|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
wie ktoś do kiedy w USA wykonywano hokejowe rzuty karne ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie był bym tego taki pewien - Jeśli sklep uwzględni gwarancje - nie będzie w stanie naprawić płyty i nie będzie miał takiego samego modelu to wd mnie musi zaproponować oddanie kasy - trzeba mieć tylko rachunek.
Dokładnie taką sytuację miałem - Co prawda nie był to bit ani nie płyta, jeno grafa ale to nie ma znaczenia. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do kiedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oddawałem swój komputer wielokrotnie do Bita. Były to różne podzespoły płyta główna, grafika ,ramy, dysk, nagrywarka dvd a nawet myszka do kompa zawsze naprawilali.Raz tylko wymienili myszkę gdyż miała wadę produkcyjną i zwróciłem w ciągu kilku godzin od zakupu(ale nową dali mi dopiero tydzień później bo musieli sprowadzić taki model jaki sobie zażyczyłem, pech chciał że ta zepsuta to ostatnia sztuka w sklepie)Choćbyś wrzucił kompa do wanny z wodą,zalał kwasem następnie włorzył do piekarnika to i tak w Bicie naprawią
. Wiem co mówię bo jestem stałym klientem Bita i znam ten sklep bardzo dobrze. W magazynie sklepu rzadko brakuję towaru a nawet jeśli zabraknie czegoś to ściągną spoza Krakowa więc ja na zwrot kasy bym nie liczył. W innych sklepach być może byś dostał zwrot kasy ale nie w Bicie.Jeżeli sprawdziłeś ramy to innego wariantu nie ma. Płyta główna padła.
Ostatnio edytowane przez FajQ : 19.10.2009 o godz. 00:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Takie trochę głupie pytanie, dlaczego ser z dziurami jest smaczniejszy a za razem droższy od takiego bez dziur? Jakaś różnica w technologii produkcji? Dokładnie chodzi mi o to dlaczego jedne sery mają dziury a inne nie
![]() Powód: Sprecyzowanie pytania.
Ostatnio edytowane przez kokrys : 19.10.2009 o godz. 05:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
||
Dodam od siebie, że powinieneś po kolei wypinać wszystkie podzespoły z kompa (ramy, karta grafiki, dysk) i sprawdzać czy komp ruszy, tudzież czy wydaje z siebie jakieś piski. Jeżeli nie dzieje się nic takiego to ostatnią czynnością powinien być reset Biosu. Możesz go wykonać wyciągając na kilka minut bateryjkę od biosu bądź zworkę (zajrzyj do instrukcji płyty). Skoro płyta w miarę nowa to zakładam że wymiana bateryjki nie pomoże. Jeżeli po takich zabiegach komp nie ruszy, to raczej pewne że to będzie awaria płyty. Awaria nie musi być wielka. Mógł się spalić mały tranzystorek. Naprawa takiej płyty w BitComputerze nie powinna sprawić kłopotu. Po warunkiem oczywiście, że producent posiada (jeszcze) części do takiej płyty. Ja w przeciwieństwie do FajQ, mam całkiem w porządku odczucia, jeśli chodzi o gwarancje w BitComputer. Jakieś 2 lata temu zrypała mi się karta graficzna GF 6600 GT. Nie miałem pudełka, ani gwarancji, bo przepadły. Poszedłem do sklepu, i wzięli mi tą kartę na gwarancje. Stalo się tak dlatego że BitComputer na sprzedawane u siebie produkty nakleja nalepkę, więc nawet bez paragonu, papierów, pudełka tą gwarancję respektują. Druga rzecz, karta ta nie dała się naprawić, a takiej już nie produkowali, mimo że jeszcze była w sprzedaży. Dali mi więc nowiutką GF 7600 GT, czyli kartę dużo lepszą niż poprzednia.
![]()
Ostatnio edytowane przez Gordian : 19.10.2009 o godz. 00:46.
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
w jakim banku najlepiej założyć sobie konto? tak żeby wszystko było bezpłatne. do tej pory mam konto w LUKASIE ale co miesiąc rżną mnie za nic nawet na 8 zł.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Komputer do uruchomienia potrzebuje sprawny zasilacz, płytę główną i pamięc Ram (chocby minimalnie działała Bios potrzebuje chyba 640 kb by sie uruchomił.) jednym słowem najpierw odepnij wszystko oprócz tych trzech rzeczy które wymieniłem (cd romy i HDD chyba na bios wpływu nie maja) może reszta powoduje jakies zwarcie, ALE bez nich PC sie uruchomii do Biosa. Jeszcze może sprawdź przycisk uruchamiający komputer czy styka z tym co powinien. Jeśli tak czy siak sie nie uruchomii idź do serwisu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
w mbanku jak ustawisz sobie hasla na sms to nic nie bedziesz płacił. Ja polecam. Jak byś zakładał to będe miał prośbę do ciebie to się odezwij.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:11.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
muzyka z takim nuceniem przed meczami w krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Vangelis- Conquests of paradise
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Po ilu dniach pojawia się jakaś informacja na temat prawka na tej stronie? /www.kierowca.pwpw.pl
![]()
I
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
do uzytkownikow uTorrenta
jezeli po pobraniu wstawki zmieniam jej lokalizacje na dysku ale chce dalej seedowac to jak wskazac nowa lokalizacje plikow w uTorrencie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Otóż pod tym względem mitorrent jest wkurzający więc na 80% nie da się tego zrobić. Ostatnio wyrzuciłem ze sciaganego folderu jeden plik, ściąganie padło, więc go przywróciłem co NIC nie dało. Wot technika. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
W jaki sposób zrobić tak żeby napisy do filmu wyświetlały mi się automatycznie po podłączeniu Pena(na którym jest film) do TV? TV odtwarza ponoć DIViX. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chyba trzeba je nazwać identycznie jak film, u mnie działa.
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuje sklepy internetowego Lao Che lub jakiegos pośrednika gdzie mógłbym kupic ich koszulke.
Powód: krowa! :)
Ostatnio edytowane przez Kordel : 19.10.2009 o godz. 18:21.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak najprosciej trafic z glownego do MORDu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wbijasz do jakiegoś tramwaju który jedzie na Powstańców Wielkopolskich tam wysiadasz i idziesz tą drogą do tandety.Tam jest przystanek autobusowy. (163,174,178) Sorki jeśli mi się numerki pomyliły
mam nadzieję że zrozumiałeś Ponawiam wcześniejsze pytanie: Po ilu dniach pojawia się jakaś informacja na temat prawka na tej stronie? /www.kierowca.pwpw.pl ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś jak to jest ze zwrotem części kosztów wynajmu mieszkania dla studentów w Krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
rozwinąć to nie problem. klikasz prawym przyciskiem na film, dajesz zmień nazwę, kopiujesz, odznaczasz, prawy na napisy, dajesz zmień nazwę, ctrl+v i voila ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie pomocy... jak sciagam cos ost... niezaleznie co... film, gre... to zapisuje mi w formacie "fb!" i ni chuja tego otworzyc... prawda to ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
3Com Etherlink XL 10/100 PCI dla pełnej karty PC Management NIC ( 3C905C-TX )
Nie mogę znaleźć i zainstalować sterowników do takiej karty graficznej. Ściągnąłem jedne sterowniki ale uporczywie instalują mi jakąś kartę NVIDIA a ta cały czas pozostaje w menedżerze zadań z wykrzyknikiem, że nie jest zainstalowana. Nie mam już pomysłów, a w internecie co znajdę to albo nie działa albo źle albo ch*j wie co mu nie pasuje. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gra ktoś z Was w Machinarium ?
Potrzebuje pomocy w jednym momencie ![]() Swoją droga świetna gra w flashu. ![]() edit: nieaktualne ![]()
Ostatnio edytowane przez someone_TSW : 19.10.2009 o godz. 21:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie...mianowicie orientuje się ktos czy mogę już jechac z nartami np.na Balicka czy na Rybitwy...poniewaz chce sprzedac swoj sprzet....?Pomocy...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś ta vlepkę w większej rozdzielczości?
![]() |
|
|