The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2009, 17:54
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...

http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg

Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film...
O co kaman?
Musisz wgrać nowy iXtreme najprawdopodobniej.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.11.2009, 17:54
nie znam się na piratach, bo sam nie mam przerobionej konsoli, ale na przykład jak odpalałem jakieś demo nagrywane, to też widziałem logo X'a, a rozwiązaniem było po włożeniu płyty do środka odpalić to z Biblioteki gier. spróbuj, może pomoże.

pozdrawiam.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.11.2009, 20:05. fifa 2010
witam
1.czy ktos podpowie gdzie w krk moge kupic najtaniej fife 2010 w jezyku polskim na ps 3? na allegro patrzylem ale ceny sa po 169+wysylka np.-ma ktos jakis namiar oraz ceny?

2.co polecacie pes2010 czy fife 2010 ? ( PS3)?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.11.2009, 20:09
Zdecydowanie FIFE. A gdzie najtaniej? Teraz nie wiem, ale ja kupowałem zaraz po premierze w empiku na xboxa za 150zł. Na PS3 była po tyle samo chyba.

edit;
Cytat:
Już w najbliższy weekend, w Galerii Krakowskiej odbędzie się kolejna eliminacja Mistrzostw Polski FIFA 10. Tradycyjnie już zarówno dla zawodników i wszystkich odwiedzających przygotowali spore atrakcje.

W niedzielę turniej uświetnią swą obecnością: najpopularniejszy sprawozdawca piłkarski Dariusz Szpakowski, który będzie gościem już od godziny 14 oraz piłkarze Mistrza Polski Wisły Kraków – Patryk Małecki i Rafał Boguski, którzy pojawią się o godzinie 16.
Wszyscy miłośnicy FIFA i piłki nożnej będą mieli niepowtarzalną szansą na otrzymanie autografu na swoim egzemplarzu gry, zrobienie sobie pamiątkowego zdjęcia, a także zagrania meczu z naszymi gośćmi specjalnymi.

Tegoroczne Mistrzostwa Polski FIFA 10 są kontynuacją największego cyklu turniejów na konsolach PlayStation®3 w wirtualną piłkę nożną w Polsce. Rozpoczęły się 3 października w Gdańsku, zagoszczą tradycyjnie w największych miastach Polski a zakończą się Wielkim Finałem w stolicy 21-22 listopada.
Na wszystkich uczestników biorących udział w Mistrzostwach czekają atrakcyjne nagrody. Najlepszy gracz w FIFA 10 w Polsce otrzyma telewizor SONY BRAVIA 40” i konsolę PlayStation 3. Na zwycięzców poszczególnych eliminacji czekają sportowe upominki.

Mistrzostwa Polski FIFA10 rozgrywane są już od sześciu lat, zaś w ubiegłorocznych turniejach turnieju wzięło udział 2157 zawodników.
http://fifa.easports.com/plPL/news.a...s_mistrzostwa4
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.11.2009 o godz. 20:28.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.11.2009, 00:03
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...

http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg

Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film...
O co kaman?
Gra ma Wave 4 i nie śmiga na Iextreme (1.6) można odpalić za pomocą activate.iso albo przeróbką z wave 4 na wave 3.

W abgx ci wyskakuja takie herezje poniewaz ta wersja programu nie jest przystosowana do sprawdzania obrazow z wave 4 (wraz z nowym Iextremem ma się pojawić nowa wersja abgx i już będzie wszystko git)
Zresztą na stronie abgx masz info na ten temat.

Edit: Można też sflashować konsole nowym iextreme 1.61 i będzie chodziło (na razie dostępne tylko dla napędów samsunga i benq) Dla litka jeszcze niedostępny
Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.11.2009, 00:22
Szesc dni

http://www.viddler.com/explore/Destr.../videos/1207/0

i znowu bedzie ciupanie godzinami na Xboxie
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.11.2009, 08:45
Mam pytanie odnośnie PSP GO. Czy wie ktoś czy na nowej konsolce przenośnej Sony są trofea za gry ?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 06.11.2009, 09:45
właśnie przyszła do mnie Forza Motorsport 3 Limited Edition

czas trochę pojeździć
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 06.11.2009, 09:51
palczi napisał(a):Wyświetl post
2.co polecacie pes2010 czy fife 2010 ? ( PS3)?

pozdrawiam
Przeczytaj sobie temat o wspolpracy Wisły z EA, a odpowiedź nasuwa sie sama.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.11.2009, 10:32
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
właśnie przyszła do mnie Forza Motorsport 3 Limited Edition

czas trochę pojeździć
powodzenia , ja nie żałuje wydanych na nią pieniędzy warto było grafika cudo , , odwzorowanie aut coś niesamowitego i porządna kamera z środka samochodu wygląda to wreszcie realistycznie , jedyny mankament na padzie jeździ się o wiele prościej jak na xboxowej kierownicy kierownica za bardzo kontruje i auto strasznie szybko wpada w poślizg ale teraz to i tak sobie nie pogram mam nadzieje ze moja konsolka wróci przed świętami
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 08.11.2009, 18:02
Hej! Mam pytanie. Premiera MW2 już we Wtorek. Strasznie zależy mi na wersji "Hardened". Może wiecie gdzie ją dostanę poza Empikiem? Bo w media Markt pewnie tylko zwykła. Aha, i wie ktoś może ile wersja PS3 będzie kosztować? na Allegro znalazłem za 350 + przesyłka. (mówięoczywiście o wersji w metalowym pudełku). THX
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 08.11.2009, 18:30
stawski napisał(a):Wyświetl post
Hej! Mam pytanie. Premiera MW2 już we Wtorek. Strasznie zależy mi na wersji "Hardened". Może wiecie gdzie ją dostanę poza Empikiem? Bo w media Markt pewnie tylko zwykła. Aha, i wie ktoś może ile wersja PS3 będzie kosztować? na Allegro znalazłem za 350 + przesyłka. (mówięoczywiście o wersji w metalowym pudełku). THX
W poniedziałek w IRL wszystkie sklepy z grami są otwarte do północy by móc kupić MW2 a w PL i tak taniej niż w irlandii w IRL wersja limited ma kosztować ok 100 euro bo noktowizor dodają , a metal box ok 80 e więc przeliczając z euro na pln wychodzi dużo drożej
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 18:32
thx famul, tylko jakoś się do IRL nie wybieram do Wtorku Coś bliżej KRK by sięprzydało
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 08.11.2009, 18:50
thx famul, tylko jakoś się do IRL nie wybieram do Wtorku Coś bliżej KRK by sięprzydało
domyślam się ale napisałem to co widziałem "u siebie"
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 18:57
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 08.11.2009, 19:08
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
przynajmniej je kupisz w niedługim czasie ja nawet nie mam po co stać by sobie je kupić bo mój exbox trafił szlak "3 red ring of death" i może dostane go z powrotem na święta albo i później :( to jest dopiero masakra

ajajajaj....właśnie obawiając się RRoD kupiłem PS3
no ja już kupiłem tego nowszego exa który miał się pozbyć RRoD ps3 slim miałem możliwość kupić w czw za 150e nóweczka na otwarcie sklepu promocja ale zrezygnowałem bo już mam 50 gier do exa więc nie mam zamiaru robić drugiej takiej samej kolekcji na ps3 i do tego dublować odtwarzacz blu-ray bo posiadam stacjonarny

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Ja się bardziej przy swoim iksie boje że napęd szlag trafi a nie że mi RRoD wyskoczy albo zbanują mi konsole . Stawski zacznij się już tego bać http://grrr.pl/2008/01/19/pamietacie...oznajcie-ylod/
ja w ogóle nie mam bladego pojęcia jak to się stało z tym RRoD czasami grałem po 20 godzin bez przerwy i iX był normalny a tu grając ostatnio niecała godzinę trafił go szlak , no to co za problem nagrywać gry na dysk chyba że na przerobionej się nie da nie wiem nie posiadam przerobionej konsoli a co do tych ring of death nie ma nic wiecznego i czasami taka jest złośliwość rzeczy martwych

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Każda konsola ma jakieś swoje plusy i minusy, a co do mw2 to ja lecę we wtorek do sklepu i odpalam na moim blaszaku multiplayera
fakt że ma dlatego ja na rynku 3 konsole Wii , Ps3 i Xbox ja akurat przy zakupie kierowałem się cena bo ps3 był 2 razy droższy niż ex , ja jestem strasznie wkur**** że nie pogram sobie na multi , bo przed cod4 mw spędzałem niesamowite ilości czasu (ale singla na vecie też przeszedłem ) - ogólnie cod4 mw moja ulubiona gra reszta jest w gametagu w podpisie
Ostatnio edytowane przez famul : 08.11.2009 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 19:16
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 08.11.2009, 19:55
Ja się bardziej przy swoim iksie boje że napęd szlag trafi a nie że mi RRoD wyskoczy albo zbanują mi konsole . Każda konsola ma jakieś swoje plusy i minusy, a co do mw2 to ja lecę we wtorek do sklepu i odpalam na moim blaszaku multiplayera
Powód: We środe znaczy się :D
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 08.11.2009 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 20:31
Fierro 25.04.2008 o 16:56

Ten problem często nie wystąpywał(co najmniej 1%).No ale tak było dopóki nie wprowadzono ,,lżejszej” wersji konsoli czyli 40GB.Takie konsole często padają.No ale w przypadku Sony bierze szybko zepsuty sprzęt i po 3 dniach odsyła naprawiona konsolke do użytku. Jest jeszcze jedna poważna awaria pt. Error 80010514. Może się pojawić podczas ściągania gry z PSS lub updatu.Zpowodowane jest urwaniem połączenia w czasie ściągania(cześć miesza się z systemem i mamy burdel w maszynie).Ogółem mówiąc PS3 w wersji 40GB jest do D*** i przełamuje mit o awaryjności konsoli.

Właśnie dlatego mam wersję 60 gb. Najwięcej prądu żre, ale jest najbardziej niezawodna. No nie wiem jak tam slim teraz w testach wypada...

No jak to w środę? We wtorek premiera!
Powód: No we Wtorek przecież!!
Ostatnio edytowane przez stawski : 08.11.2009 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 08.11.2009, 22:50
Fierro 25.04.2008 o 16:56

Ten problem często nie wystąpywał(co najmniej 1%).No ale tak było dopóki nie wprowadzono ,,lżejszej” wersji konsoli czyli 40GB.Takie konsole często padają.No ale w przypadku Sony bierze szybko zepsuty sprzęt i po 3 dniach odsyła naprawiona konsolke do użytku. Jest jeszcze jedna poważna awaria pt. Error 80010514. Może się pojawić podczas ściągania gry z PSS lub updatu.Zpowodowane jest urwaniem połączenia w czasie ściągania(cześć miesza się z systemem i mamy burdel w maszynie).Ogółem mówiąc PS3 w wersji 40GB jest do D*** i przełamuje mit o awaryjności konsoli.

Właśnie dlatego mam wersję 60 gb. Najwięcej prądu żre, ale jest najbardziej niezawodna. No nie wiem jak tam slim teraz w testach wypada...

No jak to w środę? We wtorek premiera!
Faktycznie we wtorek Jednak za 1 razem się nie myliłem
Idę się opić zbanowana konsola Nawet mnie to nie martwi bo już wcale nie chciało mi się na niej przez neta grac ale że już nie mogę gier instalować na dysku to już lekkie przegięcie. Łączcie się w bólu Z drugiej strony ban jest pretekstem do kupienia Elita 250 gb.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 22:56
współczucia.
a nie wiesz gdzie w Krakowie już sprzedają "spod lady" MW2?
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 08.11.2009, 23:03
współczucia.
a nie wiesz gdzie w Krakowie już sprzedają "spod lady" MW2?
Tak naprawdę to jeszcze chyba nigdzie.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2009, 23:08
ło Jezusie brodaty! Nikt mnie dziś na tym forum nie pocieszy :( Chyba muszęiśćsiędo żony przytulić, może jej sięuda.
Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.11.2009, 06:38
Two more days. Mnie ciekawi co ciekawego bedzie trza zrobic w kosmosie w tym MW2, oby jakas ciekawa misja byla a nie na samym koncu. Mysle ze dodadza jakas nastepna misje z uzyciem Pave Spectre bo to byla jedna z ciekawszych misji, z deczka krotka ale super zabawa z nia byla jak dla mnie, no i Czarnobyl tez byl spoko.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.11.2009, 10:02
Prypeć znaczy sie?
Zobacz sobie zdjęcia na necie. Nawet ułożenie samochodzików się zgadza w wesołym miasteczku....
To moja ulubiona mapa w multi.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 09.11.2009, 19:26
Ultima już wysłała.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 17.11.2009, 15:24
DOSTAŁEM!!!!! Modern Warfare 2 hardened edition. Może wieczorem już cośpogram, choć pracy kupa! Przedstawię Wam później moje wrażenia.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 17.11.2009, 16:19
ogólnie gra trochę krótka ~5h na kampanie, ale takiej dawki akcji jeszcze nigdzie nie widziałem
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 18.11.2009, 13:11
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
ogólnie gra trochę krótka ~5h na kampanie, ale takiej dawki akcji jeszcze nigdzie nie widziałem
Singiel do tej gry to jest tylko dodatek prawdziwa dawka akcji to jest na multi
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 18.11.2009, 13:51
Wie ktoś dlaczego nie mogę się połączyć do ea servers w grze Mercenaries 2? uruchamiam grę ,ładuje się główne menu (gra automatycznie stara się połączyć z serverami ea), i w tym momencie konsola sie zawiesza (ps3). Wyłączam playstation network i moge grać (ale ja chcę co-opa ). Poradzi ktosik?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów