|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
orientuje sie ktos moze czy bedzie jakies noworoczne spotkanie z Wiślakami
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Spotkania noworoczne, zwane tu i ówdzie "żywą szopką", to są po drugiej stronie Błoń. W tym roku wyjątkowo na Wielickiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:05.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
GG w telefonie jest możliwe w każdym fonie i każdej sieci. Lookaj tu: http://mobilne.gadu-gadu.pl/. Jak Ci nie pasuje ta opcja to jest darmowy zamiennik - Inspiro. Tutaj: http://www.inspiro.pl/. Problem może być w tym że Samsungi to gnioty z założenia (może prócz OMNI i PIXONA) i Inspiro tam się nie odpali. Opłaty są za wysłane i otrzymane dane w ramach GPRS.
Rzecz druga czyli internet. Musisz mieć skonfigurowany tel. Najlepiej pod GPRS. Pobierasz Opere mini, najlepszą przeglądarkę na javie i śmigasz po necie. Konfiguracja telefonu u mnie w plusie odbyła się bardzo prostu. podałem nr tela na stronie Plusa, wybrałem rodzaj konfiguracji jaki chce i przysłali mi smsa zwrotnego z ustawieniami, które wystarczyło zapisać w telu. W Orange może też coś takiego mają. Nie wiem. Noew gg działa bez problemu cały czas. W starym pojawiał się błąd i zamykało sie gg.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 25.12.2009 o godz. 20:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktos może tłumaczenia piosenek Mafia k1 fry?:
-Guerre -Pour ceux? ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://i46.tinypic.com/ezkbxd.jpg
jak się pozbyć tego komunikatu który pojawia się za każdym razem jak włączam pc ? Zaczął mi się pojawiać, jak zainstalowałem Avast!`a. Wypieprzenie avasta pomoże ? Chyba jest jakaś opcja w ustawieniach kompa, żeby takie komunikaty się nie pojawiały ? Z góry dziękuje za odp. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ale właśnie ten komunikat zaczął pojawiać mi się parę dni po zainstalowaniu avasta.
czyli mówisz żeby wejść w : PANEL STEROWANIA DODAJ USUŃ PROGRAMY i tam szukać tych packów ? Czy gdzieś po document and setting ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jest otwarty Fanatyk, Wiślacki Świat albo sklep w m1 przed 30.12 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję takiej sprytnej strony gdzie są wszystkie kierunki studiów w Krakowie, co trzeba zdawac na te kierunki oraz próg punktowy. Zna ktoś coś takiego?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
szukam jakiegoś poradnika dotyczącego montażu i demontażu pompy paliwowej pilarki modelu "Husqvarna 350"!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można zjeść NAJlepszego, NAJostrzejszego kebaba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
polecam Kebab na plantach, na końcu Szewskiej skręcasz w prawo w kierunku knajpki "Bunkier Sztuki"
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Coś zrobić moge? Albo gdześ indziej ściągnę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak się szykuje sylwester w Krakowie w tym roku? ;>
Wiadomo juz wszystko co i jak ma być? Jak ktos wie niech napisze, albo jakimś linkiem zapoda. ![]() Od razu mówie, że na szybko pisane, bo czasu wolnego brak więc mi o "wujku Google" nie mówcie :| ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tutaj są wszystkie odcinki do wyboru różne serwery. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak sie nazywała stronka, która odrazu sprawdzałą czy dana gra pojdzie na moim komputerze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
potrzebuje jakis plac manewrowy na ktory bede mogl wjechac spokojnie jutro
baaardzo wazne |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']www.srtest.com[/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=f0fUm...eature=related
Może ktoś kojarzy te nute z reklamy Axe jak panny tańczą na rurze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
z komentarzy 2 Unlimited - Get ready for this ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie orientuje sie ktoś w jakim sklepie dokładnie dostane ten model czapki http://www.magictown.pl/data/gfx/pic...0/7/1570_2.jpg i jakiej dokładnie to jest firmy bo raczej nie Nike Adidas ani Puma ani Umbro będe wdzięczny za pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez igortsw : 26.12.2009 o godz. 23:09.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Po formacie spotkała mnie nie miła niespodzianka!Włączajac przeglądarke,badz folder gdzie zjeżdzam kulka na dół to obraz przesuwa mi sie niczym pokaz slajdów.Wie ktoś moze jak to naprawić badz czy brakuje jakis sterowników ?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
stery od karty grafiki wgrales ?
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 26.12.2009 o godz. 23:09.
![]()
.....
|
|
|