The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2009, 13:44
A kto jak ja nie może sięjuż doczekać Modern Warfare 2 Nie wiem tylko skąd wziąć tyle kasy na tyle fajnych gier... MW2, Uncharted2, MAG, Assasins creed 2 (wiem, wiem 1-ka była wg ogromnej większości nudna, ale mnie się podobała )eh... półtora etatu to za mało
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.10.2009, 14:09
ja nie mogę się doczekać Forzy 3 , l4d 2 , no i Assassina. zastanawiam się też nad nową fifą ,ale ją najpierw muszę przetestować u kumpla czy warto
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
PenQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.10.2009, 14:37
Kupował ktoś ostatnio(ma zamiar) lub orientuje sie ktoś po prostu gdzie najlepiej kupic PS3 na RATY ?

są jakieś inne mozłiwości niż media lub saturn i która z nich lepsza ?

z góry dzieki za pomoc
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 10.10.2009, 21:53
W zasadzie najłatwiej załatwić to w markecie. Zaświadczenie o zarobkach z pracy i tyle. Osobiście jak pisałem kupiłem używkę roczną i nie żałuję. Teraz nowe slimy chodzą po 1200 z grą jak dobrze poszukać. Poczekałbym na Twoim miejscu na jakieś dobrego bundle packa - np z Uncharted 2.
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.10.2009, 19:24
Jak przerobić gre na PS2 z systemu NTSC na system PAL?
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.10.2009, 19:55
Kupie Jakies Orginalne Gry Na Ps2 Za RozsĄdna Cene Prosze O Priv
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 25.10.2009, 10:20
@ Jachcik - nie da się. Gry z PS2 miały blokadęregionalną. Potrzeba konsoli w wersji NTSC czyli ze Stanów.
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.10.2009, 19:53
Konsole mam z FMCBot. I chodziło mi o sciągniętą gre w NTSC. Ale juz znalazłem na jednym z for jak to zrobić
Tutaj link:
http://psiso.org/Temat-PORADNIK-Konw...er-NTSC-na-PAL
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 25.10.2009 o godz. 20:00.
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.10.2009, 22:20
kilka dni temu kupiłem Xbox'a 360, tawrdziela. Znajomi przekonują mnie że warto go przerobić na nielegala abym mógł grać w piraty i nie tracił kasy ale mam co do tego opory i to nie małe gdyż korzystam z X'live i ciekaw jestem jakbym grał w nielegala to czy mogą mnie jakoś zbanować że nie mógł bym grać w gry on-line i czy to tyczy się tylko gry pirackich czy też oryginałów. jestem zielony w tym temacie wiec proszę o informację jak dla początkującego. ogólnie plusy i minusy przerobienia konsoli.
Odpowiedz cytując
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 25.10.2009, 22:37
Co do piratów na x'a, na pewno plusem jest to, że nie wydajesz 150zł na grę. Największy minus to jak załapiesz bana. Wtedy masz zbanowaną konsole i już z żadnego konta nie zagrasz na xbl. Chociaż to też można uniknąć, np. nie odpalać gry kilka dni przed premierą. Kolejnym minusem piratów może być np. braki w teksturach gry, bądź wolne wczytywanie tekstur. Ja gram na xbl i polecam oryginały
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 25.10.2009, 23:13
Trza było Marian kupić PS3 - grasz za darmo, a piracić się nie da, więc problem z głowy. Ja bym na Twoim miejscu nie przerabiał. Możesz nie złapać bana, ale jak dużo pogrywasz w CoD'a4 na przykład, to Cię szybciutko wyłapią najpewniej... Poza tym w empiku pewnie książek nie kradniesz, to czemu chcesz gry kraść?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 25.10.2009, 23:16
@ JAchcik wow! to mnie zaskoczyło, jak widać da się, ale nie zawsze działa jak trzeba. Polak potrafi Napisz czy Twoja gra dobrze działa po przekonwertowaniu.
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.10.2009, 04:12
stawski napisał(a):Wyświetl post
Trza było Marian kupić PS3 - grasz za darmo, a piracić się nie da, więc problem z głowy. Ja bym na Twoim miejscu nie przerabiał. Możesz nie złapać bana, ale jak dużo pogrywasz w CoD'a4 na przykład, to Cię szybciutko wyłapią najpewniej... Poza tym w empiku pewnie książek nie kradniesz, to czemu chcesz gry kraść?
no to teraz dopiero mam problem;/ masz rację troche już żałuję że ps3 nie kupiłem ;/ a w CoD'4 dużo gram ;/ tzn pare dni temu kupiłem konsole to narazie siedze i ciupie chyba będe musiał jednak go sprzedać bo wydaje mi sie że faktycznie PS3 jest bardziej przyszłościowy ... eh;/ muszę przemyśleć sprawę. dzięki za odpowiedź
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.10.2009, 09:52
marian3a napisał(a):Wyświetl post
no to teraz dopiero mam problem;/ masz rację troche już żałuję że ps3 nie kupiłem ;/ a w CoD'4 dużo gram ;/ tzn pare dni temu kupiłem konsole to narazie siedze i ciupie chyba będe musiał jednak go sprzedać bo wydaje mi sie że faktycznie PS3 jest bardziej przyszłościowy ... eh;/ muszę przemyśleć sprawę. dzięki za odpowiedź
Zrób tak jak ja. uparłem się na wersję 60GB, która nowa kosztowała 2500. Przez miesiąc 2-3 razy dziennie sprawdzałem Allegro czy ktośtakiej nie wystawił za mniejsze pieniądze. i trafiłem! Za 1300 roczna ps3 z media markt'u. po gwarancji, ale one były najbardziej bezawaryjne. Zadzwoniłem do gościa, okazało sięże wystawił pół godziny wcześniej. Zapytałem czemu tak tanio - powiedział że dostał nową taką samą. Jeżeli nie zależy Ci na grach z PS2, to spokojnie możesz kupić wersję 40,albo 80 GB. A najlepiej nowego slima. A xboxa na gwarancji sprzedasz za przyzwoite pieniądze. Idzie gwiazdka i Mikołaj, postaraj się o dofinansowanie
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 27.10.2009, 15:32
marian3a napisał(a):Wyświetl post
Nie żałuj nie żałuj a jak chcesz się pozbyć to chętnie 2 kloca przyjmę.
Ja gram już kilka miesięcy na pirackim gowie 2 przez neta i jeszcze mnie nie zbanowali.
Kwestia tylko dobrze spatchowanej gry i nie grania w nią przed oficjalną premierą
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.10.2009, 15:36
ja mam pytanko. czy ps 3 slim 250 Gb czyta gry z ps 2?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.10.2009, 16:37
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Nie żałuj nie żałuj a jak chcesz się pozbyć to chętnie 2 kloca przyjmę.
Ja gram już kilka miesięcy na pirackim gowie 2 przez neta i jeszcze mnie nie zbanowali.
Kwestia tylko dobrze spatchowanej gry i nie grania w nią przed oficjalną premierą
Patch'ujesz programem abgx360? Jak odpaliłem niedawno Forze Motorsport 3 przed premierą to nie opłaca sie już kupować live'a?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.10.2009, 19:52
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
ja mam pytanko. czy ps 3 slim 250 Gb czyta gry z ps 2?
Tylko i wyłącznie stara wersja 60GB. Taniej Ci będzi kupić PS3 Slim i PS2. W tej starej wersji była emulacja hardware'owa, ponoć jest możliwa emulacja software'owa, ale.... stare dobre PS2 sprzedaje sięnadal znakomicie, więc po co odcinać się od dochodów? Źli panowie z SCE...
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 27.10.2009, 22:26
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Patch'ujesz programem abgx360? Jak odpaliłem niedawno Forze Motorsport 3 przed premierą to nie opłaca sie już kupować live'a?
Tak abgx360 (czekam do dnia premiery i na weryfikację z oryginalną płytą i można już śmielej grać przez neta, o stealth patchach tutaj nie mówię bo takowe ma prawie każda wstawka z neta) Liva opłaca się kupować ;D z tym że nie radze grać przed premierą przez neta bo to grozi niemal natychmiastowym banem. (w singla można śmiało ale tu dla pełnego bezpieczeństwa radzę wypiąć i kabel "strzeżonego pan Bóg strzeże" ale oczywiście nie trzeba)
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 28.10.2009, 22:20
mam pytanko do maniakow xklocka grał juz ktoś w nową forze ? bo nie wiem czy warto kupić czy nie ? poprosze o konkrety za i przeciw bo niestety fifa 10 jest totalnym dnem wg mnie i zawiodłem się totalnie dzieki bogu ze nie wpakowałem w nią kasy
Ostatnio edytowane przez famul : 28.10.2009 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 29.10.2009, 16:48
co do Fify, to ja tam nie żałuję wydanych pieniędzy

a co do Forzy, to skoro "dwójka" była tak dobra, to 3 gorsza być nie na pewno nie będzie. osobiście jeszcze nie grałem, tylko demko, ale kupuję

tylko trzeba wziąć pod uwagę, że nie jest to gra w stylu GRID'a czy DIRTa czy PGR.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Stary 29.10.2009, 17:49
famul napisał(a):Wyświetl post
mam pytanko do maniakow xklocka grał juz ktoś w nową forze ? bo nie wiem czy warto kupić czy nie ? poprosze o konkrety za i przeciw bo niestety fifa 10 jest totalnym dnem wg mnie i zawiodłem się totalnie dzieki bogu ze nie wpakowałem w nią kasy
Chyba kpisz z tą fifą. Albo grałeś w tą gre na PC.

Fifa 10 na x360/ps3 jest w tym momencie najlepszą grą piłkarską, jaka kiedykolwiek wyszła !
A co do Forzy 3, nie pożałujecie wydanych pieniędzy
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 29.10.2009, 21:53
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Chyba kpisz z tą fifą. Albo grałeś w tą gre na PC.

Fifa 10 na x360/ps3 jest w tym momencie najlepszą grą piłkarską, jaka kiedykolwiek wyszła !
A co do Forzy 3, nie pożałujecie wydanych pieniędzy
nie nie grałem w tą na pc bo po 1 to od tego mam konsole a po drugie chyba prosto się domyślić skoro wypowiadam się w temacie konsol to mam konsole i gram w wersje konsolowe akurat fify posiadam od 2007 r wszystkie (gry jakie posiadam można znaleźć w moim podpisie) grając w demko 10 uderzyła we mnie liniowość podań i wszystko wyglądało to tak sztywno takie mam odczucie , wpakowałem już duże ilości kasy w gry i tym razem nie chce wyrzucić ich w błoto tak jak przy kilku innych tytułach , co do forzy jest inna niz grid itd posiadam forze 2 i wiem co i jak czekam na jakieś konstruktywne opinie czy warto bo jak na razie nie było takiej wypowiedzi pozdrawiam
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 29.10.2009, 23:52
famul napisał(a):Wyświetl post
Kurde chłopie bierz w ciemnooo gierka kocur
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 02.11.2009, 12:24
Panowie gdzie w Krakowie w tygodniu można przerobić Xboxa360? I jaka cena ?
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Stary 02.11.2009, 12:48
Pn - pt 10-18
sobota 10-14

Kraków
Ul.Reymonta 42

koszt w granicach 50-70 zł
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.11.2009, 13:07
grałem całe życie w Pro, a teraz jestem od jakiegos czasu pod wielkim wrazeniem fify 10

Grafika, i reszta, no miazga
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
MisIIek
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.11.2009, 14:47
Ja czekam na Dragon Age rpg prawie taki jak za dawnych czasów Baldurów itd. a, że pc nie mam, zostaje mi wersja na X-a. Teraz pytanie, pracuje ktoś w empiku, albo ma tam znajomego? Premiera gry ma być w pt, a że podobno gry wydawane od EA czasami pojawiają się wczesniej w empiku, może tak będzie tym razem wdzięczny byłbym za jakies info bo gry doczekać się nie moge.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 03.11.2009, 18:48
ja niestety odpocznę od mojego exa , z miesiąc nie pogram dziś umarł o godzinie 13 odszedł xbox 360 pro -->3 RROD a grałem może 10 minut :| ,oczywiście nie jest niczym zasłonięty miejsca ma pod dostatkiem po prostu wziął i umarł ,na dodatek wersja z jasperem czy tam falconem niby premium ale ze microsoft dorzucił 3 lata gwarancji na rrod to po rozmowie z z panem z infolinii dostane nowiuteńka to jedyny plus teraz muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na powrót exa
Ostatnio edytowane przez famul : 03.11.2009 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.11.2009, 17:18
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...

http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg

Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film...
O co kaman?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów