|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Polecacie repetytoria z wydawnictwa operon
?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
sory może nie w temacie aktualnym ale jakie polecicie repetytorium do geografii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha dzięki. Pytam bo pasuje kupić jakies repetytorium i " powoli " zacząć się uczyć do matury.. ;D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oo widzisz
słyszałem że z Operonu vademecum do gejcy jest dobre ...czekałem tylko na przynajmniej 1 potwierdzenie pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
posiada ktoś prezentacje na ustną z Polskiego na temat: "Literackie i filmowe wizje przyszłości. Przedstaw na wybranych przykładach."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja też korzystałam z operonu do geografii i też mogę polecić.
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ma ktos prace zwiazana z wsia itp
prosze o prv ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Ktoś z was ma może temat brzmiący następująco: Dzieło literackie a jego filmowa adaptacja. Omów na wybranych przykładach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja miałam taki temat 2 lata temu na podstawie Władcy Pierścieni.
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A polecicie jakiś dobry zbiór zadań z fizyki rozszerzonej? Żeby te zadania były choc troszkę zbliżone do tych maturalnych,a nie o takiej treści jak na sprawdzian
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wybrałem temat na ustą z polaka " Samotność - indywidualny wybór.... " jakie utwory wybrać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak ktoś chce to mam do odsprzedania to vademecum Operonu z Geografii i pare innych maturalnych dodatków, jak cos priv ;]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Motyw snu w literaturze. Omów różne jego funkcje, interpretując wybrane utwory.
Miał ktoś kiedyś ten temat? Ma ktoś może jakieś pomoce naukowe dot. tego tematu? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
jak chcesz moge ci przeslac moją bibliografie to sobie przegladniesz, mniej wiecej z czego mozna tam skorzystac ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zamkorowskie ksiązki to gówno z ktorego nie da się korzystac
jak chcesz zdac dobrze fizyke to sięgnij po zbiór zadan Kruczka ciezki ale zapewnia napisanie matury na wysooookim poziomie ![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podręczniki Zamkoru są rzeczywiście mocno średnie. Ale niestety matura w takiej postaci, jaka jest obecnie nie sprawdza wiedzy, umiejętności myślenia tylko utupane schematy. IMO jeżeli ktoś nie wiąże przyszłości z fizyką (np. nie wybiera się na studia, gdzie fizyka jest jako przedmiot), a potrzebuje jedynie matury z tego przedmiotu podczas rekrutacji na studia, to można poprzestać na robieniu setek zadań maturalnych i arkuszy z poprzednich lat i dobrze na tym wyjść. Nie mówię, że nauczy się w ten sposób fizyki, do tego rzeczywiście warto przerobić ambitniejsze zbiory, przykładowo tak jak kolega wyżej podał, ale poprzestając na zbiorach w stylu "Matura 2010" też można ją dobrze zdać. Sama miałam takie podejście 2 lata temu i efekt to ponad 90%.
Ostatnio edytowane przez AniaD303 : 13.12.2009 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
A dokładniej,to żeby fizykę poprawic. Dlatego zależy mi,żeby pracowac na czymś lepszym niż poprzednio,bo teraz nie ma pod ręką już nauczyciela ani korków. No i żeby własnie te zadania były takie trochę pod maturę,w sensie,że jedno zadanie kilka podpunktów i łączą w sobie nawet kilka działów. Bo takie zwykłe zbiory z zadaniami do każdego działu,to mam ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki
Polecacie takie podejście do sprawy czy lepiej zdać jeden a porządnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i jak wyniki z majcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
36 % - nie najlepiej , ale myślę że jeszcze sobie to wszystko ogarne i powinno być ok
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Liczyłem na 80% jest 78, ogólnie to czuje nie dosyt bo na tej z operonu miałem 94%(też bez jakichś wcześniejszych przygotowań)
Najdziwniejsze jest to że za na cały test mialem tylko 3 zadania źle, ale oczywiście te najwięcej punktowane, pamiętam tylko że strasznie przekombinowałem i mi kosmiczne obliczenia wyszły ![]() No cóż wypada się zacząć uczyć bo z rozsz. z operonu tylko 40%...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 15.12.2009 o godz. 16:42.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|