|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
O parter się nie martwcie, Pudzian będzie wstanie podnieśćsięz każdym zawodnikiem na plecach, to pewne
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
czy mi sie wydawalo czy brat Pudziana spiewał z playbacku
![]() ![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ogladalem calej gali(wlasnie sie zaczyna na Polsacie Sport), tylko powtorke samej walki i wrazenia na mnie nie zrobila(ani Pudzian jak na co po niektorych),wrecz przeciwnie choc wiecej sie po niej nie spodziewalem!A juz wspominana obecnosc spedalonych celebrytow zakrawa na kpine na tak brutalnym wydarzeniu. Bo nie wierze ,ze autentyczny pedal Piróg czy zniewiescialy Mroczek pasjonuja sie sportami walki
A juz za pare dni walka naszego wychowanka Andrzeja Wawrzyka, oby kolejne K.O. Szkoda ze przeszedl przed Pekinem na zawodostwo bo pewnie byłby medal! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,N...wiadomosc.html No to bedzie kolejny gniot ;P
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Trzecia walka stulecia ?
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bob Sapp walczy tak samo jak Pudzian , czyli idzie na calosc ,po okolo 1,5 minuty juz nie ma w ogole sily,ciekawe czy kondycja Pudzianowskiego jest taka sama
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Ta walka nam nic nie pokazała.
Nie wiem jaką kondycje ma Pudzian, nie wiemy jaką ma technikę (choć lowy trochę pokzały że słabą) i wiem to co wie każdy. Jest najsilniejszym człowiekiem świata. Wy sobie możecie go wychwalać i mu pieśni śpiewać. Ja czekam na walke z Minotauro czy innym zawodnikiem światowej klasy do której Pudzian za pewne nie dojdzie nawet. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
ogolnie to go zmiażdżył ale to jeszcze niczego nie pokazuje
zobaczymy co dalej![]()
W I S Ł A- DLA Was to 5 liter, DLA NAS CAŁE ŻYCIE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bob Sapp jest przerazliwie wolny w porownaniu do Pudziana...a technika jeszcze gorsza(ale nie tym wygrywa sie w MMA).
Rownorzednym partnerem bedzie zawodnik wazacy powyzej 120kg, lzejsi nie maja co nawet podchodzic, bo jesli nawet powala Pudziana do parteru, to ten bez problemu podniesie ich jedna reka...ta ogromna sila daje mu niesamowita przewage. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Kolejny gniot na który będzie czekała tak samo wielka grupa hpokrytów,mówiących o tychże gniotach,a później jarających się walką - tak na żywo jak i na forum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cos mi sie wydaje ,ze Pudzian to wytrzymalość bedzie musial grubo porawic. Gość w 5 minut po walce z trudem łapał oddech(w wywiadzie z Borkiem),a powalczyl tak naprawde 25 s(drugie 25 s to nawet nie bylo chodzenie po ringu).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Na ciekawy komentarz trafiłem na YT
walwit- ostatnio jak coś takiego oglądałem na żywo, to ten mniejszy nie chciał oddać nokii... ![]() Ciekaw jestem jakby sobie poradził z Popkiem?
Ostatnio edytowane przez simone : 12.12.2009 o godz. 13:50.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Najsilnieszy człowiek Świata" - z tym określeniem też byłbym ostrożny bo zaraz Ruscy wyciągną na Syberii jakiegoś Wałujewa x 3 który od 6 roku życia sam nosi do domu na opał jodły syberyjskie pod pachą ))
Belzebub napisał(a):A juz wspominana obecnosc spedalonych celebrytow zakrawa na kpine na tak brutalnym wydarzeniu. Bo nie wierze ,ze autentyczny pedal Piróg czy zniewiescialy Mroczek pasjonuja sie sportami walki Może i sporty walki to nie ich brażna, ale kumplami "celebryty" Pudziana są... To się lansują, taka specyfika tego typu gali na całym świecie, ze w pierwszych rzędach siedzą "gwiazdy". I nie jest to nic dziwnego, ot takie środowisko specyficzne ![]() Tylko jak już gdzieś wyżej padło jaka gala takie gwiazdy ... )))))) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co innego gala boksu w Madison Square Garden,a co innego MMA na Torwarze..i nie chodzi mi o poziom gwiazdek..tylko w boksie to nic dziwnego ze celebryci sa w pierwszych rzedach,ale mysle ze w MMA to nie jest norma!To jest zdecydowanie wiekszy hardcore!Chociaz moze sie myle!No ale w sumie to ziomki Pudziana z Tańca z gwiazdami..
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a ja nie rozumiem tego ogolnego polskiego piepszenia i narzekania ze jakies mroczki przyszly, herbusie czy inne geje...
co do jasnej cholery w tym dziwnego?!? nie wypada rozpoznawalnym osobom lazic na takie imprezy moze niektorzy z was nie ogladali wczesniejszych ksw, to powiem wam ze te pseudo gwiazdy nie sa po raz pierwszy na tej imprezie... moze wy ogladaliscie to dopiero pierwszy raz... na temat ich talentow artystycznych sie nie wypowiadam, bo nie mailem okazji nigdy podziwiac, ale co mnie obchodzi czy ktos tam sobie przychodzi czy nie?!? to samo sie tyczy tego marudzenia ze muzyka nie ta, ze dziwnie koles zapowiadal.... to co mieli wejsc przy bachu czy mozarcie? niektorym to sie nigdy nie dogodzi... organizatorzy robia kawal dobrej roboty i chwala im za to... ale jak widac notoryczne zrzedy zawsze sie znajda... co do samej walki to liczylem ze pudzian rozniesie gogusia i fajnie mu to wyszlo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To, ze Pudzianowski zaczął walczyć to był na prawdę świetny pomysł i olbrzymia żyła złota. Chyba żaden inny polski sportowiec w tym momencie, nie przyciąga tyle uwagi co Pudzian. Myślę, że po kolejnych walkach, po Małyszomanii, nastąpi Pudzianomania
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Oczekiwałem 'napierdzielanki' i to zobaczyłem. Jedni wolą młóckę, drudzy techniczną walkę. O gustach podobno się nie dyskutuje. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z Pudzianem to mi się wydaje najważniejsze przetrwać pierwszą minutę później nie będzie miał czym oddychać.
Najbardziej mnie ciekawi jakby wyglądało porównanie siły uderzenia pięścią Pudziana z jakimś naprawdę dobrym bokserem wagi ciężkiej a nie bohaterem wielkiego brata ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Opinie ze "świata":
Cytat:
Ma niesamowity potencjał, siłę, szybkość. Trochę techniki i będzie maszynka do wygrywania. Dodatkowo, fragment z rozmowy z Mamiedem Chalidowem: Cytat:
Pudzian może naprawdę zostać gwiazdą światowego MMA. |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A tak btw. Jakaś stacja pokarze walkę Wawrzyka w przyszły pt?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ogladnalem to cos. To ma byc sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A tu wywiad z Pudzianem:
Cytat:
Źródło: www.pudzian.pl Bardzo mi się podoba to co powiedział o tych low-kickach - ma rację, widać że akurat tutaj zna się na rzeczy. No i jeśli to prawda (kto wie?) że rzeczywiście był osłabiony przez grypę, no to chapeau bas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Genialne. Cóż, poświęciłem te kilkadziesiąt sekund życia na obejrzenie tej "walki". Moje wrażenia - dać obu po sztachecie w rękę i całość jeszcze lepiej pasowałaby do oprawy tej imprezy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ogolnie wychodzina to że sie wam nie podobało,ale wszyscy ogladali a pewnie o to chodzilo
zostawić ten temat ? mozna tu pisac o innych nadchodzących walkach i mma czy kasacja? |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dla mnie wielkim bohaterem tej walki był sędzia ringowy. Tak uderzyć do Pudziana! Nikt na forum by tak nie zrobił, mogę się założyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, nie znam się, jestem w te 'klocki' absolutnym laikiem, na szczęście nie napalałem się na tą walkę jak pół Polski, nie oglądnąłem na żywo, jednak zerknąłem na YT i...
nie podobało mi się. Typowa napierdalanka średnio inteligentnych goryli, z czego jeden był dużo silniejszy od drugiego i najzwyczajniej mu w.......ił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nastepna walka - Popek vs. Pudzianowski - byloby ciekawie bo Popek tez maly nie jest
ale raczej ten pierwszy mialby problem z powrotem do kraju [ jakis wyrok ? ]![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|