The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 16:44
A tu wywiad z Pudzianem:

Cytat:
Zmasakrował rywala w 44 sekundy. A między liny wyszedł strasznie osłabiony – ponownie dopadła go grypa. Strach pomyśleć co może zrobić w pełni sił.
Już dawno nikt na światowych ringach nie zaliczył takiego debiutu. Może rywal nie był z najwyższej półki, może rywal miał niesamowitego pietra, może cała hala była przeciwko niemu, ale to, co wczoraj wyprawiał Mariusz Pudzianowski, zrobiło wrażenie. I to ogromne.

Będzie królem MMA? Pożyjemy, zobaczmy. O swoich spostrzeżeniach i planach na przyszłość „Dominator” opowiada w rozmowie ze Sportfanem!

Emocje już opadły? Jesteś zadowolony ze swojej postawy - tak to miało wyglądać?
Emocji prawie nie było, bo mnie dopadło straszne choróbsko. Wychodziłem na ring mając 38 stopni gorączki - grypa i przeziębienie w jednym. Musiałem nawet wziąć kroplówkę na wzmocnienie organizmu. Wziąłem też antybiotyk, ale już po walce - bo on to by mnie w ogóle osłabił. Ale chyba nie było tak źle?

Było bardzo dobrze!
Spokojnie, spokojnie. Ja chcę zdobyć 10-piętrowy budynek , ale na razie jestem na parterze. Piętro po piętrze, tak to ma wyglądać. Trening czyni mistrza, powtarzałem to i będę powtarzał. Zawsze!

Te twoje kopniaki (low-kicki - przyp. red.) wyglądały niesamowicie. Aż na trybunach było słychać jak Najman dostaje.
Taka była taktyka. Ja przecież 15 lat siedziałem w karate, wiem, o co w tym chodzi, znam to z praktyki. Dwa, trzy kopy i każdy się położy, każdy! Na to nie ma mocnych.

Spodziewałeś się po Najmanie czegoś więcej?
I tak brawa, że w ogóle wyszedł na ring. Dla mnie to był idealny rywal na początek. A czy się czegoś spodziewałem? Po prostu nie miał szans. Zacząłem spokojnie, nie chciałem dostać jakiegoś przypadkowego ciosu, a potem zrobiłem swoje.

Nie denerwowało cię ciągłe przesuwanie godziny rozpoczęcia walki?
Wkur***** się strasznie, ale co poradzić - to TV rozdaje karty, takie są reguły, więc może denerwowanie i tak tego nie zmieni .

Źródło: www.pudzian.pl

Bardzo mi się podoba to co powiedział o tych low-kickach - ma rację, widać że akurat tutaj zna się na rzeczy. No i jeśli to prawda (kto wie?) że rzeczywiście był osłabiony przez grypę, no to chapeau bas.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów