The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2009, 15:35
Panowie potrzebuje waszych opini na temat:
-Samsung Avila(S5230)
-LG KP500
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 15.09.2009, 12:02
Telefony porównywalne - nie posiadają żadnego systemu operacyjnego więc w pewnym sensie są ograniczone. Ogólnie modne telefony które są chętnie kupowane. Bateria w jednym jak i drugim przy optymalnym użytkowaniu około 3 dni więc przyzwoicie.
Ważne jest to że telefony te są mało awaryjne.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
zawszewiernyts
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.09.2009, 14:34
a co sądzicie o SE w960i?
Tradycja Nas zobowiązuje, Tradycja się nie zmienia.

Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.09.2009, 13:43
Mam do wyboru 3 telefony, ktory z nich polecacie najbardziej? (Aparat w tel nie musze miec dobry, bo takie cos mnie nie rajcuje,ani sluchanie muzy z tel, wiec tych opcji nie brac pod uwage):

1) Motorola V8
2) SE K770i
3) Nokia 5310 X-Press

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 16.09.2009, 17:33
Jaki polecicie telefon z wi-fi w miarę przystępnej cenie?

I mam pytanie: http://www.allegro.pl/item739361691_..._j_polski.html , czemu taka niska cena? Podróba raczej nie?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.09.2009, 17:51
mi się wydaje że tak

popatrz dokładnie na zdjęcia. na oryginale powinno być cyber shot a tam jest glider shot

na odwrocie powinno być sony ericsson a jest color world
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 17.09.2009, 12:14
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Jaki polecicie telefon z wi-fi w miarę przystępnej cenie?

I mam pytanie: http://www.allegro.pl/item739361691_..._j_polski.html , czemu taka niska cena? Podróba raczej nie?
Jeśli chodzi o "Sony Ericssona" to podróba na 100 %
A telefon w przystępnej cenie z wi-fi to zdecydowanie według mnie Nokia E51.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.09.2009, 13:07
Co myślicie o Samsungu Avili ? Kończy mi sie abonament i rozglądam sie nad jakimś fajnym telefonem.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 17.09.2009, 19:54
Kupie telefon komórkowy tak do 350zł.
Musi być nowy (nieformatowana bateria).
Najlepiej Nokia.
Jakby co to priv.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
CarloResoort
PNU '06

Od: 03.2003

Stary 17.09.2009, 22:25
Sprzedam LG Shine - używany niecały (20 dni) miesiąc bez Simlocka STAN IDEALNY !!!

Cena 300 zł !!!

Zdjęcia mogę podesłać na maila
Odpowiedz cytując
edwin cpc
Member

Od: 01.2004

Stary 18.09.2009, 12:51
Jak by ktoś był zainteresowany Nową Nokia 6210 navigator to zapraszam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=746507374
"Nie jeden dobry chłopak ,
jest dla mnie jak brat..."
Odpowiedz cytując
Griszaa
Junior Member

Stary 18.09.2009, 17:28
Co myślicie o Nokii E66? Zastanawiam się nad jej kupnem. Z dotychczas wyczytanych opinii największą jej wadą jest bateria. Telefon ma mnie kosztować 450 zł(nowy, przedłużenie umowy). Warto?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.09.2009, 23:05
Griszaa napisał(a):Wyświetl post
Co myślicie o Nokii E66? Zastanawiam się nad jej kupnem. Z dotychczas wyczytanych opinii największą jej wadą jest bateria. Telefon ma mnie kosztować 450 zł(nowy, przedłużenie umowy). Warto?
Fajny dopracowany telefon pod względem wyglądu ale chyba 450 zl bym nie dal na przedluzenie. No chyba że taki myk, kupujesz tego e66 sprzedajesz i kupujesz np HTC Diamond którego mam i moe szczerze polecić.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
travcka
Member

Od: 02.2003

Stary 19.09.2009, 10:49
A mial ktos stycznosc z Nokia 6303? Bo mam do wziecia przy przedluzeniu za smieszne pieniadze(czytaj 15 zl)

czy probowac wymeczyc chociazby e51?
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 19.09.2009, 15:28
travcka napisał(a):Wyświetl post
A mial ktos stycznosc z Nokia 6303? Bo mam do wziecia przy przedluzeniu za smieszne pieniadze(czytaj 15 zl)

czy probowac wymeczyc chociazby e51?
Podbijam pytanie kolegi o kilka słów o Nokii 6303 Classic.
Z tego co znalazłem w necie to z pewnością ma lepszą baterię od E51.
Ile może kosztować ściągnięcie sim-locka w N 6303?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
Griszaa
Junior Member

Stary 19.09.2009, 20:26
Mam pytanie dotyczące przedłużenia umowy. Do tej pory wytargowałem z Erą obniżenie opłaty abonamentowej do 60 zł przez pierwsze 12 miesięcy, następne 12 już normalnie 100 zł. Ma ktoś pomysł jak jeszcze można z nich coś wycisnąć? Albo niższe opłaty albo zniżka na telefon.
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Stary 19.09.2009, 20:48
możesz jeszcze jakieś darmowe minuty lub sms-y
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.09.2009, 13:01
Griszaa napisał(a):Wyświetl post
telefon polecam, posiadam od roku zero problemow,mysle ze za ta cene nawet sie nie zastanawiaj, ma wszystko co moze miec telefon na dzien dzisiejszy symbian, gps, wifi itp.
bateria jesli uzywasz wifi i bawisz sie nawigacja trzyma gora 2 dni, ale nie widze broblemu ladujesz godzine i telefon naladowany...
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.09.2009, 14:53
Griszaa, wysylasz rozwiazanie umowy faksem, nastepnie dzwonia do Ciebie z lepsza ofertą
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Stary 20.09.2009, 14:59
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Co myślicie o Samsungu Avili ? Kończy mi sie abonament i rozglądam sie nad jakimś fajnym telefonem.

No i padł wybór na Samsunga musze powiedzieć że po 2 dniach jestem bardzo zadowolony. Aparat bardzo dobry jakoś odtwarzania muzyki też niczego sobie.Myśle że dobrze zrobiłem wybierając ten telefon
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.09.2009, 15:02
Ja mam Samsunga U900 i jestem z niego bardzo zadowolony mimo że mam go już od ponad roku
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 21.09.2009, 13:16
Znowu pytanie ode mnie
Który z wymienionych poniżej telefonów opłaca się najbardziej wziąźć za złotówkę do sprzedania? Który najlepiej sprzedać jeżeli chodzi o pieniądze i czas (popyt)?

1. SE S312
2. Nokia 3120 classic
3. Samsung B2100
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.09.2009, 15:37
Witam, mam telefon w Plusie, dokładnie MIXPlus IV. Korzystam z opcji darmowego internetu, a dokładniej strony informacyjnej, redagowanej przez Plusa. To plus.pl czy jakoś tak. Jest to za darmo bo bodajże przez GPRS, ale do tego mam pakiet 25MB na korzystanie z innych stron za opłatą. I tu moje pytanie, czy można mieć aktywne naraz dwie opcje połączenia z internetem tj. GPRS i ta normlana płatna - gdyz ta jest wymagana do obsługi OperyMini. Jeżeli ktos mógłby cos poradzić prosze o kontakt na PW.
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.09.2009, 16:29
Może mi ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum co takiego w sobie ma stara (!) nokia 6310i ze jej cena waha się w granicach nawet 1500 - 2000 zł ?
Odpowiedz cytując
Piotrek1991
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.09.2009, 16:58
Z tego, co pamiętam, telefon ten pozwala na włamywanie się do bankomatów. Kiedyś czytałem o tym cały artykuł. Nie pamiętam, czy to ten telefon, ale tak mi się wydaję
Edit: ale pamietam też, że była to bardzo ograniczona liczba modeli, wyprodukowanych gdzieśtam...
I Brzydki może mieć rację z tą baterią
Powód: Dodałem
Ostatnio edytowane przez Piotrek1991 : 21.09.2009 o godz. 18:17.
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.09.2009, 18:09
someone_TSW napisał(a):Wyświetl post
Może mi ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum co takiego w sobie ma stara (!) nokia 6310i ze jej cena waha się w granicach nawet 1500 - 2000 zł ?
Ma wszystko czego potrzeba od telefonu. Dzwoni, w razie potrzeby można napisać smsa i bateria zajebiście długo trzyma.
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.09.2009, 21:50
brzydki.brzydal napisał(a):Wyświetl post
Ma wszystko czego potrzeba od telefonu. Dzwoni, w razie potrzeby można napisać smsa i bateria zajebiście długo trzyma.
No tak, ale jest kilka takich telefonów z tymi funkcjami (dzwonienie, sms ) bateria tez trzyma niekrotko a sa w duzo niższych cenach. Jakaś przyczyna tej ceny podejrzewam być musi.
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.09.2009, 22:44
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
No i padł wybór na Samsunga musze powiedzieć że po 2 dniach jestem bardzo zadowolony. Aparat bardzo dobry jakoś odtwarzania muzyki też niczego sobie.Myśle że dobrze zrobiłem wybierając ten telefon
A tu sie z toba musze zgodzic ale nie ze wszystkim, bo aparat jest kiepski, nie ma flasha, ani leda, jakosc zdjec w porownaniu z n73, niebo a ziemia, niestety.
Co do reszty, przesiadlem sie z nokii n73 na samsunga, a zawsze sie zarzekalem ze nie zmienie nokii na nic innego, zwlaszcza na samsunga, bo moja zona miala e900 i byl to badziew jakich malo, glownie polaczenie klawiatury z panelem dotykowym bylo do bani, ciezko sie bylo wczuc.
Samsungiem s5230 jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, widac,ze producent sie postaral, wiele poprawil, choc jest kilka rzeczy ktorych mi brakuje w porownaniu z n73, ale o tym pozniej.
Menu nie jest trudne, obsluga intuicyjna, (choc tak ze 2 dni zajelo mi odmulenie sie od nokii), beteria trzyma jak na razie dobrze, 5dni w trybie intensywnym uzywania, empetrójka, tez niczego sobie, pozatym chwale sobie brak symbiana, czyli nie muli mi telefonu, jak bylo to wczesniej, i co mi sie najbardziej podoba, jak sie pisze smsy kalwiatura qwerty jak sie obroci telefon o 90stopni, nie trzeba sie bawic z t9, piszesz to co chesz a nie to co podpowiada ci slownik oraz 3 wirtualne pulpity, i funkcja widget, gdzie mozna sobie dopasowac skroty do aplikacji, i innych potrzebnych rzeczy.
Teraz moje uwagi co do minusów, oczywiscie w porownaniu z n73: aparat, jak juz wczesniej wspomialem, jednak optyka Carla Zaissa spelnia swoja funkcje w nokii, mala ilosc aplikacji na ów telefon (moze sie to zmieni wkrotce), brak mozliwosci wrzucenia wygaszacza ekranu z godzina i datą, brak joysticka z mozliwoscia sterowania mp3, brak mozliwosci ustawienia dluzszego czasu autoblokady klawiatury, oraz jeszcze taka rzecz denerwujaca, ale to moze kwestia przyzwyczajenia, jak sie gdzies dzwoni na infolinie i ci mowią wybierz 2, to szukasz tej klawiatury co jej nie ma hehe
Ogolnie fajna zabawka, telefon sredniej klasy, nie oszukujmy sie, ale doszedlem do wniosku ze nie ma sensu wydawac na telefon nowy 1200pln, jak ostatnim razem, a i tak sie korzysta z niewielu jego funkcji, a po 2 latach jego uzytkowania wezmiesz za niego moze 350pln, ze wszystkimi jego wodotryskami. Nie zmienia to faktu, ze z checia sprawdzilbym mozliwosci Nokii N97.
Co jak co, ale moge smialo polecic ten telefon wszystkim zwolennikom fińskiego producenta, made in china czy korea, nie musi byc takie zle.

ale elaborat p.erdolnolem
pozdro

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Stary 21.09.2009, 23:19
pozdi91 napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam telefon w Plusie, dokładnie MIXPlus IV. Korzystam z opcji darmowego internetu, a dokładniej strony informacyjnej, redagowanej przez Plusa. To plus.pl czy jakoś tak. Jest to za darmo bo bodajże przez GPRS, ale do tego mam pakiet 25MB na korzystanie z innych stron za opłatą. I tu moje pytanie, czy można mieć aktywne naraz dwie opcje połączenia z internetem tj. GPRS i ta normlana płatna - gdyz ta jest wymagana do obsługi OperyMini. Jeżeli ktos mógłby cos poradzić prosze o kontakt na PW.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nokia_6310i
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.09.2009, 19:29
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:17.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów