|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A kto jak ja nie może sięjuż doczekać Modern Warfare 2
)eh... półtora etatu to za mało ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja nie mogę się doczekać Forzy 3 , l4d 2 , no i Assassina. zastanawiam się też nad nową fifą ,ale ją najpierw muszę przetestować u kumpla czy warto
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kupował ktoś ostatnio(ma zamiar) lub orientuje sie ktoś po prostu gdzie najlepiej kupic PS3 na RATY ?
są jakieś inne mozłiwości niż media lub saturn i która z nich lepsza ? z góry dzieki za pomoc ![]() ![]()
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zasadzie najłatwiej załatwić to w markecie. Zaświadczenie o zarobkach z pracy i tyle. Osobiście jak pisałem kupiłem używkę roczną i nie żałuję. Teraz nowe slimy chodzą po 1200 z grą jak dobrze poszukać. Poczekałbym na Twoim miejscu na jakieś dobrego bundle packa - np z Uncharted 2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak przerobić gre na PS2 z systemu NTSC na system PAL?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kupie Jakies Orginalne Gry Na Ps2 Za RozsĄdna Cene Prosze O Priv
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ Jachcik - nie da się. Gry z PS2 miały blokadęregionalną. Potrzeba konsoli w wersji NTSC czyli ze Stanów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Konsole mam z FMCBot. I chodziło mi o sciągniętą gre w NTSC. Ale juz znalazłem na jednym z for jak to zrobić
![]() Tutaj link: http://psiso.org/Temat-PORADNIK-Konw...er-NTSC-na-PAL
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 25.10.2009 o godz. 20:00.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
kilka dni temu kupiłem Xbox'a 360, tawrdziela. Znajomi przekonują mnie że warto go przerobić na nielegala abym mógł grać w piraty i nie tracił kasy ale mam co do tego opory i to nie małe gdyż korzystam z X'live i ciekaw jestem jakbym grał w nielegala to czy mogą mnie jakoś zbanować że nie mógł bym grać w gry on-line i czy to tyczy się tylko gry pirackich czy też oryginałów. jestem zielony w tym temacie wiec proszę o informację jak dla początkującego. ogólnie plusy i minusy przerobienia konsoli.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co do piratów na x'a, na pewno plusem jest to, że nie wydajesz 150zł na grę. Największy minus to jak załapiesz bana. Wtedy masz zbanowaną konsole i już z żadnego konta nie zagrasz na xbl. Chociaż to też można uniknąć, np. nie odpalać gry kilka dni przed premierą. Kolejnym minusem piratów może być np. braki w teksturach gry, bądź wolne wczytywanie tekstur. Ja gram na xbl i polecam oryginały
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trza było Marian kupić PS3 - grasz za darmo, a piracić się nie da, więc problem z głowy. Ja bym na Twoim miejscu nie przerabiał. Możesz nie złapać bana, ale jak dużo pogrywasz w CoD'a4 na przykład, to Cię szybciutko wyłapią najpewniej... Poza tym w empiku pewnie książek nie kradniesz, to czemu chcesz gry kraść?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ JAchcik wow! to mnie zaskoczyło, jak widać da się, ale nie zawsze działa jak trzeba. Polak potrafi
Napisz czy Twoja gra dobrze działa po przekonwertowaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja gram już kilka miesięcy na pirackim gowie 2 przez neta i jeszcze mnie nie zbanowali. Kwestia tylko dobrze spatchowanej gry i nie grania w nią przed oficjalną premierą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam pytanko. czy ps 3 slim 250 Gb czyta gry z ps 2?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko i wyłącznie stara wersja 60GB. Taniej Ci będzi kupić PS3 Slim i PS2. W tej starej wersji była emulacja hardware'owa, ponoć jest możliwa emulacja software'owa, ale.... stare dobre PS2 sprzedaje sięnadal znakomicie, więc po co odcinać się od dochodów? Źli panowie z SCE...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak abgx360 (czekam do dnia premiery i na weryfikację z oryginalną płytą i można już śmielej grać przez neta, o stealth patchach tutaj nie mówię bo takowe ma prawie każda wstawka z neta) Liva opłaca się kupować ;D z tym że nie radze grać przed premierą przez neta bo to grozi niemal natychmiastowym banem. (w singla można śmiało ale tu dla pełnego bezpieczeństwa radzę wypiąć i kabel "strzeżonego pan Bóg strzeże" ale oczywiście nie trzeba)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
mam pytanko do maniakow xklocka grał juz ktoś w nową forze ? bo nie wiem czy warto kupić czy nie ? poprosze o konkrety za i przeciw
bo niestety fifa 10 jest totalnym dnem wg mnie i zawiodłem się totalnie dzieki bogu ze nie wpakowałem w nią kasy ![]()
Ostatnio edytowane przez famul : 28.10.2009 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
co do Fify, to ja tam nie żałuję wydanych pieniędzy
![]() a co do Forzy, to skoro "dwójka" była tak dobra, to 3 gorsza być nie na pewno nie będzie. osobiście jeszcze nie grałem, tylko demko, ale kupuję tylko trzeba wziąć pod uwagę, że nie jest to gra w stylu GRID'a czy DIRTa czy PGR. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fifa 10 na x360/ps3 jest w tym momencie najlepszą grą piłkarską, jaka kiedykolwiek wyszła ! A co do Forzy 3, nie pożałujecie wydanych pieniędzy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie nie grałem w tą na pc bo po 1 to od tego mam konsole a po drugie chyba prosto się domyślić skoro wypowiadam się w temacie konsol to mam konsole i gram w wersje konsolowe akurat fify posiadam od 2007 r wszystkie (gry jakie posiadam można znaleźć w moim podpisie) grając w demko 10 uderzyła we mnie liniowość podań i wszystko wyglądało to tak sztywno takie mam odczucie , wpakowałem już duże ilości kasy w gry i tym razem nie chce wyrzucić ich w błoto tak jak przy kilku innych tytułach , co do forzy jest inna niz grid itd posiadam forze 2 i wiem co i jak czekam na jakieś konstruktywne opinie czy warto bo jak na razie nie było takiej wypowiedzi pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde chłopie bierz w ciemnooo gierka kocur
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Panowie gdzie w Krakowie w tygodniu można przerobić Xboxa360? I jaka cena ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pn - pt 10-18
sobota 10-14 Kraków Ul.Reymonta 42 koszt w granicach 50-70 zł |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
grałem całe życie w Pro, a teraz jestem od jakiegos czasu pod wielkim wrazeniem fify 10
Grafika, i reszta, no miazga ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja czekam na Dragon Age
rpg prawie taki jak za dawnych czasów Baldurów itd. a, że pc nie mam, zostaje mi wersja na X-a. Teraz pytanie, pracuje ktoś w empiku, albo ma tam znajomego? Premiera gry ma być w pt, a że podobno gry wydawane od EA czasami pojawiają się wczesniej w empiku, może tak będzie tym razem wdzięczny byłbym za jakies info bo gry doczekać się nie moge.Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja niestety odpocznę od mojego exa , z miesiąc nie pogram dziś umarł o godzinie 13 odszedł xbox 360 pro -->3 RROD a grałem może 10 minut :| ,oczywiście nie jest niczym zasłonięty miejsca ma pod dostatkiem po prostu wziął i umarł ,na dodatek wersja z jasperem czy tam falconem niby premium
Ostatnio edytowane przez famul : 03.11.2009 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...
http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film... O co kaman? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|