The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2009, 17:57
Skrót meczu, linka proszę
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.10.2009, 18:07
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Sory ale jak trener przy 2-0 z 3 ligowcem, boi się zrobić zmiany to nie wróży to niczego dobrego na przyszłość - ja nie mam nic do tego że mecz został potraktowany poważnie, ale bez przesady.
Ale ja odniosłem się do posta PhantomRangera, który chce oglądać Janika w meczu z Koroną
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.10.2009, 18:10
A to sory - Ja 'młodych' to się trochę naoglądałem w PE i tam nikt prosto piłki kopnąć nie potrafił , więc też bym uważał ze zmianami.
94 - Allah Akbar!!
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.10.2009, 18:15
Kamson napisał(a):Wyświetl post
A potem niekorzystny wynik (tfu tfu!) i najazdy na Skorże co on robi, że jakichś beznadziejnych młodzików wprowadza.
Naprawdę myślisz, że nasze młodziki są gorsze od Diaza? Co nam z bezproduktywnych zawodników? Za 2 czy 3 lata obudzimy się z ręką w kiblu, bo nie będzie miał u nas kto grać gdyż ci obecni 19-21 lat nie będą się już do niczego nadawać. Powiedz mi czy aż taki byłby brak Diaza? Bytovia dała przykład, że można powalczyć. Jeśli wyszedłby młody to z pewnością pracowałby za 2 a taki Diaz wyszedłby i tyle by z tego było.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Kamson
Senior Member

Stary 27.10.2009, 18:25
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę myślisz, że nasze młodziki są gorsze od Diaza? Co nam z bezproduktywnych zawodników? Za 2 czy 3 lata obudzimy się z ręką w kiblu, bo nie będzie miał u nas kto grać gdyż ci obecni 19-21 lat nie będą się już do niczego nadawać. Powiedz mi czy aż taki byłby brak Diaza? Bytovia dała przykład, że można powalczyć. Jeśli wyszedłby młody to z pewnością pracowałby za 2 a taki Diaz wyszedłby i tyle by z tego było.
Ja sie zgadzam, że Diaz gra dramatycznie w tym sezonie, wiem, że nasza gra woła o pomste do nieba ale czy ty naprawde myślisz, że ci młodzi, których mieliśmy okazje oglądać w meczach PE coś poprawią w naszej grze? No właśnie. A pogorszyć mimo wszystko mogą. Skorża ma ich codziennie na treningach więc zaufajmy jego decyzjom Aczkolwiek też dałbym im ciut więcej pograć, przy korzystnych wynikach, wpuszczając na kilka-kilkanaście minut a nie w 92 minucie, ale na pewno nie wypuszczałbym ich w pierwszym składzie, zwłaszcza w meczach ligowych.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.10.2009, 18:33
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Zawiódł Cebanu udowodnił że sporo mu brakuje do Pawełka naszym zabrakło determinacji takiej jaką prezentował zespół z Bytowa.Katastrofą okazał się występ Kirma nic mu nie wychodziło...Na tle chłopaków z 3 ligowej drużyny prezentował się jak...amator.Ile mu dawać szans?!
Meczu za dobrze nie widzialem bo w pracy bylem na justin.tv bylo jak bylo a i do tego telefon za telefonem to i ogladnac nie bylo za dobrze.. Cebanu bramki nie puscil tym bardziej zadnej szmaty wiec bym tak nie dramatyzowal. Zachowal czyste konto a to na jego pozycji jest najwazniejsze.

Co do Krima zgadzam sie zupelnie meczyk przerwy moze na niego podzialac dobrze i dac wiele do myslenia. Albo cos w szatni jest nie halo i stad ta przyczyna bo odnosze wrazenie ze naszym za bardzo gra z nim nie lezy a to moze wplywac na jego postawe na boisku.
,
Wiesiek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.10.2009, 19:13
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Takie same odnosze wrazenie ze co poniektorym sie w dupach poprzewracalo.

Tak ze i tak nie dobrze, jestem ciekaw jak ogrywajacych mlodzikow bytovia by przewiezla z 3-0 to dopiero bylby placz i wyrywanie wlosow.
Dla Bytovi dla tych chlopakow to byl mecz taki ktory sie juz prawdopodobnie nigdy w zyciu nie powtorzy, wiec nic dziwnego ze biegali jak by byli nie z tej planety.

Wiem o czym mowie bo grajac w A klasowej bruzynie w PP powiezlismy Okocimski Brzesko i o malo nie wygralismy z Unia Tarnow dla nas to bylo niczym swieto narodowe poloaczone z najlepszym mozliwym orgazmem i dalismy z siebie wiecej niz wiedzielismy ze mozemy dac, gdzie w normalnym meczu nawet 20% z tego nie bylo do wyciagniecia.
A nasi podswiadomie olali mecz no nic dziwnego skoro sie jedzie na wioske do VI ligi.
A jakby wpadła jakaś brama dla Bytova, to mogłaby się powtórzyć nam Levadia...Skorża stał się wyrachowany i drugi raz takiego błedu jak z Levadią nie zrobi. Ktoś kto pisze o żółtodziobach, których za wszelką cenę należy puścić na boisko nie ma pojęcia o dyscyplinie sportowej zwanej piłką nożną.

Pozdrawiam,
Iskra Opole ....

Ja Iskre tralalala....

Iskra Opppolee .....
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.10.2009, 19:28
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Jak widzę kolega znakomicie zna naszych piłkarzy grajacych w ME. Tak tylko dla upewnienia chciałbym się dowiedzieć ile to ostatnimi czasy meczów ME miał okazję kolega oglądnąć i które to spośród tych meczów wyrobiły w koledze przekonanie o wielkich umiejętnościach naszych małolatów.
Pytam bo sam raczej sporadycznie mam okazję oglądać owe meczyki a jeśli już to wzbudzają one we mnie przede wszystkim wesołość (bawi mnie podwórkowy poziom rozgrywanych tam meczów). A nuż kolega mnie oświeci.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.10.2009, 19:38
Łobodziński bramkę strzelił,bo to jest jego poziom. Nie rozumiem tych co uważają,ze jest inaczej. Przecież on w lidze nic nie gra,bo za wysokie są to progi dla niego.Fajnie,że awansowaliśmy ale pragnę zauważyć,że z słabszymi rywalami zazwyczaj widać,większą kluturę gry u tego lepszego. U nas tego nie było. Cebeanu kieśik taki dziwny coś,słaby czyż aby?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 27.10.2009, 20:49
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jak widzę kolega znakomicie zna naszych piłkarzy grajacych w ME. Tak tylko dla upewnienia chciałbym się dowiedzieć ile to ostatnimi czasy meczów ME miał okazję kolega oglądnąć i które to spośród tych meczów wyrobiły w koledze przekonanie o wielkich umiejętnościach naszych małolatów.
Pytam bo sam raczej sporadycznie mam okazję oglądać owe meczyki a jeśli już to wzbudzają one we mnie przede wszystkim wesołość (bawi mnie podwórkowy poziom rozgrywanych tam meczów). A nuż kolega mnie oświeci.
Parę spraw:

1 - W Lechu Poznań w ostatnim meczu z nami, grał niejaki Możdżeń. Zawodnik który właśnie na co dzień, gra w tej podwórkowej i beznadziejnej ME. Różnicy między nim, a naszymi gwiazdami wielkiej nie było.
2 - W 62 minucie prowadzimy 2-0 z III ligową drużyną, bardzo mocnym składem. Czy naprawdę wpuszczenie w tym momencie duetu Garguła (bo on musiał wejść - ok rozumiem)-Janik, spowodowało by jakiś argmageddon? Czy Janik nie wie na którą bramkę gra? Strzelił by dwa samobóje w 20 minut?
3 - Co daje wpuszczenie zawodnika w 92 minucie (i tak wspomniany Janik, raz ładnie zagrał piłkę)? Poza oczywiście wypłaceniem mu meczówki, i ośmieszeniem go na całą Polskę (znam to uczucie jak w juniorach wpuszczano mnie na osiem sekund, w trakcie których rozpaczliwie chciałem chociaż kogoś sfaulować ). Dlaczego Skorża dokonał zmiany akurat wtedy? Tym bardziej, że wszyscy wiedzą iż Cantoro gra w klubie tylko do grudnia...
4 - Odwołam się do punktu 2. Skoro Skorża uważa iż czołowi zawodnicy Młodej Ekstraklasy są tak beznadziejni, że wpuszczenie ich na 15 minut spowoduje przegraną z III ligową drużyną - to po cholerę jest nam ta drużyna (młoda Wisła)? A jeśli jest to wymóg licencyjny, to po cholere targa tych młodych zawodników na drugi koniec Polski? Wziąć Jirsaka, Gargułe i trzeciego bramkarza, po co w koszty popadać?
Wiesiek napisał(a):Wyświetl post
A jakby wpadła jakaś brama dla Bytova, to mogłaby się powtórzyć nam Levadia...Skorża stał się wyrachowany i drugi raz takiego błedu jak z Levadią nie zrobi. Ktoś kto pisze o żółtodziobach, których za wszelką cenę należy puścić na boisko nie ma pojęcia o dyscyplinie sportowej zwanej piłką nożną.
He? Że niby z Levadią wpuścił młodzież i dlatego odpadliśmy?! O czym ty piszesz człowieku...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 27.10.2009 o godz. 20:52.
Ddf
Wiesiek
Senior Member

Stary 27.10.2009, 21:13
Nie przegraliśmy z Levadią bo wprowadził młodzież. Nie interpretuj tego co napisałem w sposób złośliwy. Uważam, że Skorża (i chwała mu za to) nie postępuje pochopnie, szalenie czy też bez przekonania. Skoro nie miał przekonania do młodzieży, to widocznie młodzież nie powinna grać. Nawet przeciwko drużynie z zawodnikami z 4-tej ligi. Koniec i kropka.

A z Levadią popełnił inny błąd - zajechał drużynę i ta ledwo się po boisku ruszała. Teraz nie chciał ryzykować... Garguła to przyszłość Wisły, a młodzi zawodnicy najprawdopodobniej skończą na wypożyczeniach, by trochę ograli się w lidze.

Wbrew pozorom w Wiśle jest spora konkurencja. Jak jeszcze wrócą Sobolweski i Boguski, to pewnie niektórzy zawodnicy teoretycznie nie do ruszenia będą siedzieć na ławie.

Serio, w końcu zaczynam widzieć, że Wisła myśli o LM na prawdę poważnie w przyszłym roku.

Skorża wie co robi, zostawcie go w spokoju.
Iskra Opole ....

Ja Iskre tralalala....

Iskra Opppolee .....
Wiesiek
Senior Member

Stary 27.10.2009, 21:14
a i puściłby ktoś jakiś skrót z Youtuba, bo bramek nawet nie widziałem, a ponoć jakaś poprzeczka dla Bytovii była i chętnie bym zobaczył.
Iskra Opole ....

Ja Iskre tralalala....

Iskra Opppolee .....
pysio
Banita

Stary 27.10.2009, 21:19
Po dzisiejszym meczu można już śmiało powiedzieć, że polska liga jest ligą amatorską. Smutne to, ale prawdziwe. W dzisiejszym meczu nie była zauważalna różnica czterech klas rozgrywkowych, a piłkarze Bytovii to przecież pół-amatorzy, wykonujący inne zawody.

nasza liga to dno
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.10.2009, 21:33
Wiesiek napisał(a):Wyświetl post
a i puściłby ktoś jakiś skrót z Youtuba, bo bramek nawet nie widziałem, a ponoć jakaś poprzeczka dla Bytovii była i chętnie bym zobaczył.
Poprzeczka z słupkiem i spojeniem by komentator a tak serio było spojenie
Piggy oddaj hajs
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.10.2009, 21:38
pysio napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu można już śmiało powiedzieć, że polska liga jest ligą amatorską. Smutne to, ale prawdziwe. W dzisiejszym meczu nie była zauważalna różnica czterech klas rozgrywkowych, a piłkarze Bytovii to przecież pół-amatorzy, wykonujący inne zawody.

nasza liga to dno
Toż w takich meczach takie drużyny jak Bytovia zawsze walczą na złamanie karku o jakąś niespodzianke lub chcą się pokazac przecież..a nie poddac bez walki i dac sobie wpykac 6,7 bramek.;] Spokojnie z takimi 'amatorskimi' ocenami.
SAMO JEDAN KLUB...

willow
a.k.a. morgenes

Stary 27.10.2009, 21:39
Wiesiek => niestety, nie mogę się z Tobą zgodzić żadną miarą. Zespół, który jest prowadzony przez tyle miesięcy przez jednego szkoleniowca, powinien przynajmniej teoretycznie robić postępy. Tymczasem ja niestety tych postępów nie widzę. Oczywiście nie robię z siebie wielkiego specjalisty od futbolu, ale piłkę oglądam dosyć często od ponad 25 lat. I potrafię pewne rzeczy zebrać do kupy i wyciągnąć wnioski.

A wnioski niestety mnie nie zadowalają. W sferze mentalnej nasi piłkarze zatrzymali się na pewnym etapie i koniec. Nie potrafimy zagrać na 100% zaangażowania z żadnym rywalem, prowadząc w meczu instynktownie cofamy się próbując bronić wyniku, nie mamy instynktu killera, nie potrafimy dobić leżącego. Gramy na pół gwizdka wychodząc z założenia, że i tak coś wpadnie. Widzę tutaj duży problem motywacyjny naszych piłkarzy.

W sferze zaś niementalnej też jest regres, a przynajmniej postój w miejscu. Po tylu setkach wspólnych treningów Wisła razi niedokładnością podań, nie ma wypracowanych schematów albo nie potrafi ich stosować, nie umie grać "na pamięć", piłkarze zaś się nie rozumieją. Do tego dochodzą kontrowersyjne zmiany w trakcie meczu, strach przed wprowadzeniem młodych zawodników, faworyzowanie niektórych piłkarzy na siłę.

Chcę być dobrze zrozumiany, nie należę do wiecznych malkontentów, którym nic się nihdy nie podoba i krytykują wszystko i wszystkich. Po prostu patrzę w przyszłość i o ile uważam iż prezentujemy poziom, który pretenduje nas do zdobycia mistrzostwa Polski, o tyle w pucharach nas niestety nie widzę. Europa nam ucieka coraz dalej i to już nawet nie zachodnia Europa, ale ligi rumuńskie, estońskie, litewskie czy słowackie...

Nie krzyczę o zwolnienie Skorży bo wiem, że na krajowym podwórku lepszego trenera chyba nie ma. Na zagrnicznego z dobrym warsztatem i nazwiskiem nas nie stać. Z obecnym osiągnęliśmy maksimum. Dlatego problem jest głębszy, niż się nam wydaje.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.10.2009, 21:40
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Łobodziński bramkę strzelił,bo to jest jego poziom. Nie rozumiem tych co uważają,ze jest inaczej. Przecież on w lidze nic nie gra,bo za wysokie są to progi dla niego.Fajnie,że awansowaliśmy ale pragnę zauważyć,że z słabszymi rywalami zazwyczaj widać,większą kluturę gry u tego lepszego. U nas tego nie było. Cebeanu kieśik taki dziwny coś,słaby czyż aby?
Kirm jest jeszcze gorszy. Niestety, ale nasze skrzydła to porażka i z tego sie bierze - w większości - ta słaba gra.
Niestety, przed transferem miałem o nim dobre zdanie. Ale teraz, to juz moge powiedzieć, że to najgorszy skrzydłowy, jakiego widziałem w Wisle.
..
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.10.2009, 21:43
Kiedy losowanie?
Krolik
Senior Member

Stary 27.10.2009, 22:03
Relacja /skrót/ z Bytowa !

http://www.youtube.com/watch?v=Zhn3IcfvhNA
Jak długo na Wawelu .............

Od: 06.2006

Stary 27.10.2009, 22:55
Jak ktos tu juz zauwazyl kiedys to co bylo naszą siłą -skrzydla dzis widzac jak graja zawodnicy na tych pozycjach to plakac sie chce.

Lobodzinski to parodia skrzydlowego i niestety mam coraz gorsze zdanie o Kirmie.

Niech sie chlop wezmie w garsc bo przy nim Marek Zienczuk to wirtuoz pilki.Przyjamniej byly te 2-3 celne centry w ple karne.Przy Kirmie nie ma nic,nawet czlowiek nie wie czy on wogole gra w tym meczu co oglada

Myslalem i robilem Kirmowi duzy parasol bezpieczenstwa bo myslalem ze chlopak z meczu na mecz bedzie sie rozkręcal a tu widze ze jest z meczu na mecz gorzej.Moze 1-2 mecze na lawce dobrze mu zrobia
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Kamson
Senior Member

Stary 27.10.2009, 22:56
Krolik napisał(a):Wyświetl post
Relacja /skrót/ z Bytowa !

http://www.youtube.com/watch?v=Zhn3IcfvhNA
1:54...

Jakieś takie niesmaczne.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
emjot
Senior Member

Stary 27.10.2009, 23:07
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Jak ktos tu juz zauwazyl kiedys to co bylo naszą siłą -skrzydla dzis widzac jak graja zawodnicy na tych pozycjach to plakac sie chce.

Lobodzinski to parodia skrzydlowego i niestety mam coraz gorsze zdanie o Kirmie.

Niech sie chlop wezmie w garsc bo przy nim Marek Zienczuk to wirtuoz pilki.Przyjamniej byly te 2-3 celne centry w ple karne.Przy Kirmie nie ma nic,nawet czlowiek nie wie czy on wogole gra w tym meczu co oglada

Myslalem i robilem Kirmowi duzy parasol bezpieczenstwa bo myslalem ze chlopak z meczu na mecz bedzie sie rozkręcal a tu widze ze jest z meczu na mecz gorzej.Moze 1-2 mecze na lawce dobrze mu zrobia
polska myśl szkoleniowa skutecznie wpływa na poziom gry Kirma
A i koledzy z drużyny jakoś tak ... nie do końca z nim grają...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 27.10.2009, 23:29
Kirm to nie jest Zieńczuk bo to zawodnicy grający kompletnie inaczej ale w przeciwieństwie do Zieńczuka on ma cechy prawdziwego skrzydłowego i widzę w Kirmie potencjał dlatego osobiście nie rozpaczam, że Słoweniec póki co nie nabija zbytnio sobie statystyk (asyst czy bramek). Jest na pewno bardziej waleczny, szybszy, dryblujący, ciągnie bardziej skrzydłem niż Zieńczuk. Ma więcej cech skrzydłowego. Jest prawonożny tak więc siłą rzeczy inaczej dośrodkowuje z lewego skrzydła - raczej ścina do środka, albo robi miękkie wrzutki czy niskie podania po ziemi do tyłu na wbiegających w pole karne innych zawodników Wisły. Mimo wszystko widzę w nim potencjał i cechy skrzydłowego i to jest ważne. Osobiście wcale mnie nie dziwi, że Skorża obdarza go zaufaniem, bo ten gość naprawdę potrafi grać w piłkę. Osobiście wolę bardziej Kirma niż Zieńczuka. Poza tym będąc skrzydłowym potrafi grać też kombinacyjnie jako środkowy pomocnik. Duża elastyczność czyni go wartościowym pomocnikiem, pozwala drużynie kreować nieszablonowe akcje.

Cały czas myślę, że jedna, dwie bramki, asysty są potrzebne mu by się odblokować, poczuć pewniej w drużynie, zostać dowartościowanym przez innych piłkarzy z jedenastki. Tzw. "chemia" w drużynie ma znaczenie, bo inaczej Słoweniec sobie poczyna w kadrze, inaczej w Wiśle.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.10.2009, 23:44
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Parę spraw:

...
Pisałem co prawda do Phantoma a odpowiada Konrad ale ok.
Nie jest natomiast ok to że cytując mój post (jak rozumiem Twoją intencją jest odpowiedzieć właśnie na niego) w żaden sposób się do niego nie odnosisz.
Przypomnę kontekst: kolega Phantom twierdzi ze Diaz jest tak słaby ze każdy z naszych młodych piłkarzy zagrałby lepiej od niego. Po usłyszeniu tak kategorycznego stwierdzenia w sposób naturalny rodzi się we mnie pytanie skąd kolega ma tę pewność. I w związku z tym dociekam ile to meczów ME kolega oglądnął aby móc wysnuć podobny wniosek. Jest to dla mnie tym dziwniejsze że widząc niektóre spośród tych meczy w żaden sposób nie jestem w stanie wskazać piłkarza ME który choćby w 50% byłby w stanie zastapić Diaza.
A tymczasem otrzymuję odpowiedź że: Możdżeń zagrał przyzwoity mecz (prawda), za późno wpuszczono juniorów w meczu pucharowym (trudno mi jednoznacznie stwierdzić czy to prawda), wpuszczanie w 92 minucie jest bez sensu (myślę że o tym powinien się wypowiedzieć sam zainteresowany), po co targać młodych na koniec Polski (myślę ze gdyby było np: 5:0 do przerwy to byłaby szansa że zagrali by dłużej).
Twoje uwagi (niektóre słuszne inne nie) w żaden sposób nie odnoszą się do postaionego pytania. Ale żeby nie rozmywać zapytam może Ciebie: ile meczów ME ostatnio oglądałeś i kto Twoim zdaniem nadawał by się aby bez ryzyka porażki wystąpić w pierwszym składzie Wisły (np zamiast Diaza).
Kamson
Senior Member

Stary 27.10.2009, 23:56
Tu można oglądnąć powtórke całego meczu
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puch...w-wisla-krakow
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.10.2009, 10:03
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Tu można oglądnąć powtórke całego meczu
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puch...w-wisla-krakow
Ciekawe, czy znajdzie się jakiś masochista, który zechce oglądnąć jeszcze raz to "widowisko".
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.10.2009, 10:41
Ja, bo nie ogladalem...
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.10.2009, 10:44
kibic sukcesu 2007 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, czy znajdzie się jakiś masochista, który zechce oglądnąć jeszcze raz to "widowisko".
Zapewne znajdzie się więcej niż do czytania twojego posta!

P.S. W głowach Wam się poprzewracało. Trzeba było sobie wczoraj oglądać w TV galaktycznych co dostawali 4-0 z 3 ligowcem albo od razu polecam zamieszkać w Madrycie labo innej Barcelonie
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
kozi-syku
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 28.10.2009, 19:03
Moim zdaniem powinno sie poruszyc temat nie tylko temat formy piłkarzy Wisły, ale ich zachowania po meczu jedynym piłkarzem po meczu, który podbiegł pod nasz sektor był Cebanu, reszta zawodników od razu uciekła do szatni. Piłkarze Wisły mogli by tego się nauczyc od piłkarzy Drutexu którzy pod kazda trybune podbiegli i podziękowali kibicom za bardzo dobry doping. Ktoś dyma wiele kilometrów a mu nikt nie podziekuje, po za Cebanu
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.10.2009, 08:34
kozi-syku napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem powinno sie poruszyc temat nie tylko temat formy piłkarzy Wisły, ale ich zachowania po meczu jedynym piłkarzem po meczu, który podbiegł pod nasz sektor był Cebanu, reszta zawodników od razu uciekła do szatni. Piłkarze Wisły mogli by tego się nauczyc od piłkarzy Drutexu którzy pod kazda trybune podbiegli i podziękowali kibicom za bardzo dobry doping. Ktoś dyma wiele kilometrów a mu nikt nie podziekuje, po za Cebanu

jesli tak było(*) to h*ujowe zachowanie bardzo ......

(*) nie wiem nie byłem nie widziałem

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów