|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Anka1906 a widziałaś kiedyś żeby facet przyznał się że pozwala sobą rządzić żonie i że jeszcze mu się to podoba ? bo ja nigdy
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
i niektórzy mają to szczeście nie miec żony ani teściowej do tego. ![]() ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ale to chyba Wam nie przeszkadza akurat
![]() Białagwiazda są sytuacje w życiu mężczyzny gdy pozwala kobiecie dominować ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zawsze się muszę wpieprzyć między wódkę a zakąskę
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
możesz mi nie uwierzyć,nic na to nie poradzę,ale ilekroć wracam z meczu mam przygotowaną kolację,ładnie przykrytą,zeby sie kanapeczki nie zeschły a moja rola polega na zalaniu wodą kubeczka w którym jest już herbata,cukier i cytrynka.oczywiście muszę też to zjeśc żeby żony nie urazić.czasem w trakcie meczu dostaję sms-a "z czym chcesz kanapki?".tak jest naprawdę,a tylko dlatego mi sie to udało,bo zaraz po ślubie nie pozwoliłem sobie na "babskie rządy". i nie mów o nienawiści.my was kochamy,tylko pozwólcie nam byc sobą,a nie próbójcie lepić z nas takich jakich sobie wymarzyłyście.to sie nie uda. co do gazety...o tym nie pomyslałem,ale podrzuciłaś mi całkiem niegłupi pomysł.dzięki ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
karmel1906 napisał(a):
z dedykacją dla giganta ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja z moimi bylymi "szwagrami" to zawsze mialem taka popijawe ze pozniej moja ex musiala biedna mnie na lozko podnosic bo zawsze zaliczalem zgon na ziemi. Rodzinne imprezy zawsze byly ostre
![]() ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
O to to to....
To własnie jest to co tygryski lubią najbardziej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Zona, corka, pies (suka) i za miesiac przyjezdza tesciowa.
Rozwazam przegryzienie sobie tetnicy szyjnej. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Dobrze ze narzeczona ma w swoim serduchu Biala Gwiazde, jakos im sie tak uchowala ![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
Rzeczywiście wtedy to sama przyjemność siedzenia i rozmawiania o krakowskiej piłce. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozmowy rozmowami, ale jak się potomka męskiego dochowasz to dopiero będzie bój o jego piłkarskie serce z teściem..
Proponuję do chrztu go w taki wiślacki komplet ubrać* i będzie już pozamiatane. Jak teść jest uparty to nie będzie to koniec walki, ale nie ma jak przeciwnik na deskach już w pierwszej rundzie. * w wiślacki komplet ubrałbym oczywiście syna. nie teścia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ewentualnie teścia za nogi i wywiesić przez balkon do góry kołami.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Odświeżam bo znowu tam idę
. Trudno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Widzę, że nastawienie nie lepsze...
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Lepsze. Bardziej się podostrzyłem, teraz mam 1,7 promila, jest szansa na 1,9 po powrocie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A ja nie mam szwagra :(
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ło matko boska krowoderska! Współczuję Ci Gigancie, ale na pocieszenie dodam, że moi teściowie są 200 km ode mnie, więc nie wiesz jak się cieszę Twoim nieszczęściem
Zdaję sobie sprawę, że brzmi to brutalnie, ale dopiero teraz uświadomiłem sobie jakiego mam farta...Nie mniej jednak, łączę się w bólu! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Choć tyle gigant, że z roku na rok, dzięki nabytemu doświadczeniu wiesz, jak pewnym rzeczom zapobiegać.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Faszeruj ją i teścia potajemnie laksigenem. Prędzej czy później zmięknie. Nie będzie chciał(a) na Twój widok dostawać rozwolnień.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Gigant, opowiadaj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gigant, to je dobre
bardzo dobre. No ale bez puenty, dlaczego....![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewnie trzeźwieje...
![]() ![]()
I