|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
np. canal + sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
co moze byc przyczyna tego problemu na stronach unl.pl?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Raz jeszcze pytanie do speców od technologii SAT:
Mam: Monitor LCD Kartę TV LCDtvBOX Media-Tech 4157 i stary dekoder Ferguson AF6318 z ktorego wczesniej mialem polaczenie z TV za pomocą kabla EURO-EURO Chcę to połączyć ze sobą tak, żeby odbierać cyfrę ![]() Ponoć potrzebny mi modulator, prawda to? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
siemka mam pytanie nie wie ktos gdzie mozna znalesc piosenke pt MAKARON SLUCHAJ GAZELA szukalem wszedzie ale niestety nie moge znalesc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
czemu w polskiej lidze koszyków grają dwie Polonie z Warszawy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Dodatkowo w lidzę gra Trefl Sopot i Assecco Prokom Gdynia, które wcześniej tworzyly Prokom Trefl Sopot... na jakiej zasadzie to się odbyło... tego nie wiem. Ale ponoć od 1 strycznia zespół z gdynii będzie nazywał się Arka Gdynia. I kibice Arki już na niego chodzą . Także optymistycznie kończąc burdel mamy nie tylko w piłce... ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W 3mieście to jest tak, że Asseco Prokom Gdynia to zeszłosezonowy Prokom Trefl Sopot. Po prostu zmienili miasto. Pan Krauze przeprowadził drużynę do Gdyni, bo tam powstała nowa hala i tam grają, a poza tym chciał mieć wszystko "w kupie". I rzeczywiście od nowego roku mają być Arką. Tyle że tym sposobem stracili kibiców z Sopotu przede wszystkim kibiców z Gdn.
W Sopocie powstała poprostu nowa drużyna. Nie ogarnełam tylko która drużyna gra na starej licencji, a która kupiła miejsce w lidze. Ale sądzę, że ta z Gdynii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Slabo sie polskim koszem interesuje ale Prokom widząc wieksze mozliwosci (hala,kibice itd) przeniosl zespol z Sopotu do Gdyni,...a w samym Sopocie zostal stary Trefl Sopot. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
dostałem wczoraj mandat za picie piwa w miejscu publicznym, jeżeli go nie zapłacę w ciągu najbliższych 7 dni czekają mnie jakieś konsekwencje? jestem studentem i nie mam żadnych dochodów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
albo przyjdzie komornik ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dzieki wielkie troche techniki i ... ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Ofsajd - tak to normalnie ze sprawą będzie cicho jakiś czas, później typ ze skarbówki przyjdzie z wezwaniem do zapłaty, choć czasem jest tak, że w ogóle nie przyjdzie i dadzą ci spokój. Nie masz nic to ci nic nie zrobią, ale jak zaczniesz pracować to ci ściągną z pensji albo ze zwrotu podatku plus koszty (jakieś 10zł). Zapłać, niech się udławią tymi paroma złotymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
witam, chciałabym zidentyfikować użytkowniczki tego forum, aby scharakteryzować język jakim się posługują.
Niestety, w profilu użytkowników nie ma określonej płci. szukałam za pomocą form gramatycznych przeglądając różne posty, ale to dość czasochłonne i w pewnym sensie można to nazwać syzyfową pracą. Proszę, więc o podanie (jeżeli o możliwe) nicków dziewczyn, których wypowiedzi mogłabym zanalizować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
potrzebne mi takie informacje do części pracy licencjackiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
potrzebuje znalesc sklep z takimi pierdołkami do smyczek.
np jakiegoś misia małego czy coś, co mógłbym dopiąć do kluczy. orientuje sie ktos gdzie znajde takie akcesria? ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Jeśli nie przyjął, to równoznaczne jest to z podważeniem decyzji wydającego mandat, a takich spraw oni nie puszczają, uwierz mi. Za nieprzyjęty mandat ściga Komornik Sądowy a za przyjęty tylko i wyłącznie Urząd Skarbowy taka jest różnica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Niech ktoś kumaty mi to wyjaśni! Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mógłby ktoś polecić TANIE baseny w Krakowie ?
edit : Dzięki Cinek1906 ale zapomniałem dodać że gdzieś w północnej części Krakowa ![]()
Ostatnio edytowane przez Wiselka1906PBZ : 28.11.2009 o godz. 15:53.
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
na kurdwanowie ![]() 9zł normalny na godz ![]() 7zł ulgowy]; ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedzi
w najbliższym czasie pewnie go nie zapłace bo nie mam z czego ;P a mandat przyjąłem. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nie mogę nigdzie znaleźć pełnej wersji gry Rally Championship 2000.. wie ktoś skąd mogę ściągnąć ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zapoda ktoś link do meczu Wisły z AZS Gorzów w PLKK? wiem,ze to można oglądnąć na sport.tvp.pl ale nie wiem w jakiej zakładce to jest :(
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
devilpage.pl
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 28.11.2009 o godz. 18:47.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
działa wam strona PT ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|