|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
dzięki za odpowiedzi
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 24.11.2009 o godz. 11:12.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie jestem aż takim specjalistą w temacie powrotów po kontuzji, natomiast nie wolno przeciążać kolana.
Powinieneś zwiększać zarówno intensywność jak i obciążenia stopniowo. Gdybyś od kopa zaaplikował sobie full obciążenie - to byś za chwilę miał solidną opuchliznę. Dla pewności skonsultuj się z rehabilitantem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
I warto te ćwiczenia wykonywać pod okiem kogoś doświadczonego, aby nie doszło do np. przeprostu kolana, bo to może tylko zaszkodzić ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Poleci mi ktoś jakąś kreatynkę?Najlepiej z tego http://www.mocnysklep.pl/kreatyny,9....b63ed862bf2eaf
Dzięki,zakupiłem tą kretyne do tego gainer,zobaczymy jak to pójdzie.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 30.11.2009 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzieki Jarza za linka....
Musze wychwycić jednak same treningi z hantlami, bo na siłownie niestety nie mam czasu za bardzo ![]() Raz w tygodniu siłownia mi powinna siąść.. ![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
z hantlami na nogi to :
przysiady z hantlami w dloniach wykroki z hantlami w dloniach martwy ciag z hantlami w dloniach syzyfki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zalezy coś dokładnie sobie zrobił. Ja po zerwanym wiązadle (ACL) i paru innych cudach w nodze zacząłem od chodzenia po bieżni, potem od truchtu, przez bieg, do sprintów po 17km/h, a teraz na maszynie macham 180kg (na obie nogi oczywiście) i nic złego się nie dzieje ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
po pewnym czasie wracam na siłkę
potrzebuję jakiejś rady jeśli chodzi o witaminki masę już mam aż za dużą...:] więc raczej coś na siłę i na spalanie by mnie interesowało... dawno się tym nie interesowałem i proszę o radę. pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bcaa , bialko do diety , potem jakis spalaczyk
uwaga - kto chce sam sie przekonac ile warte bialka activlabu to w poniedzialek za free bedzie mogl poprobowac http://www.mocnyblog.pl/2009/12/04/z...-na-bialeczko/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil_mchw: daj jakieś szersze info...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Planuję kupić jakiegoś gainera.Co polecacie, jakieś nowości? Czy TREC MASS XXL jest to najlepszy gainer w tym przedziale cenowym?
I jeszcze jedno. Planuje też wprowadzić dietę jak jestem w szkole. I poczytałem ze najlepiej jeść sobie np ryz, albo kurczak lub jajko. Teraz mam pytanie odnośnie tego ja Wy takie coś przyrządzacie? jajko to ok, na twardo można zrobić.Ale co z ryżem i kurczakiem? Jak takie coś można przyrządzić?No bo samego zimnego ryżu nie uśmiecha mi się jeść jakie macie pomysły?
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 19.12.2009 o godz. 19:35.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ładujesz do plastikowego pojemnika ryż, podsmażonego wcześniej kurczaka najlepiej z jakimiś warzywami i gotowe, niema tutaj wielkiej filozofii (żeby ryż nie był taki suchy możesz dodać jakiegoś sosu)i. Jeżeli nie masz możliwości tego podgrzać to musisz się zadowolić zimnym. Ja taki posiłek zawsze zabieram na uczelnie i zasuwam gdzieś miedzy wykładami, ale też często preferuje kostkę sera białego albo tuńczyka w puszce i wiele wiele innych ciekawych posiłków
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
o kuźwa, Gotuj z Kuroniem o 4 rano heheh
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zeby ryż sie nie kleil, wystarczy przed gotowaniem dobrze przeplukac taki woreczek zimna woda!
Wtedy klei sie zdecydowanie mniej lub nawet wcale! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co myślicie na temat jedzenia np sałatek z kurczaka kupnych? Takie Gyrosu są po ok 3 zł.Lepiej zrobić samemu i wcinać czy można kupić sobie kurczaka w takiej formie?
![]() Dzięki za odpowiedzi !!
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 20.12.2009 o godz. 11:44.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W porównywalnej cenie masz Gainbody 30 - więcej białka w porcji i moim zdaniem lepsze smaki http://www.activlab.pl/produkty/dla-...---Machine-Man A co do Jedzenia w szkole... tak jak Werewolf. Pojem,nik plastikowy i robisz ryż z kurakiem... dobrze wchodzi, nie ma co się martwić. Ewentualnie bierzesz szejker, odmierzasz porcję - dolewasz mleka, albo wody jak zachodzi potrzeba i masz posiłek. TSW Fanatyk: Lepiej samemu zrobić, skąd masz gwarancję na czym to było smażone? No i te sosy, też nie do końca dobra sprawa.... Powód: j
Ostatnio edytowane przez Jarza : 20.12.2009 o godz. 11:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tam na czym bylo smazone to nie jest duzy problem,bo niby na czym moglo byc smazone?bardziej chodzi chyba o swieżość takich produktów no i zazwyczaj w takich salatkach jest kurczaka tyle co kot naplakal!
Dlatego zdecydowanie ekonomicznej i pożywniej jest zrobic samemu taka salatke! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
zdziwilbys sie na czym mozna smazyc
a co do ryzu to parboiled nie klei sie, nie rozgotowuje sie. A co do jedzenia do szkoly, to polecam mieszanka warzyw mrozonych na patelnie na jakies 5-7 minut do tego kurczak w gyrosie pokrojonego w kostke, do tego ryz. Cud miod. koszt 5-7 zl ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ryż przed gotowaniem zawsze trzeba dobrze wypłukać tak, żeby woda wypływająca z niego stała się idealnie czysta. To wypłukuje z ryżu nadmiar skrobii, która właśnie go skleja po ugotowaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jarza ale to inny rodzaj gainera , dokladnie ten sam profil co mass xxl , ma http://mocnysklep.pl/16,whey-gainbod...ive-3000g.html i kosztuje 22 pln mniej za 3kg , duzo smaczniejszy - lepiej wchodzi niz ten trecowski ![]() a co do ryzu to zeby sie nie skleił nalezy : - wode osolić - nie gotowac za dlugo - od razu po wyjeciu dokladnie schlodzic zimna wodą |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasza gryczana jest wartościowym posiłkiem?Właśnie z ciekawości sprawdziłem i wychodzi,że :
w 100 gramach jest - 14 gram białka,72 gramy węglowodanów,1 gram tłuszczy i 360 kcal |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Witam. Panowie w temacie diet itd jestem ciemny... Potrzebuje coś żeby przytyć na jakieś specjalne posiłki nie mam czasu oczywiście staram sie jeść to co ma dużo kalorii, białka itd ale nie zawsze mam czas na przygotowanie czegoś specjalnego. Dlatego mam prośbe, polecacie mi jakiegoś gainera ? cokolwiek...
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wpadnij do dh wanda daleko nie masz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
WISŁA 1906 NH ja polecam diete, żadny gainer jej nie zastąpi na forum sfd w dziale odżywianie poczytaj, ułóż sobie coś i daj do oceny, masz jeszcze tam mnóstwo różnych gotowych diet, spokojnie się pod którąś dopasujesz
Ostatnio edytowane przez Lewy'88 : 21.12.2009 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|