The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 13:47
jest jakis przedzial wiekowy w ktorym dzieci moga za darmo jechac w mpk ?

markokrk dzieki wielkie
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 22.12.2009 o godz. 14:03.
.....
Odpowiedz cytując
markokrk
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.12.2009, 13:59
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
jest jakis przedzial wiekowy w ktorym dzieci moga za darmo jechac w mpk ?
do wieku szkolnego
Odpowiedz cytując
Kuba_WD
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.12.2009, 14:01
nie załapiesz sie

tu jest chyba :
http://www.mpk.krakow.pl/default.asp...d=26&templId=6
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.12.2009, 14:03
AOT napisał(a):Wyświetl post
coś ten link nie śmiga...
  • Uruchom dowolne okno folderu (np. Moje Dokumenty), w pasek adresu wklep
    %appdata%\Gadu-Gadu 10\Twój numer GG\ImgCache
    lub
    %appdata%\Nowe Gadu-Gadu\Twój numer GG\ImgCache
    (zależy jakiej wersji używasz), naciśnij Enter
  • Wypakuj do tego folderu zawartość tej paczuszki
Odpowiedz cytując
kuba-wisla
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.12.2009, 15:01
Witam! szukam jakiejś nakładki (czy jak to sie nazywa) na nowego IE żeby wyglądał dokładnie tak jak stary. Wiadomo że na tamtym już połowa stron sie nie otwiera a ogromnie zalezy mi pozostał identyczny wygląd i funkcje etc. Jeśli ktoś wie jak mogę rozwiązać swój problem proszę o pomoc.

PS. I bez debilnych tekstów o tym że IE jest słabe albo żebym na firefoxa przeszedł bo nie o to mi chodzi.
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.12.2009, 15:47
kuba-wisla napisał(a):Wyświetl post
Witam! szukam jakiejś nakładki (czy jak to sie nazywa) na nowego IE żeby wyglądał dokładnie tak jak stary. Wiadomo że na tamtym już połowa stron sie nie otwiera a ogromnie zalezy mi pozostał identyczny wygląd i funkcje etc. Jeśli ktoś wie jak mogę rozwiązać swój problem proszę o pomoc.

PS. I bez debilnych tekstów o tym że IE jest słabe albo żebym na firefoxa przeszedł bo nie o to mi chodzi.
Chodzi Ci o motyw/skórkę/wygląd IE? Hmm.. takiego motywu raczej nie znajdziesz, ale możesz ściągnąć przecież starszą wersje

Link do IE 6 http://www.download.net.pl/66/Intern...orer-6-Polski/
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 22.12.2009 o godz. 15:49.
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 22.12.2009, 15:55
someone_TSW napisał(a):Wyświetl post
  • Uruchom dowolne okno folderu (np. Moje Dokumenty), w pasek adresu wklep
    %appdata%\Gadu-Gadu 10\Twój numer GG\ImgCache
    lub
    %appdata%\Nowe Gadu-Gadu\Twój numer GG\ImgCache
    (zależy jakiej wersji używasz), naciśnij Enter
  • Wypakuj do tego folderu zawartość tej paczuszki

Zajebiście, dzięki.
Odpowiedz cytując
kuba-wisla
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.12.2009, 15:56
Starszą wersję mam chodzi o to że niektóre strony nie otwierają się już na starej wersji IE a chodzi mi właśnie o wygląd IE.
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.12.2009, 16:18
kuba-wisla napisał(a):Wyświetl post
Starszą wersję mam chodzi o to że niektóre strony nie otwierają się już na starej wersji IE a chodzi mi właśnie o wygląd IE.
Aha. Oj to niestety chyba Ci nic nie doradze.
Odpowiedz cytując
buldus
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.12.2009, 17:10
Mam taki problem. Studiuję na Polibudzie Częstochowskiej i na początku roku zapomniałem zapłacić ubezpieczenia, a teraz jest za późno. Stąd moje pytanie: Gdzie mogę się tanio ubezpieczyć takim systemem jak na uczelni? Ubezpieczenie zdrowotne czy coś w tym rodzaju. Nie wiadomo co stanie w sylwestra Pozdro
Moje Sety klubowe NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.12.2009, 18:30
Kupiłem sobie dzisiaj za ciężkie pieniądze Modern Warfare 2, cobym miał w co grać przez święta. Zainstalowałem wszystko, założyłem konto steam, pobrałem aktualizacje itd. Odpalam i wszystko jest elegancko dopóki nie skończy się ten początkowy trailer. Kończy się trailer, jest zbliżenie na Moskwę, jakiś Shepard mówi kilka słów, pasek na dole ładuje się do końca i wtedy komp mi się nagle resetuje. Próbowałem już z 10 razy i zawsze to samo... Dodam, że mam nowego, raczej dobrego kompa i, niestety Windows Vistę.. Nie wiecie o co może chodzić? Nie chcę żeby się okazało, że wyrzuciłem 130 PLN w błoto ...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 22.12.2009, 19:42
fialo napisał(a):Wyświetl post
Kupiłem sobie dzisiaj za ciężkie pieniądze Modern Warfare 2, cobym miał w co grać przez święta. Zainstalowałem wszystko, założyłem konto steam, pobrałem aktualizacje itd. Odpalam i wszystko jest elegancko dopóki nie skończy się ten początkowy trailer. Kończy się trailer, jest zbliżenie na Moskwę, jakiś Shepard mówi kilka słów, pasek na dole ładuje się do końca i wtedy komp mi się nagle resetuje. Próbowałem już z 10 razy i zawsze to samo... Dodam, że mam nowego, raczej dobrego kompa i, niestety Windows Vistę.. Nie wiecie o co może chodzić? Nie chcę żeby się okazało, że wyrzuciłem 130 PLN w błoto ...

Przepisz kod i zareklamuj grę. JA mam pirata i gram sobie w MD1 na necie za free . A tak poważniej to albo zainstaluj windows 7 jak masz dobrego kompa albo XP. Vista ma to do siebie że lubi się restartować. Najlepiej zrób format albo zainstaluj na innej partycji. Zależy jeszcze jaką masz kartę graficzną.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.12.2009, 19:43
Wie ktoś może czy można kupić gdzieś coś takiego jak prasowanki Wisełki Z góry dzięki za odpowiedz
Odpowiedz cytując
shad
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 22.12.2009, 20:12
Może tu ktoś się częściej zagląda niż do tematu komórkowego

Co wiecie o formowaniu baterii litowo-polimerowej? W ogóle ma to sens? Wiem tylko, że trzeba ją załadować do pełna 3 razy, ale wcale nie musi trwać to 10 czy 12 godzin, skoro i tak ładowanie kończy się w momencie kiedy telefon naładuje się do 100%.

Poprosiłbym o rzeczowe argumenty.
Niszcz socjalizm!
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Stary 22.12.2009, 20:34
Rozładuj baterię normalnym użytkowaniem telefonu tak żeby się wyłączył a potem naładuj możesz to zrobić nawet w ciągu miesiąca 3 razy. Efektów i tak nie widać więc nie warto się śpieszyć.
Kod:

Odpowiedz cytując
shad
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 22.12.2009, 20:54
Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?
Niszcz socjalizm!
Odpowiedz cytując
maciek777
Banita

Od: 08.2007

Stary 22.12.2009, 21:01
Moze ktos mi podac strone,gdzie można poćwiczyć grę na Forexie na sucho ? Tzn poprzez wirtualne pieniądze ?
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.12.2009, 11:06
Mam film DVD w ISO. Jak próbuję zamontować w Deamonie to mi wywala komunikat "Błąd w linii poleceń". Da się to jakoś naprawić?

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.12.2009, 13:48
Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.12.2009, 14:12
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego
Dostałem paczke np zwykła amerykańską pocztą, trwało to trochę bo poszło na cło. Drogie nie było na każdej stronce są kalklatory. Polskie firmy spedycyjne są szybsze no i tańsze, np doma, polamer również u nich na stronie przeczytasz co i jak.

http://ircalc.usps.gov/
http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx
http://www.doma.com.pl/

Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało.

Najdrożej wychodzi ups dhl itp
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.12.2009, 14:51
Ma ktos moze zeskanowany "To my Kibice" z października tego roku?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.12.2009, 15:18
shad napisał(a):Wyświetl post
Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?
Nie ważne jaki masz akumulator, proces formatowania powinieneś przeprowadzić. A więc, nowy telefon ma akumulator trochę naładowany aby pozmieniać ustawienia, "nacieszyć" się nowym telefonem, itp. Rozładowywujesz telefon w naturalny sposób a potem WYŁĄCZONY telefon podłączasz do zasilania i ładujesz kilkanaście godzin. Ważne aby go w tym czasie nie używać. Nie sugeruj się tym że wskaźnik naładowania pokazuje 100%. Ma to na celu "zapamiętanie" przez akumulator stanu rozładowania i pełnego naładowania. I znowu, akumulator rozładowujesz w normalny sposób i powtarzasz powyższe ładowanie jeszcze 2 razy. Tak prawidłowo przeprowadza się formatowanie akumulatora.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 23.12.2009, 15:39
mam problem:
we wrzesniu złapali nas na malowaniu, ale własciciele wycofali sprawe. Teraz przyszło mi wezwanie do sądu rejonowego. Jak nas złapali, miałem jeszcze 16 lat, czyli miałbym sprawe w sadzie rodzinnym.
Taki wezwanie do sądu, może oznaczać, że właściciele nie wycofali mi sprawy?
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
M.C (nowy kleparz)
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.12.2009, 16:40
Poszukuje torrenta do filmu Mikołajek z dubingiem.Ma ktoś?
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Stary 23.12.2009, 19:29
PILNE

Potrzebuję na już zdjęcie sektora D najlepiej z racami i kibicami i oprawą albo samego ale żeby było widać trybunę D z gwiazdą i kawałek boiska przed D. I szukam jeszcze takich tapet co by się dało na a4 papieru wydrukować bez zniekształceń. Albo jakieś wypasione tapety tak żeby można było np wkleić postać w photoshopie.

Dzięki wielkie z góry.
Kod:

Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.12.2009, 21:33
wie ktoś może jakie są( o ile są) tansze zamienniki ostrzy do maszynki do golenia "wilkinson quattro titanum precison"!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 23.12.2009, 21:57
Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.12.2009, 23:50
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Dostałem paczke np zwykła amerykańską pocztą, trwało to trochę bo poszło na cło. Drogie nie było na każdej stronce są kalklatory. Polskie firmy spedycyjne są szybsze no i tańsze, np doma, polamer również u nich na stronie przeczytasz co i jak.

http://ircalc.usps.gov/
http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx
http://www.doma.com.pl/

Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało.

Najdrożej wychodzi ups dhl itp
Nigdy nic nie kupowałem przez ebay więc pytam, osoba która sprzedaje daną rzecz nada mi paczkę taką firmą kurierską którą sobie ja życzę ? inne obyczaje panują u nich czy co ?
Parę razy próbowałem tak robić na allegro i zawsze była odmowa ze strony sprzedającego.

AOT napisał(a):
Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.
Dzisiaj 21:33
To samo miałem, musiałem stawiać system od nowa.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 24.12.2009, 00:07
Kogoś ze Szczawnicy prosiłbym o odezwanie się na Priv.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
pawelwp9
Member

Od: 08.2008

Stary 24.12.2009, 10:13
Zostało coś na namalowane na Wigilie na sąsiadke zza błoń ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów