|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Link do IE 6 http://www.download.net.pl/66/Intern...orer-6-Polski/
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 22.12.2009 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
Zajebiście, dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Starszą wersję mam chodzi o to że niektóre strony nie otwierają się już na starej wersji IE a chodzi mi właśnie o wygląd IE.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam taki problem. Studiuję na Polibudzie Częstochowskiej i na początku roku zapomniałem zapłacić ubezpieczenia, a teraz jest za późno. Stąd moje pytanie: Gdzie mogę się tanio ubezpieczyć takim systemem jak na uczelni? Ubezpieczenie zdrowotne czy coś w tym rodzaju. Nie wiadomo co stanie w sylwestra
Pozdro![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy można kupić gdzieś coś takiego jak prasowanki Wisełki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Może tu ktoś się częściej zagląda niż do tematu komórkowego
![]() Co wiecie o formowaniu baterii litowo-polimerowej? W ogóle ma to sens? Wiem tylko, że trzeba ją załadować do pełna 3 razy, ale wcale nie musi trwać to 10 czy 12 godzin, skoro i tak ładowanie kończy się w momencie kiedy telefon naładuje się do 100%. Poprosiłbym o rzeczowe argumenty. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Rozładuj baterię normalnym użytkowaniem telefonu tak żeby się wyłączył a potem naładuj możesz to zrobić nawet w ciągu miesiąca 3 razy. Efektów i tak nie widać więc nie warto się śpieszyć.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Moze ktos mi podac strone,gdzie można poćwiczyć grę na Forexie na sucho ? Tzn poprzez wirtualne pieniądze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam film DVD w ISO. Jak próbuję zamontować w Deamonie to mi wywala komunikat "Błąd w linii poleceń". Da się to jakoś naprawić?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://ircalc.usps.gov/ http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx http://www.doma.com.pl/ Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało. Najdrożej wychodzi ups dhl itp ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ma ktos moze zeskanowany "To my Kibice" z października tego roku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie ważne jaki masz akumulator, proces formatowania powinieneś przeprowadzić. A więc, nowy telefon ma akumulator trochę naładowany aby pozmieniać ustawienia, "nacieszyć" się nowym telefonem, itp. Rozładowywujesz telefon w naturalny sposób a potem WYŁĄCZONY telefon podłączasz do zasilania i ładujesz kilkanaście godzin. Ważne aby go w tym czasie nie używać. Nie sugeruj się tym że wskaźnik naładowania pokazuje 100%. Ma to na celu "zapamiętanie" przez akumulator stanu rozładowania i pełnego naładowania. I znowu, akumulator rozładowujesz w normalny sposób i powtarzasz powyższe ładowanie jeszcze 2 razy. Tak prawidłowo przeprowadza się formatowanie akumulatora.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mam problem:
we wrzesniu złapali nas na malowaniu, ale własciciele wycofali sprawe. Teraz przyszło mi wezwanie do sądu rejonowego. Jak nas złapali, miałem jeszcze 16 lat, czyli miałbym sprawe w sadzie rodzinnym. Taki wezwanie do sądu, może oznaczać, że właściciele nie wycofali mi sprawy? ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Poszukuje torrenta do filmu Mikołajek z dubingiem.Ma ktoś?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
PILNE
Potrzebuję na już zdjęcie sektora D najlepiej z racami i kibicami i oprawą albo samego ale żeby było widać trybunę D z gwiazdą i kawałek boiska przed D. I szukam jeszcze takich tapet co by się dało na a4 papieru wydrukować bez zniekształceń. Albo jakieś wypasione tapety tak żeby można było np wkleić postać w photoshopie. Dzięki wielkie z góry. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wie ktoś może jakie są( o ile są) tansze zamienniki ostrzy do maszynki do golenia "wilkinson quattro titanum precison"!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
||
inne obyczaje panują u nich czy co ? Parę razy próbowałem tak robić na allegro i zawsze była odmowa ze strony sprzedającego. AOT napisał(a):
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kogoś ze Szczawnicy prosiłbym o odezwanie się na Priv.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zostało coś na namalowane na Wigilie na sąsiadke zza błoń