![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
co według was lepsze SE k750i czy se W380?
|
Cytat:
K750i Ma aparat 2.0 mpx, ma irde. Nie da sie powiedzieć który jest lepszy, bo każdy oczekuje od telefonu czego innego. W380i K750i Porównaj sobie i poczytaj komentarze. A jeśli chodzi o mnie to brałbym K750i. |
Cytat:
|
Szukam DOBREGO :) telefonu muzycznego, jakies propozycje ??
|
SE w 200i albo w800i
|
Co byście wybrali Se k550i czy motorola k1?
Który telefon ma lepszą baterię?Który głośniej gra na głośniku? |
Ja posiadam k550i . Moja opinia o tym telefonie jest ogólnie dobra nie psuje sie jest w miare głośny.Ma jedną wade klawisze... pisze sie na nich niewygodnie.
Pozdro ;) |
To ja może poproszę o porównanie k550i z k530 :) Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?
|
Sorki za post pod postem ale potrzebuje szybko opinii ;)
|
może mi ktoś przybliżyć sprawę telefonów ściągniętych z USA ?? chodzi mi o to czy bedą działały w polsce
|
moja siostra ma 2 tel z USA
jeden dziala bez zarzutu z kolei drugi nie chce, ale to czy bedzie ci dzialal w polsce to zalezy w jakiej sieci kupisz tel w usa, tak przynajmniej obilo mi sie o uszy |
do właścicieli Nokii e50 jakie formaty filmów można wgrywać na ten telefon zeby działały??
|
ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?
|
Cytat:
|
heh :) no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :(
|
Mam pytanie....
Czy ktoś korzysta z takiego programu jak NaviExpert 2.1.4 ? Jeśli tak to proszę o opinię... I jeszcze jedno pytanko... Czy da się jakoś obejść proces rejestracji tego programu? Bo przy rejestracji trzeba wpisać jakiś kod (który pewnie swoje kosztuje) a jeśli ktoś ma ten kod to czy mógłby udostępnić jak coś?? :) |
Cytat:
|
Mam problem z telefon samsung d600e ,a wiec od 2 dni dzieje sie coś takiego że nie mogę wykonywać połączeń (pokazuje że wybiera połączenie ale nie łączy) ,wysyłać smsów .Jak ktoś do mnie dzwonie to niby mam wyłączony telefon albo poza zasięgiem ale to nie możliwe bo znajomy dzwonił przy mnie i miałem dobre kilka kresek zasięgu ,czasem udaje sie go odwiesić na pewien czas( wtedy przychodzą wszystkie smsy i raporty o nieodebranych połączeniach) i wszystko działa ,miał ktoś podobny problem ?
|
Cytat:
|
posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje :) |
Cytat:
- kiepski aparat foto i brak lampy błyskowej - słabo radzi sobie z zasięgiem 3G (zawsze kreska mniej niż K800) - skrzypiąca obudowa - małe przyciski w górnej części klawiatury reszta to same zalety. |
Cytat:
|
Cytat:
I dla mnie "ludzkie" klawisze w porównaniu z k550i a kwestia małych przycisków to kwestia przyzwyczajenia :) |
witam. mam do sprzedania nowiutkiego SE K550i na gewarancji prosze pisac na gg 3391679 lub prv cena do sugodnienia pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ma ktoś Motorole Z8 ? Albo może znajomi mają? Albo LG ku 990 ? Ogólnie jak z ich awaryjnością i użytkowaniem?
|
Nie mam czasu, by przejrzec temat, wiec szybko spytam. Co myślicie o Motoroli V3??
|
a ja czekam na iPhona 3G, ma się pojawić w polsce oficjlanie pod koniec roku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl