The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2009, 20:02
Zola napisał(a):Wyświetl post
Ktory telefon polecacie?

Samsung Avila czy LG KU 990 Viewty?
samsunga opisalem 2 posty wyzej.

btw we czwartek bede mial takiego na sprzedaz, funkiel nowka, bez simlocka, cena jak interesowalaby mnie to 520pln plus koszty wysylki.

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.09.2009, 20:32
http://www.allegro.pl/item734048039_...sklep_p_n.html

Jako, ze nie znam sie kompletnie na tym,mam pytanie czy to jest odpowiedni i w 100% oryginalny wyswietlacz do n95? Niestety w mojej poszedl mi wyswietlacz, i probuje znalezc odpowiednie czesci zamienne. JAk nie to,to co polecacie?
pozdr
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.09.2009, 14:20
Kolega ma LG i bardzo go poleca. Mi zresztą tez się bardzo podoba. Funkcjonalny przede wszystkim.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.09.2009, 20:33
kiedyś w Plusie miałem taki myk, że wysyłałem smsa o treści N na nr 2580, żeby dowiedzieć się jaki posiadam stan rachunku. czy w Play'u mam też podobną opcję?

dzięki, pozdrawiam.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
dnader
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 23.09.2009, 21:17
A co panowie myślicie o Noki n85? Macie jakieś doświadczenia z tym telefonem? Wart swojej ceny?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.09.2009, 21:57
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
kiedyś w Plusie miałem taki myk, że wysyłałem smsa o treści N na nr 2580, żeby dowiedzieć się jaki posiadam stan rachunku. czy w Play'u mam też podobną opcję?

dzięki, pozdrawiam.
Tak, masz taką możliwość. Wybierasz z klawiatury kod *101# i zatwierdzasz zieloną słuchawką. Otrzymujesz informację ile masz jeszcze złotówek w pakiecie oraz kwotę wydaną poza abonamentem. Podobne kody służą do sprawdzania bezpłatnych minut, bajtów, pakietów, itp. Szczegóły znajdziesz na stronie Play.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.09.2009, 08:45
W Play jest fajna oferta w abonamencie za 50 zł można wziąć np C902 albo Nokię 6220. Który telefon ma więcej plusów?
I
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 25.09.2009, 22:37
jakie telefony polecacie w cenie do 500zł (na allegro, moga byc uzywki) ?
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.09.2009, 22:47
Ja mam do sprzedania nowiutki Samsung Avila, nieużywany. Info na privie
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.09.2009, 14:25
Siemacie, mam takie pytanko. Czy warto sprzedawać trupa Nokii N95 8 GB na części? Była zalana (nota bene po Lywatii Stallin) i mam ją teraz w biurku. Podobno coś można wyciągnąć z niej tylko nie wiem właśnie czy wybierać się do komisu czy nie?
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 05.10.2009, 20:07
Krótkie pytanie - Nokia 6220 classic czy 6303 classic ?
Wszystkie za i przeciw
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.10.2009, 20:55
To może jeszcze ktoś krótko wypowie się na temat SE W580i?
Telefon głównie ma służyć do dzwonienia, pisania, mp3.
Wygodnie się pisze, slider solidny, zacina się, ile miejsca na sms?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Stary 05.10.2009, 22:21
hmm.
mam samsunga avile. na jakiejś imprezie gdy nie bylem juz troszeczke w stanie zachcialo mi sie wyciagnac karte pamieci. karte wlozylem po chwili tylko ze cos mi nie chciala wejsc. a jak sie napije to jak cos nie chce po dobroci to trza siłą. i tak patrze na to teraz i stwierdzam ze wepchnalem ją tak krzywo ze az mi sie szkoda. karty mi nie czyta,sam wyjac nie dam rady...a wiec moje pytanie brzmi: gdzie isc z tym do serwisu? nigdy nie oddawalem zadnej komorki do naprawy wiec nie mam pojecia gdzie są jakies pozadne punkty.
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 06.10.2009, 06:05
My Phone, albo inny telefon z opcja Dual Sim? Mam wielka ochote na telefon z tunerem TV, ale nie wiem czy to nie jest tylko Chinska zabawka, mial ktos kiedys takiego cudeńko?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 06.10.2009, 14:19
http://myphone.pl/Produkty/Telefony/...0/Default.aspx

nad czymś takim się nie zastanawiałeś?
Dual Sim, tv etc. i cena przystępna.
nie znam się na takich rzeczach za bardzo, ale znajomy właśnie takiego ostatnio oglądał i mówił, że godny polecenia.

pozdrawiam.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.10.2009, 14:26
Sorry ale albo znajomy się nie zna kompletnie na telefonach albo pracuje w tej firmie :/
Są to rzekomo polskie telefony-tyle że na licencji i produkcji chińskiej.
Weź byle co byle nie to - to tak najkrócej,chyba że lubisz ryzykowne zabawy i testowanie jeszcze nie odkrytego
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 06.10.2009, 14:56
nie twierdzę, że to jakiś znawca telefonii komórkowej. nie pracuje w tej firmie, bo pracuje ze mną. już po raz któryś te telefony oglądał. najpierw ten taki z dużymi klawiszami itd, niby, że dla mamy, a teraz ten. dlatego tak mi się przypomniało i zaproponowałem.
i tak są to podobno telefony polsko-czeskie produkowane w Chinach.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Stary 07.10.2009, 13:05
SpongeBob napisał(a):Wyświetl post
hmm.
mam samsunga avile. na jakiejś imprezie gdy nie bylem juz troszeczke w stanie zachcialo mi sie wyciagnac karte pamieci. karte wlozylem po chwili tylko ze cos mi nie chciala wejsc. a jak sie napije to jak cos nie chce po dobroci to trza siłą. i tak patrze na to teraz i stwierdzam ze wepchnalem ją tak krzywo ze az mi sie szkoda. karty mi nie czyta,sam wyjac nie dam rady...a wiec moje pytanie brzmi: gdzie isc z tym do serwisu? nigdy nie oddawalem zadnej komorki do naprawy wiec nie mam pojecia gdzie są jakies pozadne punkty.
na nową stronę
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.10.2009, 21:11
Witam , mam takie pytanie czy ktoś ma może telefon w Erze na abonament ?
Chciałbym się dowiedzieć jakie tam są dostępne telefony czyli jakie modele proponuje Era.
Z góry dzięki za odpowiedź.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Norek
TWSD FOTO

Od: 06.2003

Stary 07.10.2009, 21:16
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Witam , mam takie pytanie czy ktoś ma może telefon w Erze na abonament ?
Chciałbym się dowiedzieć jakie tam są dostępne telefony czyli jakie modele proponuje Era.
Z góry dzięki za odpowiedź.
www.era.pl

Chyba nikt z zarejestrowanych tu na forum nie przedstawi Ci lepiej ich oferty niż ta strona. Miłego
©
Odpowiedz cytując
Haidar
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.10.2009, 18:13
Ma ktoś pomysł czemu w Nokii 5310 użytkowanie jakiś tydzień nie działają wibrację ? Kilka pierwszych dni działały normalnie a od jakichś 3 dni. Ustawienia profili ustawione oczywiście na "tak" co do wibracji. Tylko gwaranacja może mi pomóc ?

Pozdrawiam
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.10.2009, 18:50
moglibyscie podać cenę używanej nokii n95 , ale giełdową
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Stary 13.10.2009, 08:54
Witam , mam do wyboru 3 telefony Samsung S7220 ultra classic i S7350 ultra classic oraz SE 902 - bardzo bym prosił o jakies rady dotyczące wyboru telefonu lub opinie na temat , któregoś z nich. Z góry bardzo dziękuję
Odpowiedz cytując
stanley88
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 13.10.2009, 10:24
A ja mam prośbę do posiadaczy noki e71 o jakieś uwagi/ opinie odnośnie telefonu
Odpowiedz cytując
maciek777
Banita

Od: 08.2007

Stary 13.10.2009, 14:22
I może kosztowac sciagniecie simlocka z Sony Ericssonow K750i i k770i ?
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.10.2009, 14:59
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
moglibyscie podać cenę używanej nokii n95 , ale giełdową
podbijam...
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 18.10.2009, 12:32
moglby ktos wrzucic zdjecie jak najlepiej ustawic korektor audio w odtwarzaczu w n95 na hip-hop/ rap ?

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 18.10.2009, 21:54
cortezz napisał(a):Wyświetl post
My Phone, albo inny telefon z opcja Dual Sim? Mam wielka ochote na telefon z tunerem TV, ale nie wiem czy to nie jest tylko Chinska zabawka, mial ktos kiedys takiego cudeńko?
nie wiem czy jeszcze aktualne, ale swego czasu tez czytalem duzo o tefefonach na dwie karty.

Zainteresuj się Samsungiem D780, chyba że nie przeszkadza Ci telefon rozsuwany to D880.
Jeśli nie zależy Ci na dobrym aparacie to Samsung C5212 też powinien zadowolić.

Niestety z żadnym nie mialem doczynienia bo odpuscilem dual sim, ale uwazam że te chinskie myphony sa gowno warte i lepiej zaufac firmie samsung.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 19.10.2009, 06:21
nero napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czy jeszcze aktualne, ale swego czasu tez czytalem duzo o tefefonach na dwie karty.

Zainteresuj się Samsungiem D780, chyba że nie przeszkadza Ci telefon rozsuwany to D880.
Jeśli nie zależy Ci na dobrym aparacie to Samsung C5212 też powinien zadowolić.

Niestety z żadnym nie mialem doczynienia bo odpuscilem dual sim, ale uwazam że te chinskie myphony sa gowno warte i lepiej zaufac firmie samsung.
Ogladalem kilka tych chinskich zabawek i powiem tylko tyle ze ekran dotykowy w nich jest g.... warty. Tnzon nie jest dotykowy tylko przyciskowy!!!! Dlatego pytam czy mial ktos kiedys cos takiego dluzej, jak awaryjnosc tych telefonow i jak dzialaja inne funkcje. Ale coraz bardziej sklaniam sie ku Samsungowi, chociaz wbudowany tuner TV kusi
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.10.2009, 12:38
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Witam , mam do wyboru 3 telefony Samsung S7220 ultra classic i S7350 ultra classic oraz SE 902 - bardzo bym prosił o jakies rady dotyczące wyboru telefonu lub opinie na temat , któregoś z nich. Z góry bardzo dziękuję
SE 902 - nie znam żadnego zadowolonego użytkownika. No może oprócz Bonda Wada generalna: zawiesza się dwa razy dziennie. Nie pomaga często nawet restart softu. Właścicielka z biurka naprzeciwko do tej pory żałuje, że pozbyła się K800i mimo że to była spora cegła.
S7350 sam posiadam. Początkowo trudno się przyzwyczaić (ale to zawsze po przesiadce z innego producenta). Zarządzanie kontaktami chyba było lepsze w Nokii, chociaż tu jest dużo więcej opcji (tylko po co ?). Zmiana opcji ustawień całkiem fajna. Dobry aparat ( o ile aparat w komórce może być dobry). Wbudowany GPS działa z określaniem pozycji geograficznej szybciej niż ten samochodowy. Oczywiście "GPS" z googla to gadżet i to dość kosztowny ;/ I najgorsza wada (ponoć każdego Samsunga) - BATERIA ! A w zasadzie chyba system wykorzystywania energii w telefonie. Bateria dosyć mała - 880 mAh to w tanich SE jest i w dodatku aplikacje zżerają mnóstwo prądu. Pół biedy kiedy tylko rozmawiasz i czasem SMS-ujesz, wtedy starcza na ok. 3 dni. Ale jak zaczniesz uzywać aparatu, www, słuchać muzyki to maks jedna dniówka.
Z zalet to jeszcze jedna - dobre wykonanie i wytrzymałość. Slide w porównaniu z Nokiami o wiele lepszy. Mój Samsung wypadł mi na schodach z drugiego piętra w kamienicy, poleciał na parter, glebnął o lastrico i ... tylko pękł mu kawałek plastiku (zalepiony kropelką bez śladu)> Nokia żony zawiesza się po upadku z 40 cm na dywan.
Pomijając baterie - dobry telefon.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów