The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2009, 21:30
Takie pytanie, przez przypadk skasowalem spory plik ze zdieciami. Problem ze nie wyladowal w koszu tylko znikna na dobre, zawsze bylo zapytanie ze wzgledu na spory rozmiar czy usunac pomijaja kosz a tu nic.

Jest jakas nadzieja na odzyskanie tych zdiec czy moge o nich juz zapomniec?
,
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.11.2009, 21:32
poszukaj programów do odzyskiwania danych np TuneUP Utilities?
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.11.2009, 22:30
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
dzięki
Jeżeli dysk startuję a nie widzi go Twój komp to problem polega albo na gnieździe usb albo sterowników do urządzenia .
Już działa, tylko nie wiem dlaczego jest tak, że nie mogę go podpiąć do USB tych co mam na przodzie jednostki centralnej, tylko do tych wtyczek z tyłu. Czy one są jakoś zasilane lepiej przez zasilacz? Bo np. inne rzeczy typu MP3, pen-drive mogę podpiać na przód
Odpowiedz cytując
atbb
Member

Od: 11.2005

Stary 16.11.2009, 22:42
Gdzie w Krakowie dostanę któryś z tych aparatów:
Fujifilm FinePix J120 lub
Kodak EasyShare Z1085 IS.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.11.2009, 00:10
kupuje ktoś z forumowiczów Gazete Krakowska? W dzisiejszym wydaniu był artykuł Bartosza Karcza: Wiślacki stadion od kuchni. Dacie rade poskanować?

Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.11.2009, 00:13
jest możliwość zdobycia jakiegoś gadżetu Wisły związanego z boksem lub innym sportem walki? najlepiej na już
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 17.11.2009, 09:10
Czy jest taka możliwość przenocowania w akademiku na miasteczku studenckim jednej czy dwóch nocy w momencie gdy nie jest się tam zarejestrowanym? Jaki koszt takiej przyjemności?
Odpowiedz cytując
Stanlej13
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.11.2009, 10:54
Lupo, można bez problemu, ale koszt zależy już od tego jakie to miasteczko, ale to będzie pewno około 10zł
dagmara99 napisał(a):Wyświetl post
Legia według mnie nie zachowywała się zbyt dobrze brutalnie sfaulowała zawodnika Wisły kopiąc go w brzuch
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.11.2009, 11:21
Czy na dekoderach Cyfry Plus można w jakiś sposób odbierać Polsat Sport (najlepiej w jakości HD)? Wiem, że wszyscy polscy nadawcy (N, CP i C+) korzystają z HotBirda, więc zapewne jakaś możliwość by ten kanał złapać na pewno istnieje. Pytanie, czy dużo byłoby w takim przypadku zabawy...?

P!
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.11.2009, 12:31
Od kiedy do kiedy w Krakowie nastapi zmiana telewizji analogowej na cyfrową?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
sequel
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.11.2009, 12:48
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Czy jest taka możliwość przenocowania w akademiku na miasteczku studenckim jednej czy dwóch nocy w momencie gdy nie jest się tam zarejestrowanym? Jaki koszt takiej przyjemności?

Na miasteczku AGH możesz przenocować u kogoś( na waleta) Koszt 11zl jesli nie jesteś studentem AGH, a dla studentów bodajże 8
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.11.2009, 13:39
Pytanie o angielski. Dokładniej.
Czy zwrot To take to one's heels. oznacza nasze polskie Wziąć nogi za pas. ?
Prosze o jak najszybsza pomoc kogoś obcykanego (bo translatory translatorami... )
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
tomek_TSW
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 17.11.2009, 16:38
masterlag zwrot ten oznacza to co masz na mysli

Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 17.11.2009, 16:53
Mam problem. Posiadam nagraną płytkę audio, którą bez problemu odtwarza mi radio samochodowe, ale już na kompie nie chce jej odczytać. Ponadto próbowałem chyba z 5 programów do przerabiania .cda na .mp3 i za każdym razem wyskakuje error. O co tu chodzi ? Dodam, że klikając prawym myszy i wchodząc w właściwości plików, są tam opisane jako "CD Audio Track Shortcut", zaznaczone jest "tylko do odczytu". Ma ktoś jakiś pomysł, żeby tą płytę na kompie odtworzyć, a najlepiej przerobić na mp3 ?
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.11.2009, 17:04
jak komp nie czyta to znaczy że ta płyta jest walnięta/porysowana etc. Odtwarzacz może ja czytać normalnie. Mam u siebie tak samo z jedną płytą 12 utworów działa, od 13 do 15 już nie bo płyta wiesza kompa. Możesz próbować np ashampoo, nero czy WMP przerabiać na mp3 ale jak płyta nie działa to nic z tego nie będzię. Najłatwiej byłoby pobrać płyte jeszcze raz w mp3.

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 17.11.2009, 17:05
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy do kiedy w Krakowie nastapi zmiana telewizji analogowej na cyfrową?
wyłączą ją całkowicie w 31.07.2013, cyfrową DVB-T włączą w 31.07.2011
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.11.2009, 17:16
Wielka prośba

Napiszcie, gdzie obchodziliscie swoją studniówkę. U mnie w szkole nauczycielki uparły się Muzeum Narodowego lub Niepołomic... cena też nie mała - 450zł. Macie pomysł na jakieś miejsce? Ktoś poleca inną miejscówke?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Stary 17.11.2009, 17:30
U nas były te same opcje, rodzice wywalczyli studio telewizyjne, tam koło M1. I było naprawdę ok
Płaciliśmy bodaj 250zł (ale to było "kilka" lat temu). Tylko, że myśmy mieli studniówkę na ... 700os ...
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.11.2009, 17:35
Tak, tylko studio tv nie ma klimatu, taka poprostu hala...

Ma ktoś jakies inne propozycje?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 17.11.2009, 18:31
SeQ napisał(a):Wyświetl post
Czy na dekoderach Cyfry Plus można w jakiś sposób odbierać Polsat Sport (najlepiej w jakości HD)? Wiem, że wszyscy polscy nadawcy (N, CP i C+) korzystają z HotBirda, więc zapewne jakaś możliwość by ten kanał złapać na pewno istnieje. Pytanie, czy dużo byłoby w takim przypadku zabawy...?

P!
Nie jestem pewien i nie chce Cie wprowadzic w blad ale z tego co wiem to nie bo maja inne oprogramowanie i sposob kodowania.
,
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Stary 17.11.2009, 18:34
Gordian napisał(a):Wyświetl post
jak komp nie czyta to znaczy że ta płyta jest walnięta/porysowana etc. Odtwarzacz może ja czytać normalnie. Mam u siebie tak samo z jedną płytą 12 utworów działa, od 13 do 15 już nie bo płyta wiesza kompa. Możesz próbować np ashampoo, nero czy WMP przerabiać na mp3 ale jak płyta nie działa to nic z tego nie będzię. Najłatwiej byłoby pobrać płyte jeszcze raz w mp3.
Jak na nią patrzę, to jest czyściutka, może jedną maleńką ryske ma, ale taką, która nie powinna mieć wpływu. Wydaje mi się dziwne to, że w aucie normalnie czyta wszystkie utwory elegancko, nic nie przycina itp, a winamp i wmp wywalają po prostu błąd.
Gdybym mógł pobrać sobie te utwory z neta, to myślisz że bawiłbym się w przerabianie płyty audio ? To jest właśnie problem, że nie mam pojęcia jak sie to nazywa co mam na tej płycie.
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.11.2009, 18:36
Miał ktoś z Was podobne objawy albo znacie kogoś takiego ? : codzienne wymioty, biegunka, częste bóle brzucha utrzymujące się dośc dlugi czas. Lekarz ogólny stwierdził że jest to za wysoki poziom kwasu żołądkowego bo wykonanych badaniach, dał jakieś tam tabletki. Tabletek już nie ma, a objawy dalej są.
Czekac aż samo przejdzie czy udac sie do gastrologa ? Ktoś obeznany w takich tematach ?
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.11.2009, 18:42
mój wujek też to miał...dwa dni przed śmiercią!! nie no zartuje!! bezwlocznie udaj się do lekarza pierwszego kontaktu a on powinien Cie skierować do szpitala jak cos powazniejszego!!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.11.2009, 18:47
SeQ napisał(a):Wyświetl post

P!

Raczej nie ma takiej mozliwosci....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.11.2009, 19:34
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Tak, tylko studio tv nie ma klimatu, taka poprostu hala...

Ma ktoś jakies inne propozycje?
Ja miałem studniówkę w Niepołomicach. Spoko było, bez rewelacji ale do przyjęcia. Na sporej studniówce byłem też w Novotelu na Armi Krajowej.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Stary 17.11.2009, 19:43
someone_TSW napisał(a):Wyświetl post
Miał ktoś z Was podobne objawy albo znacie kogoś takiego ? : codzienne wymioty, biegunka, częste bóle brzucha utrzymujące się dośc dlugi czas. Lekarz ogólny stwierdził że jest to za wysoki poziom kwasu żołądkowego bo wykonanych badaniach, dał jakieś tam tabletki. Tabletek już nie ma, a objawy dalej są.
Czekac aż samo przejdzie czy udac sie do gastrologa ? Ktoś obeznany w takich tematach ?
Określ czas ile to trwa, ja mialem cos takiego przez jakis tydzien,no moze troche więcej, na poczatku lekkie necenie, potem wymioty, goraczka i przeszło. Najlepiej udaj się do specjalisty prywatnie.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.11.2009, 19:46
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:12.

Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.11.2009, 19:48
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
Określ czas ile to trwa, ja mialem cos takiego przez jakis tydzien,no moze troche więcej, na poczatku lekkie necenie, potem wymioty, goraczka i przeszło. Najlepiej udaj się do specjalisty prywatnie.
Koło tygodnia już będzie... Gorączka też była przez kilka dni...
Ze specjalistą jest ten problem ze w moim mieście jest jeden i ustalic termin u niego to juz nie w tym roku...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 17.11.2009, 19:53
Dymcol napisał(a):Wyświetl post
to ja takie życiowe pytanie mam.
kiedy dokładnie w 2012 ma być koniec świata?
bo chce wiedzieć czy będę pełnoletni.
Chyba 21 grudzień

Braknie mi miesiąca (bez dnia) do 20-stki :(
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 17.11.2009, 20:42
Stanlej13 napisał(a):Wyświetl post
Lupo, można bez problemu, ale koszt zależy już od tego jakie to miasteczko, ale to będzie pewno około 10zł
Okej... a nie wiecie czy to jakoś trzeba wcześniej rezerwować czy można w dniu w którym się chce przyjści po prostu zapłacić?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów