|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Arka dostała kare i za Lechie i za Ślask.w sumie 50 tys i 3 mecze. a robili to co my 2x czyli itu i tu było piro, awantury z ochrona, demolka stadionu, spalili tez dywan i kibic wbiegł na murawe.
wg mnie nieporównywalnie mniej dostali biorac pod uwage ten sam argument ze "kara za poprzedni mecz nic nie nauczyła" Lechia dostała 5tys za mecz w Gdyni |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A wiadomo na co ta kasa idzie? Maja na tyle jaj zeby przeznaczyc to chociaz na jakis szczytny cel?
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jak to na co idzie kasa na loze i panienki w czerwcu i lipcu w RPA ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.12.2009 o godz. 23:52.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
zgodnie z hasłem z Pewnej oprawy na rozwój młodziezowej piłki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no to chyba za małe kary nakładają (
) bo postępów nie widać:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pisanie artykułów za darmo to psucie rynku, a "GW" i tak ostatnio cienko przędzie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co to za fana na sektorze Krecików?
Vikings of South... Hasło debilne więc w sumie do nich pasuje, ale barwy nie te... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Odra Opole
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chciałeś powiedzieć Oderka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawiązując do oprawy Korony o mediach: Dziś się komentatorzy C+ zachwycają oprawą meczową w Lubinie, we wtorek pewnie PZPN przywali im karę za piro a gazety napiszą, że chuligani, bydło i swołocz.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do tego ITI z GW zgłosi zażalenie, że "kibole z Warszawy" weszli na stadion w Lubinie...
edit; relacja na LegiaLive Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamson : 04.12.2009 o godz. 21:48.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W Lubinie małe spięcie Zagłębia z ochroną o transparent "www.koniecITI.pl"
wg. strony legialive.pl Legii coś koło 700. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego niektórzy kibice za przeproszeniem wchodzą w d... Legii? Wywieszanie transparentu takiego jak na meczu Zagłębia z Legią, albo przyśpiewki ITI spier....? To samo niestety tyczy się naszych kibiców, którzy również to kiedyś śpiewali. Co nas interesują wewnętrzne sprzeczki Legii? Co nam ma to dać, że niby się z nimi solidaryzujemy? Ja myślę, że ich to nie obchodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Jak to jeden z klubów spiewał: "Nie dla Legii i Warszawy lecz dla naszej wspólnej sprawy" ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
matt1906 myślę, że to akurat są całkiem inne sprawy, dotyczące również innych kibiców z całej Polski. Sprawa z ITI to według mnie jest ich wewnętrzne sprawa. Myślisz że kibice Legii wspieraliby nas, jakbyśmy mieli konflikt z Cupiałem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
masz jakieś racjonalne przesłanki, że nie wspierali by?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pamietaj kibic kibicowi zawsze powienien pomagac! Bo nie wiadomo czy my nie bedziemy miec podobnej sytuacji na swym "podworku"(oby nie!). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
ITI to jeden z wielu raków, które toczą polską piłkę, obok "Gazety" i jej podobnym mediom, policji, PZPNu i polityków, którzy zamiast zająć się konkretnymi sprawami serwują społeczeństwu kolejne bezsensowne ustawy mające na celu uszczęśliwić UEFA i Platiniego i zrobić z Polski Anglię. Zresztą oni (politycy rządzący i ci co ustąpili) są naprawdę mocno pojebani - czego oni żądają od polskiego kibica? Żeby na krzesełku oglądał jak jakieś kaleki odpierdalają manianę na boisku? Debile powinni zacząc od siebie te zmiany i naprawdę zdrowym okiem popatrzeć na sprawy związane z korupcją i ogólną degrengoladą władzy. Nie powie mi szmata co nakradła kilkaset tysięcy złotych , że jestem bandytą bo na stadionie odpaliłem racę, jebłem z buta kozaczącego skorpiona czy zwyzywałem rywala. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
licoo moze lepiej sie juz nie wypowiadaj w tym temacie bo nic z niego nie rozumiesz ok?
Chyba ze walniesz sobie w podpisie gigantycznymi literami "TO MOJE PRYWATNE ZDANIE, MAM NIEWIELE WSPOLNEGO Z WISLA KRAKOW I KIBICOWANIEM. NIE LUBIE LEGII". Wtedy prosze bardzo. Ale jesli juz taki podpis sobie zrobisz to sie zastanow co robisz na tym forum skoro nie masz z nim nic wspolnego. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pewnie tak samo nie rozumiałeś czemu wychodziliśmy w meczu z Widzewem w sezonie 2007/08. I idąc dalej Twoim tokiem rozumowania, po co wpuszczać gości na swój sektor (np. Odra Wodzisław nas czy GKS Bełchatów Legie) skoro to oni dostali kare a nie my. ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Kris54, po twoim poście spojrzałem na to z trochę innej strony i chyba mnie przekonałeś. Masz rację, najpierw oni, potem możemy to być my. Oby nie.
orzeu dlaczego miałbym się nie wypowiadać? właśnie forum jest od tego, i to co tu piszę ,,TO JEST MOJE PRYWANE ZDANIE", jeśli koś ma inne, to może mnie przekonać swoimi argumentami lub nie matt1906 chyba właśnie nie idziesz moim tokiem rozumowania. Ta kara ugodziła akurat w naszą polskość. I także byłem w 100% jej przeciwny. Bo przecież jakby to chodziło o inny transparent to nikt na żadnym stadionie nie robiłby protesu (czy ktoś zrobił protest za nasz transparent który kazano zdjąć w trakcie naszego ostatniego meczu? no chyba nie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nowa flaga Polonii: http://images36.fotosik.pl/122/7f8ddcab5b674bcemed.jpg
no comment... ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
||
|
pasiaści napisał(a):
Cytat:
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jednak myślę, że zadanie sobie trudu zrobienia takiej flagi zasługuje na specjalne wyróżnienie
![]() ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
wystarczy że trzymają z żydami ,którzy wspomogli ich na tym meczu w oszałamiającej liczbie 4 sztuk ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie no ta nowa przyspiewka Cracovii na melodie Ruchu "naszym klubem HKS"...
ich wielka mobilizacja i podziekawania za derby ,jak i ta przyspiewaka ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|