta czy chcesz zainstalować dodatkowe zawartości sratatata itd. daj NIE. Gra się powinna odpalić wtedy ją wyłącz razem z konsolą, jak włączysz kloca zainstaluj cd1 i włącz grę, napisz mi czy się dalej lampi o instalację cd 2
Serdecznie dzięki za pomoc, ale od początku źle robiłem.

Aby zainstalować dysk 2 z gry nie należy wcześniej żadnej płytki instalować na dysku
A ja tak się męczyłem tyle dni

Btw kariera w Forzie miażdży. Pochłania mi tyle godzin, że nawet nie wiem jak to szybko mija. Gra - cud.

Odpowiedz cytując
kazelot
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 08.01.2010, 23:10
Nie wiem czy to dobry temat będzie, ale w końcu o konsolach Nie jest ktoś zainteresowany "kopiami zapasowymi" na xbox'a360 ? Konsole sprzedalem a płyt zostało mi sporo w tym nowości, więc jakby ktoś był zainteresowany chętnie się ich pozbędę, za naprawde przystępną cenę prv
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 08.01.2010, 23:32
kazelot napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to dobry temat będzie, ale w końcu o konsolach Nie jest ktoś zainteresowany "kopiami zapasowymi" na xbox'a360 ? Konsole sprzedalem a płyt zostało mi sporo w tym nowości, więc jakby ktoś był zainteresowany chętnie się ich pozbędę, za naprawde przystępną cenę prv
"kopie zapasowe" tzn. piraty?
Jak oryginały to chętnie nabędę.

Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.01.2010, 09:50
tak Kamyk. "kopie zapasowe" to są piraty

p.s. mam do sprzedania lub ewentualnej zamiany (nawet za jakąś nowość + moja dopłata) Fallout'a 3 PL.
Ostatnio edytowane przez Maciejo : 09.01.2010 o godz. 10:05.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 09.01.2010, 11:33
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
tak Kamyk. "kopie zapasowe" to są piraty
Przecież to oczywiste. Wybacz za głupie pytanie

To ponawiam pytanie z tematu "Kupię, sprzedam, zamienię" - Czy ktoś ma na sprzedaż w rozsądnych cenach używane gry na Xboxa?

Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.01.2010, 11:55
Mogę sprzedać Wolfenstein'a za 100 zł.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.01.2010, 13:29
stawski napisał(a):Wyświetl post
DevilMayCry - no to mnie z tym Uncharted rozwaliłeś.... W 2 nie grałem jeszcze, ale jedynkę zrobiłem na 51%... i więcej nie będzie. Nie chce mi sięgry przechodzić 2 raz tylko po to żeby zabićtrzech gości granatem wisząc na jednej ręce. Porąbane to.
zarówno w 1 jak i 2 zrobiłem 100% za pierwszym i ostatnim zarazem podejściem. wystarczy przeczytać co trzeba zrobić i robisz to podczas gry. jak dla mnie np. ciężej robiło mi się 100% w resistance 2 , modernwarfare2, batmanie AA , czy nawet w DA. ot takie moje zdanie.
Powód: 2jka nie 1ynka :)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.01.2010 o godz. 14:27.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 10.01.2010, 13:41
Devil MayCry - no to jesteśdla mnie hardcorem z czterema certyfikatami Ja przechodzęgry na normalu a i tak mam problemy. W dwóch miejscach Killzone 2 tak sięzaciąłem, że już chciałem rzucić grą w kąt... Narazie pogrywam w MW2 na Veteranie i męczęsięw Cliffhangerze...
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.01.2010, 14:27
ehhh jestem po prostu maniakiem pucharków tudzież achiwów

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów