|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
działa wam nowe gg? ja mam błąd połączenia z serwerem, używając starszej wersji wszsytko śmiga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
taaaaaaaaa
i zmienił też tydzien. Od poniedziałku do soboty. Wycofali niedziele. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Z tym, że Papież serio zmienił godzinę. Pasterka będzie o 22:00... ale tylko w Watykanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ale to ta w watykanie, u nas chyba bez zmian
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Gdzie na necie mogę kupić książke "Biało-Zielona Solidarność"? Tylko zależy mi na wersji z płytą(Lechia Juventus), a takiej nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://www.sendsport.pl/product-pol-...1981-1989.html ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Wielkie
Jakoś przeoczyłem. Wesołych Świąt![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ściągnę gdzieś z neta: TRZECIA CZĘŚĆ MECZU − rzecz o reprezentacji?
Bez jakiś limitów ect ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Część osob pisała na różnych forach, że kupiła książke bez filmu, gdyż takich juz nie było, dlatego szukałem stronki o dokładnejinformacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema mam problem z grą Silent Hill 3 . Gra się włącza wyskakuje informacja że gra mam drastyczne momenty i koniec gra się zawiesza w tym momencie. Może ktoś wie jak to rozwiązać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zamierzam iść do kina na Avatar 3D do cinema city i z tego co widze, to są dwie wersje: Avatar 3D (Orange IMAX)(DMR) i Avatar3D (cyfrowy). które jest lepsze?
będę bardzo wdzięczny za pomoc ![]() pozdro i Wesołych Świat ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
znacznie większy ekran i rozdzielczość... http://pl.wikipedia.org/wiki/IMAX ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
IMAX. Wesołych Świąt!
![]() ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a jest różnica cenowa biletu pomiedzy zwykłym filmem a filmem 3D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiesz co zależy od sprzedającego tylko i wyłącznie, no i tym jak daleko ma do punktu takiej domy, [polamera. Była jeszcze opcja że ywyłasz na adres polamera i oni wysyłają to do ciebie dalej. Ale to już informacje musisz szukać u sprzedającego i firm przewozowych.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie związane z prawem jazdy. Ostatni egzamin miałem w kwietniu, niestety negatywny... Od tego czasu nic nie robiłem ze swoimi papierami w MORD'zie. Czy jest jakiś czas do którego one mogą tam leżeć? Chodzi mi oto czy może być taka sytuacja, że przyjdę w pewnym momencie a ich po prostu nie będzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Pamieta ktoś jak nazywają się gierki we flashu chyba, przygodowe, klikanie na jakieś elementy itd. takie łamigłówki
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
WAŻNE !!
Mam Cyfrowy Polsat od 2 lat wszystko gra bum cyk cyk, a dziś pojechałem do kościoła, siostra została z tata i oglądali Disney chanell. Gdy wyłączyli telewizor zjedliśmy obiad chcieliśmy poogladąć cos na Cyfrowym Polsacie a tu zonk.. Głos jest sygnał jest bardzo dobry ( powyżej połowy) ale nie ma obrazu..... Próbowaliśmy łapać od nowa sygnał ale to nie pomaga. Proszę poradzcie co mam zrobić aby wsyzstko grało. Pierwszy raz sie tak zdarza, próbowałem dzownic na infolinie ale nic z tego. Prosze PILNE !! |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
szukam tego starego tematu o pomocy dla dzieciaków
klikało się w 3 strony charytatywne pajacyk pck i coś jeszcze i każdy dodawał ile kasy zebraliśmy tu na forum proszę o link lub o te 3 stronki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.marzenia.bphtfi.pl/
http://www.hszdesign.com/reszta/zetodwudziestoslaw.php klikasz raz - wchodzisz we wszystkie strony ![]() |
|
|