|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
, to dolicz sobie te 2h albo i 3h i masz odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
od ktorej do ktorej otwarte jest to okienko odbioru prawa jazdy w urzedzie? pozdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale w którym urzędzie?w Wieliczce 7:30-15
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dziś zdalem, ale z racji ze mialem urodziny wczoraj, nie mam jeszcze dowodu i tu moje pytanie da się w jakis sposób odebrać prawko bez takowego dokumentu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
czyli chyba nie powinno być problemu z odbiorem mając przy sobie paszport.gratuluje! chyba nie dopuścili by Cię do egzaminu bez odpowiedniego dokumentu ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja zdawałem tydzień temu wklikałem dzisiaj swoje dane na tej stronie sprawdzającej i jak narazie Status : Przyjęto wniosek, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie już do odbioru ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdzie można znaleźć pewne i aktualne wszystkie pytania na teoretyczny?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
To prawda ze teraz się czeka do tygodnia na egzanim (sama praktyka)? Coś mi się nie chce wierzyc ;]
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja już mam to za sobą ;-) ciekawiło mnie to bo ja czekałem po 2 miesiace . A ten ośrodek na balicach jest już otwarty?
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nie.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś kogoś kto ,,robił'' prawko na Ukrainie, szukam sprawdzonego kontaktu ?
ps. bez kazań. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
'Moja' za pierwszym razem czekała prawie 3 tygodnie, za drugim jakoś właśnie tydzień - Najpewniej to zależy od ilości zdających a wiadomo że jesień-zima jest bardziej luźna.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ja Was teraz zmiażdze
Prawko zrobiłem we wrześniu i do dzisiaj go nie odebrałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj po raz 3 udupiłem ;/ cóż trzeba kupić 5 godzin i próbować znowu ehh,instruktorzy za byle gó**o się czepią,2 poprzednich miałem fajnych a dzisiaj sku..chyba mu żonka nie dała.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Takie pytanie mam - kolega ostatnio wpadł na taki przepis (alechyba po pijaku), że po tygodniu od zdania egzaminu jak zostaniesz złapany przez mendy drogowe na kontrolę to dostajesz 50 zł mandatu za brak dokumentu. To prawda?
Zdane za trzecim razem w zeszłą sobotę : ))) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie prawda. Gdybyś gubił prawko a jeździł, to dostaniesz 50zł za nie posiadanie dokumentu, ale po tym, jak wrzucą Cię na bęben i zobaczą, że Twoje prawko jest w rejestrze. A do momentu wyprodukowania prawka przez PWPW taki dokument nie istnieje ani fizycznie ani prawnie.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
potrzebuje placu manewrowego gdzie spokojnie bede mogl jutro pomykac sobie gdyz w poniedzialek egzamin a zapomnialem ustawic sobie dodatkowych godzin
ktos,cos zna?P.S.sorry pany za powtarzanie sie ale wazne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, ja dopiero bede zdawal na prawo jazdy. Ale do rzeczy:
lle miesiecy wczesniej moge isc na kurs prawo jazdy, jezeli urodziny mam 16.05.? Jaką szkołę polecacie z Nowej Huty? Jak jest z opłatami? Jak place powiedzmy 1200zl za kurs na prawo jazdy, to mam w tej cenie wliczony egzamin czy jak? Co jeżeli nie zdam za 1 razem, tylko powiedzmy za 3 razem Jakie koszty minimalne ponoszę?![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Możesz rozpocząć kurs na 3 miesiące (jak znam "prawodawców" to na 90 dni) przed 18tymi urodzinami. A egzamin zdawać możesz nawet w dniu urodzin.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurs licz 1300zł to minimum. Na kurs możesz iść bodajże pół roku przed 18` albo tak to zorganizować aby mieć skończone 18lat podczas przystępowania do egzaminu. Egzamin to koszt około niecałych 150zł.
Teoria to coś koło 25zł a praktyka 120zł. Jak zdasz teorię to przez pół roku możesz zdawać samą praktykę płacąc tylko te 120 zł. Jak chcesz mieć prawko szybko w ciągu 7dni to welcome to Ukraina. Na Ukrainie koszt prawka to tyle co w Polsce a zdawalność za pierwszym razem 100%. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak niby mialbym zrobic prawko na Ukrainie?
![]() Litr spirytusu, czy co? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odradzam przez prywatnych pośredników w łep i po kasie.Pisałem do gościa 3200 dolarów.Znalazłem legalną stronkę gdzie zdajesz podobno w Czechach dzwonisz i się umawiasz.Słysze różne teorie od kumpla, że na UA za 140 dolców w necie znalazłem za 3200 dolców
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tylko jak pojawi się nagle parenascie praw jazdy z UA to nie wyglada podejrzanie?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
harimata: jaki taki sam koszt, skoro koszt prawka w PL to okolo 2000zl, a na Ukrainie 1400$=4200ZL?!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zdałem za 1800$(ABC). Tylko w Polsce musisz zdawać a jak masz pecha to kilkanaście razy a tam po prostu płacisz i masz prawko wszystkie kategorie jakie chcesz. Bezproblemowa wymiana na Polskie.I prawko masz w tydzień a wymiana na Polskie max 2tyg. Zero stresów a kurs zawsze można w Polsce zrobić czy wykupić dodatkowe jazdy. Zdawałbym w Polsce ale tutaj jest taka biurokracja i wszędzie są kolejki.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja pierdo... pozostaje się modlić, żeby żadnego z Was "ukraińcy" nie spotkać na ulicy... Zwłaszcza jak który pomyśli, że potrafi ciężarówką jeźdźić...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Od nowego roku podwyżka 22% więc jak ktoś się zastanawia to radzę mu zapisać się jeszcze w tym roku
![]() ![]() |
|
|