|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A może po prostu tak są ustawione mikrofony? Wszak u nas, na Reymonta, jesli przyjezdnych lepiej było słychać w tv, to tylko i wyłącznie dlatego, że większość mikrofonów ustawiona (albo wlączona) była pod sektorem E?
Spottersi? Hm... Jak oglądałem ten materiał, to odniosłem wrażenie, że policja bardzo chce się z nami- kibicami zaprzyjaźnić, a jak na razie, to my tę serdeczną i szczerą przyjaźń odrzucamy. Aż mi smutno... Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z tymi rozkminami kogo lepiej slychac w tv podczas meczu to bym uwazał.....
spece od mikrofonow potrafia zrobic wszystko,wyciszyc,poglosnic kogo tylko chca ...pozatym zauwazcie ze czasami jest tak ze bardziej slychac ta ekipe ktora jedzie z dopingiem kiedy pilka i akcja dzieje sie blizej gdzie dana ekipa siedzi...wiec...wnioski sa takie ze ocena z tv to o dupe rozbic... P.S co za liczba i doping Cracovii na Ruchu ,no nie powiem wyjazd rundy im sie udał ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu stwierdzam że w Ekstraklasie mamy Antywisłę Kraków i Antywisłę Kielce
W kolejce w której będziemy grali z wieśniakami z Kielc coś czuję że doping oprawy wszystkie te meczowe sprawy będą pod znakiem przekreślonej gwiazdy. Btw, wpuszczają nas w tym roku czy dalej przenie jasia?
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
info od radsonajgtravel z forum pasiaczkow
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.legialive.pl/news/32120_N...na_bakier.html
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A skad znasz tak dobrze akustyke tamtych stadionow? Byles na wszystkich sektorach i sprawdzales gdzie slychac lepiej gosci a gdzie gospodarzy?
Canal+ ustawia mikrofony rownomiernie wokol boiska, w teorii ma to na celu "podazanie" dzwieku za wizja, tzn. przekazanie widxowi ze w tym miejscu na boisku skychac wlasnie to co my puszczamy. W praktyce pan Zdzisiu od fonii moze z nia zrobic co tylko chce. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
widziałem fragment meczu Zagłębia Sosnowiec z Górnikiem Zabrze i chyba miejscowi kibice zostali zainspirowani przez naszą sąsiadkę, bo przez jakieś 10 minut jechali na przemian: Górnik albo Gieksa, co
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O ile się nie mylę to był pierwszy kontakt Zagłębia z Katowicami od miliona lat, wiec nie dziwi mnie cos takiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie do kogoś starszego odnośnie kibiców Petrochemii Płock. Jaki był ich stosunek do praktycznie corocznej zmiany nazwy klubu (o ile pamiętam Petrochemia-->Wisła-->Petro-->Orlen-->Wisła). Czy dopingując klub co roku wykrzykiwali inną nazwę czy którejś z nich się trzymali?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ultrasi - Wisła
Inne atrakcje - Petra |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdjęcie z meczu Śląsk-Ruch
http://www.sebafoto.com/644-12113/03/ zastanawia mnie tylko jak ten koles w jasnym kangurku biegnie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
TSNH- to jest turbodymoman haha
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Długi,ciekawy wywiad z Andrzejem Duffekiem, legendą polskich kibiców,(rozmawia Piotr Lisiewicz):
CZAS NA WYKOPKI http://www.niezalezna.pl/article/show/id/25725
Ostatnio edytowane przez leszekm : 30.09.2009 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie dlaczego Cracovii była garstka na meczu Cracovia-Zagłębie w Sosnowcu?
Czemu nie mieli speciala? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Specjal był, tylko nie wiadomo dlaczego nie dotarł. Albo coś sami zrobili, albo ktoś im zwrotnice przestawił. Mówił komentator w meczu na C+. Nie wiem jak bardzo wiarygodne.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat z kibice.net
"Dojechali wszyscy. Nie było żadnego pociągu. Cracovia ma brzydko mówiąc wyjebane na mecze w Sosnowcu. Pojechała ostatnio w komplecie 1350 biletów ze względu na Arkę." wyjebane to raczej nie mają bo ich było 150 a to tylko głupie tłumaczenie kompromitującej liczby.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie widziałem nigdzie tego na forum, a ciekawe
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,578...a_Hutnika.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Szczerze mowiac niezabrdzo interesuje sie Hutnikiem ale widac ze maja spore klopoty.
Slyszalem gdzies tam ze nie ma wyplat dla pilkarzy,ale dzis czytam ze sa zadluzeni na pare milionow... Z tym nie ma zartow ,zreszta jak sie czyta ze pilkarze ciesza sie ze dostali po 300 zlotych od tego pana X,to naprawde tam musi byc zle... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No szkoda Hutnika, pamiętam jeszcze czasy jak grali w uefie z Monaco bodajże, choć z drugiej strony - żeby zahaczyć o sprawy kibicowskie - nie wiem jak jest teraz ale właśnie w tych latach(połowa 90tych) zawsze w****iało mnie to że 'lizali dupę' kibicom komarchu a do nas to byli wielce anty.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
100.000 zł Wisła płaci za mecz w Sosnowcu(KSC ok.80.000) a Hutnik głodem przymiera
Skoro kibice nie chieli żeby u nich grać a wiedza jaka jest sytuacja klubu to dlaczego teraz się nie składają na piłkarzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Hutnik by takiej kasy nie dostawał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nawet znacznie mniejsza część kwoty którą płacimy za mecze w Sosnowcu byłaby dla nich zbawcza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jest takie powiedzenie "czemuś biedny boś głupi , czemuś głupi boś biedny". Cokolwiek by w naszym pięknym mieście nie organizowali zawsze wszystko spieprzą.
Wszyscy (kluby i miasto) od dawna wiedzieli że będzie remont , konieczność przeprowadzki , koszty wynajęcia itd. Jak zwykle w skostniałym Krakowie były tylko jałowe dyskusje , przepychanki , apele i protesty , konserwator , zakonnicy , prężenie muskułów , wypinanie d..y itd. Słowem standartowa spychologia. Reasumując "wyszło" tak jak z euro w Krakowie. Z CAŁYM SZACUNKIEM ale HKS od dawna nawet nie dryfuje tylko pikuje na pozycję osiedlowego klubiku , ze względu na dawne zasługi , wybitnych wychowanków nie życzę im losu Garbarni , czy nawet Kabla lub Wawelu , bo przecież kibiców jakichś tam mają. Jak zwykle było i jest 1000 "ale" , nie bo tak , nie bo nie , nie da się , po moim trupie itp. Jakby rządzili całym tym bajzlem kompetentni , NORMALNi ludzie , połączeni wspólnym celem a nie zaślepieni szowinizmem zazdrością i nienawiścią karierowicze zadowolone byłoby miasto , kibice Wisełki i KSC , a Hutnik miałby grubą kasę i nieźle odremontowany stadionik , jak jest widzimy , wszystkim źle , wszyscy płaczą , płacą i tracą a kasę zbiera i cieszy się klub ze Sosnowca który realnie nie ma z tym nic wspólnego. Tak smutne że aż śmieszne. Powód: ortogragia i literówki
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 05.10.2009 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem ze smiejesz sie z tego co zaznaczyłes pogrubiona czcionka
ja osobiście czekam z niecierpliwością na ten film , jak to bedzie wygladalo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ale jedno im ostatnio wyszło - "Ch*j z wynikami wygramy Taniec z Gwiazdami" ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |