|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
poszukaj programów do odzyskiwania danych np TuneUP Utilities?
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie dostanę któryś z tych aparatów:
Fujifilm FinePix J120 lub Kodak EasyShare Z1085 IS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
kupuje ktoś z forumowiczów Gazete Krakowska? W dzisiejszym wydaniu był artykuł Bartosza Karcza: Wiślacki stadion od kuchni. Dacie rade poskanować?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jest możliwość zdobycia jakiegoś gadżetu Wisły związanego z boksem lub innym sportem walki? najlepiej na już
![]() ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lupo, można bez problemu, ale koszt zależy już od tego jakie to miasteczko, ale to będzie pewno około 10zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pytanie o angielski. Dokładniej.
Czy zwrot To take to one's heels. oznacza nasze polskie Wziąć nogi za pas. ? Prosze o jak najszybsza pomoc kogoś obcykanego (bo translatory translatorami... )![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
masterlag zwrot ten oznacza to co masz na mysli
![]() ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam problem. Posiadam nagraną płytkę audio, którą bez problemu odtwarza mi radio samochodowe, ale już na kompie nie chce jej odczytać. Ponadto próbowałem chyba z 5 programów do przerabiania .cda na .mp3 i za każdym razem wyskakuje error. O co tu chodzi ? Dodam, że klikając prawym myszy i wchodząc w właściwości plików, są tam opisane jako "CD Audio Track Shortcut", zaznaczone jest "tylko do odczytu". Ma ktoś jakiś pomysł, żeby tą płytę na kompie odtworzyć, a najlepiej przerobić na mp3 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak komp nie czyta to znaczy że ta płyta jest walnięta/porysowana etc. Odtwarzacz może ja czytać normalnie. Mam u siebie tak samo z jedną płytą 12 utworów działa, od 13 do 15 już nie bo płyta wiesza kompa. Możesz próbować np ashampoo, nero czy WMP przerabiać na mp3 ale jak płyta nie działa to nic z tego nie będzię. Najłatwiej byłoby pobrać płyte jeszcze raz w mp3.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wyłączą ją całkowicie w 31.07.2013, cyfrową DVB-T włączą w 31.07.2011
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wielka prośba
Napiszcie, gdzie obchodziliscie swoją studniówkę. U mnie w szkole nauczycielki uparły się Muzeum Narodowego lub Niepołomic... cena też nie mała - 450zł. Macie pomysł na jakieś miejsce? Ktoś poleca inną miejscówke? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
U nas były te same opcje, rodzice wywalczyli studio telewizyjne, tam koło M1. I było naprawdę ok
![]() Płaciliśmy bodaj 250zł (ale to było "kilka" lat temu). Tylko, że myśmy mieli studniówkę na ... 700os ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, tylko studio tv nie ma klimatu, taka poprostu hala...
Ma ktoś jakies inne propozycje? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
Gdybym mógł pobrać sobie te utwory z neta, to myślisz że bawiłbym się w przerabianie płyty audio ? To jest właśnie problem, że nie mam pojęcia jak sie to nazywa co mam na tej płycie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Miał ktoś z Was podobne objawy albo znacie kogoś takiego ? : codzienne wymioty, biegunka, częste bóle brzucha utrzymujące się dośc dlugi czas. Lekarz ogólny stwierdził że jest to za wysoki poziom kwasu żołądkowego bo wykonanych badaniach, dał jakieś tam tabletki. Tabletek już nie ma, a objawy dalej są.
Czekac aż samo przejdzie czy udac sie do gastrologa ? Ktoś obeznany w takich tematach ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
mój wujek też to miał...dwa dni przed śmiercią!! nie no zartuje!! bezwlocznie udaj się do lekarza pierwszego kontaktu a on powinien Cie skierować do szpitala jak cos powazniejszego!!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Raczej nie ma takiej mozliwosci.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja miałem studniówkę w Niepołomicach. Spoko było, bez rewelacji ale do przyjęcia. Na sporej studniówce byłem też w Novotelu na Armi Krajowej.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:12.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ze specjalistą jest ten problem ze w moim mieście jest jeden i ustalic termin u niego to juz nie w tym roku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Braknie mi miesiąca (bez dnia) do 20-stki :( ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|