|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
nie znam się na piratach, bo sam nie mam przerobionej konsoli, ale na przykład jak odpalałem jakieś demo nagrywane, to też widziałem logo X'a, a rozwiązaniem było po włożeniu płyty do środka odpalić to z Biblioteki gier. spróbuj, może pomoże.
pozdrawiam. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam
1.czy ktos podpowie gdzie w krk moge kupic najtaniej fife 2010 w jezyku polskim na ps 3? na allegro patrzylem ale ceny sa po 169+wysylka np.-ma ktos jakis namiar oraz ceny? 2.co polecacie pes2010 czy fife 2010 ? ( PS3)? pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zdecydowanie FIFE. A gdzie najtaniej? Teraz nie wiem, ale ja kupowałem zaraz po premierze w empiku na xboxa za 150zł. Na PS3 była po tyle samo chyba.
edit; Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.11.2009 o godz. 20:28.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W abgx ci wyskakuja takie herezje poniewaz ta wersja programu nie jest przystosowana do sprawdzania obrazow z wave 4 (wraz z nowym Iextremem ma się pojawić nowa wersja abgx i już będzie wszystko git) Zresztą na stronie abgx masz info na ten temat. Edit: Można też sflashować konsole nowym iextreme 1.61 i będzie chodziło (na razie dostępne tylko dla napędów samsunga i benq) Dla litka jeszcze niedostępny ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szesc dni
http://www.viddler.com/explore/Destr.../videos/1207/0 i znowu bedzie ciupanie godzinami na Xboxie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie PSP GO. Czy wie ktoś czy na nowej konsolce przenośnej Sony są trofea za gry ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie przyszła do mnie Forza Motorsport 3 Limited Edition
![]() czas trochę pojeździć ![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
, ja nie żałuje wydanych na nią pieniędzy warto było grafika cudo , , odwzorowanie aut coś niesamowitego i porządna kamera z środka samochodu wygląda to wreszcie realistycznie , jedyny mankament na padzie jeździ się o wiele prościej jak na xboxowej kierownicy kierownica za bardzo kontruje i auto strasznie szybko wpada w poślizg ale teraz to i tak sobie nie pogram mam nadzieje ze moja konsolka wróci przed świętami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Hej! Mam pytanie. Premiera MW2 już we Wtorek. Strasznie zależy mi na wersji "Hardened". Może wiecie gdzie ją dostanę poza Empikiem? Bo w media Markt pewnie tylko zwykła. Aha, i wie ktoś może ile wersja PS3 będzie kosztować? na Allegro znalazłem za 350 + przesyłka. (mówięoczywiście o wersji w metalowym pudełku). THX
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a w PL i tak taniej niż w irlandii w IRL wersja limited ma kosztować ok 100 euro bo noktowizor dodają , a metal box ok 80 e więc przeliczając z euro na pln wychodzi dużo drożej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thx famul, tylko jakoś się do IRL nie wybieram do Wtorku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
no ja już kupiłem tego nowszego exa który miał się pozbyć RRoD ps3 slim miałem możliwość kupić w czw za 150e nóweczka na otwarcie sklepu promocja ale zrezygnowałem bo już mam 50 gier do exa więc nie mam zamiaru robić drugiej takiej samej kolekcji na ps3 i do tego dublować odtwarzacz blu-ray bo posiadam stacjonarny
chyba że na przerobionej się nie da nie wiem nie posiadam przerobionej konsoli a co do tych ring of death nie ma nic wiecznego i czasami taka jest złośliwość rzeczy martwych
ja akurat przy zakupie kierowałem się cena bo ps3 był 2 razy droższy niż ex , ja jestem strasznie wkur**** że nie pogram sobie na multi , bo przed cod4 mw spędzałem niesamowite ilości czasu (ale singla na vecie też przeszedłem ) - ogólnie cod4 mw moja ulubiona gra reszta jest w gametagu w podpisie![]()
Ostatnio edytowane przez famul : 08.11.2009 o godz. 20:37.
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ajajajaj....właśnie obawiając się RRoD kupiłem PS3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się bardziej przy swoim iksie boje że napęd szlag trafi a nie że mi RRoD wyskoczy albo zbanują mi konsole
. Każda konsola ma jakieś swoje plusy i minusy, a co do mw2 to ja lecę we wtorek do sklepu i odpalam na moim blaszaku multiplayeraPowód: We środe znaczy się :D
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 08.11.2009 o godz. 20:02.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fierro 25.04.2008 o 16:56
Ten problem często nie wystąpywał(co najmniej 1%).No ale tak było dopóki nie wprowadzono ,,lżejszej” wersji konsoli czyli 40GB.Takie konsole często padają.No ale w przypadku Sony bierze szybko zepsuty sprzęt i po 3 dniach odsyła naprawiona konsolke do użytku. Jest jeszcze jedna poważna awaria pt. Error 80010514. Może się pojawić podczas ściągania gry z PSS lub updatu.Zpowodowane jest urwaniem połączenia w czasie ściągania(cześć miesza się z systemem i mamy burdel w maszynie).Ogółem mówiąc PS3 w wersji 40GB jest do D*** i przełamuje mit o awaryjności konsoli. Właśnie dlatego mam wersję 60 gb. Najwięcej prądu żre, ale jest najbardziej niezawodna. No nie wiem jak tam slim teraz w testach wypada... No jak to w środę? We wtorek premiera! Powód: No we Wtorek przecież!!
Ostatnio edytowane przez stawski : 08.11.2009 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jednak za 1 razem się nie myliłem ![]() Idę się opić zbanowana konsola Nawet mnie to nie martwi bo już wcale nie chciało mi się na niej przez neta grac ale że już nie mogę gier instalować na dysku to już lekkie przegięcie. Łączcie się w bólu Z drugiej strony ban jest pretekstem do kupienia Elita 250 gb.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
współczucia.
a nie wiesz gdzie w Krakowie już sprzedają "spod lady" MW2? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak naprawdę to jeszcze chyba nigdzie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ło Jezusie brodaty! Nikt mnie dziś na tym forum nie pocieszy :( Chyba muszęiśćsiędo żony przytulić, może jej sięuda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Two more days. Mnie ciekawi co ciekawego bedzie trza zrobic w kosmosie w tym MW2, oby jakas ciekawa misja byla a nie na samym koncu. Mysle ze dodadza jakas nastepna misje z uzyciem Pave Spectre bo to byla jedna z ciekawszych misji, z deczka krotka ale super zabawa z nia byla jak dla mnie, no i Czarnobyl tez byl spoko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prypeć znaczy sie?
Zobacz sobie zdjęcia na necie. Nawet ułożenie samochodzików się zgadza w wesołym miasteczku.... To moja ulubiona mapa w multi. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ultima już wysłała.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DOSTAŁEM!!!!! Modern Warfare 2 hardened edition. Może wieczorem już cośpogram, choć pracy kupa! Przedstawię Wam później moje wrażenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ogólnie gra trochę krótka ~5h na kampanie, ale takiej dawki akcji jeszcze nigdzie nie widziałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singiel do tej gry to jest tylko dodatek prawdziwa dawka akcji to jest na multi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś dlaczego nie mogę się połączyć do ea servers w grze Mercenaries 2? uruchamiam grę ,ładuje się główne menu (gra automatycznie stara się połączyć z serverami ea), i w tym momencie konsola sie zawiesza (ps3). Wyłączam playstation network i moge grać (ale ja chcę co-opa
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|