The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jakuza
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2009, 15:47. Lockerz.com
Chciałem was zaprosić do serwisu Lockerz.com. Co w nim jest szczególnego? to że za odwiedzanie strony, granie w gry na stronce, wypełnianie pytań i ankiet zbieramy punkty - np. za samo codzienne wchodzenie na stronę dostajemy 2pkt. W puli nagród mamy ubrania, elektronikę i inne rzeczy np. najtańszy iPod jest do zgarnięcia za 150 Pkt + 20pkt wysyłka do PL - po 15 października wysyłka będzie darmowa ( oczywiście rzeczy na które możemy wymieniać pkt - jest dużo i będzie ich przybywać )

Na stronce nie można się zarejestrować, wchodząc przez nią - wymaga zaproszenia od kogoś z wewnątrz. Dlatego każdego zainteresowanego proszę o podanie e-maila tutaj w temacie lub na PW a stosowne zaproszenie wyśle z mojego konta. Od razu odpowiem co z tego mam? 2pkt za zaproszenie kogoś z zewnątrz i tylko tyle + po 20 zaproszonych gościach T-shirt ( Przy okazji odpowiem T-shirt do naszego pięknego kraju nad Wisłą, doszedł do mojego znajomego po 2 tygodniach oczekiwań także z nagrodami powinno być podobnie )

Oczywiście na wszelkie pytania związane z tą stroną chętnie odpowiem. Myślę, że to ciekawa rzecz wymagająca zainteresowania, myślę, że dziennie nie zajmie wam więcej czasu niż minutę ( bo tyle wymaga włączenie przeglądarki, wpisanie adresu, zalogowaniu i zainkasowaniu pkt-ów ).

Także jeśli ktoś z was jest zainteresowany podajcie maile ( w temacie lub na PW ) a ja wyśle wam zaproszenie.
Odpowiedz cytując
atbb
Member

Od: 11.2005

Stary 24.09.2009, 16:24
Szukam parkingu dla busa blisko Małego Rynku, zna ktoś coś? jakie ceny?
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.09.2009, 16:45
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
A jakiś inny sposób bez formata?
Niestety Ale obiecuję pomyśleć. Daj czas do niedzieli.

element napisał(a):Wyświetl post
http://i36.tinypic.com/2132b4.jpg , kaput czy da się coś zrobić?
Niestety

Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.09.2009, 17:00
Czy ktoś zna knajpę, zajazd (?), klub, do wynajęcia na urodziny? Część bądź całość. No i co ważne, żeby można było np. zaśpiewać Wisła czyli prokocimie i inne takie odpadają! No i nie ceny w stylu 100 tys za wynajem, a w środku browar po 12 zl. Odpowiedzi na priv poproszę, żeby tematu nie zaśmiecać. Z góry dzięki.

Yakuza, U wislakow odpada!
Ostatnio edytowane przez puchaty1906 : 24.09.2009 o godz. 17:53.
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 24.09.2009, 18:48
Podbijam pytanie: Jak usunąć naprasowane litery z koszulki?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.09.2009, 20:23
Zawsze po kopiowaniu np obrazka/zdjecia z jakiejs stronki z neta przy zapisaniu na pulpin w nazwie pojawiala sie nazwa tego obrazka nadana "z gory", a od jakiegos czasu za kazdym razem mam "bez nazwy" i musze swoja wpisywac... wie Ktos jak ustawic, aby byla ta nazwa "oryginalna" zawsze przy zapisie? z gory dzieki

Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 24.09.2009, 20:31
Czy studenci KSW prowadzą jakieś forum związane z ich uczelnią?
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.09.2009, 20:55
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Czy studenci KSW prowadzą jakieś forum związane z ich uczelnią?

z tego co moja dziewczyna mowi to kazdy wydzial ma inne forum-np turystyki:
http://bartz.webd.pl/index.php?sid=5...cf824baf983816

pozdrawiam

moje pytanie:

czy macie moze pojecie gdzie na terenie krk lub w poblizu uzyskam nocleg na jeden gora dwa trzy dni z psem?ma ktos jakies namiary ceny itp?z gory dzieki za odp
Ostatnio edytowane przez palczi : 24.09.2009 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.09.2009, 21:23
Dzisiaj placilem za zakupy karta w sklepie. Sprzedawca powiedział ze nie mozna zrealizowac transakcji, bo jest odmowa dostepu. Poszedlem wiec do pobliskiego bankomatu, wyplacilem kase i zaplacilem w sklepie gotowka. Teraz okazuje sie, ze na koncie internetowym w "sumie blokad" mam wpisana kwote zarowno za transakcje przez terminal jak i wyplate z bankomatu. I teraz pytanie, czy bank mi poprostu zablokowal te srodki za platnosc terminalem na tydzien, po czym przeleje je z powortem na moje konto, czy poprostu kutacz ze sklepu mnie orznal i zaplacilem 2 razy za to samo?
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 25.09.2009, 00:05
palczi napisał(a):Wyświetl post
z tego co moja dziewczyna mowi to kazdy wydzial ma inne forum-np turystyki:
http://bartz.webd.pl/index.php?sid=5...cf824baf983816

pozdrawiam
Ale czy funkcjonuje jakieś forum, nazwijmy je główne, skupiające wszystkie wydziały?
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.09.2009, 09:10
Gdzie mozna kupic jakies dobre karty do gry
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.09.2009, 09:27
Moja Kobieta uparła się na pas w stylu Vibro Acton czy coś takiego. taki coś jak z Mango czy coś. używa ktoś z Was tego? działa to na prawdę? który warto kupić, o ile w ogóle warto

dzięki.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.09.2009, 09:30
P.e.c.h napisał(a):Wyświetl post
Gdzie mozna kupic jakies dobre karty do gry

ja kupiłem w galerii krk w tabakierni? taki mały sklepik z cygarami, jest kilka szisz itp. nie wiem jak się nazywa... na przeciwko księgarni madras... juz ponad rok mi służą do pokerka
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2009, 09:48
TSman napisał(a):Wyświetl post
tzn - z kanału do tuby?
Tak mozesz je podlonczyc, dwa kanaly najlepiej tylnie
,
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.09.2009, 15:01
Pytanie: Czy plik (rtf.) stworzony w OpenOffice jest możliwy do odczytania na komputerze bez OpenOffice, a posiadającym standardowy MS Office? Konkretnie mam na myśli CV ze zdjęciem - bez żadnych udziwnień.
Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.09.2009, 15:07
Tak. MS Wordem
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.09.2009, 15:42
Co moze byc przyczyna tego ze jak gram w NFS:Shift podczas wysciugu pojawiaja mi sie czarne kwadraty ktore migaja i zmieniaja swoje polozenie
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.09.2009, 15:44
Pada ci karta grafiki najprawdopodobniej, jeśli to jest w xboxie to też karta więc już możesz zacząć pakować na gwarancje.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 25.09.2009 o godz. 15:55.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.09.2009, 16:08
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:17.

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.09.2009, 17:19
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Pada ci karta grafiki najprawdopodobniej, jeśli to jest w xboxie to też karta więc już możesz zacząć pakować na gwarancje.

To jest moja karta graficzna i ma doslownie pol roku i mysle ze to nie bedzie jej wina...nie wspominalem ze gra jest piratem...

Asus EAH4850-Top/HTDI/512M
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.09.2009, 17:23
Serwatkus napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj placilem za zakupy karta w sklepie. Sprzedawca powiedział ze nie mozna zrealizowac transakcji, bo jest odmowa dostepu. Poszedlem wiec do pobliskiego bankomatu, wyplacilem kase i zaplacilem w sklepie gotowka. Teraz okazuje sie, ze na koncie internetowym w "sumie blokad" mam wpisana kwote zarowno za transakcje przez terminal jak i wyplate z bankomatu. I teraz pytanie, czy bank mi poprostu zablokowal te srodki za platnosc terminalem na tydzien, po czym przeleje je z powortem na moje konto, czy poprostu kutacz ze sklepu mnie orznal i zaplacilem 2 razy za to samo?

A masz wydruk z terminala ze transakcja została odrzucona
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.09.2009, 17:52
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
A masz wydruk z terminala ze transakcja została odrzucona
No wlasnie nie mam. Mam wydruk z bankomatu, rachunek za zakupy, ale wydruku z terminala nie :/ Na supporcie banku powiedzieli mi, ze po prostu srodki sa zablokowane do czasu rozliczenia transakcji. Jesli okaze se ze byla odmowa dostepu, to pieniadze zostana zwrocone na konto. Nic, trzeba czekac...
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.09.2009, 18:46
pytanie a wlasciwie dwa na szybciutko:
do tych co byli w sosnowcu autem- ile wam droga zajela z krk jadac przez Olkusz?

dwa: ktos moglby polecic jakis komis telefonow ktory bylby w stanie sciagnac mi blokade z samsunga avila, tzw unfreezing lock, bo wpisalem zly kod simlocka, lub zciagnac simlocka przez kabel, bo jak cos to jutro przelotem moglbym to zrobic.

gielda na balickiej jutro nie jest czynna, oprocz kwiatowej, nie

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.09.2009, 18:49
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
To jest moja karta graficzna i ma doslownie pol roku i mysle ze to nie bedzie jej wina...nie wspominalem ze gra jest piratem...

Asus EAH4850-Top/HTDI/512M
Ja ci mówię po swoich doświadczeniach. Miałem tak i na kompie i na xbokxie i zawsze oznaczalo to jedno. niestety
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 25.09.2009, 18:53
karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
pytanie a wlasciwie dwa na szybciutko:
do tych co byli w sosnowcu autem- ile wam droga zajela z krk jadac przez Olkusz?
(...)
gielda na balickiej jutro nie jest czynna, oprocz kwiatowej, nie
Zawsze tamtędy jeżdze (wszystkie mecze w tym sezonie) - zazwyczaj 1h15' spokojnej jazdy. Ale i 1h45' sie zdazyło jak był duży ruch i sporo "zawalidróg".

Co do giełdy to jest utro rtv czynna z tego co wiem.
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Stary 25.09.2009, 19:47
Żmijko masz na mysli stoiska na placu czy hale

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.09.2009, 19:49
Szykuje mi się wycieczka do Zakopca, zahaczę m.in. o Kraków. Chciałbym podczas tej wizyty zaopatrzyć się trochę we vlepy. Problem, że teren w Krakowie i Zakopanem do poruszania mam bardzo ograniczony. Moje pytanie: Czy gdzieś blisko rynku (w Krakowie), czy krupówek w Zakopcu dostanę vlepy Wisły?
Ostatnio edytowane przez wislacki : 25.09.2009 o godz. 19:52.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 25.09.2009, 20:26
karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
Żmijko masz na mysli stoiska na placu czy hale
I tu i tu. Nic ne słysząłam żeby miało być nieczynne. Dlaczego tak sądzisz ? Bo może oś nie wiem. Jak coś to mogę rano zameldować czy słyszę komunikaty z giełdy
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Stary 25.09.2009, 20:52
jakos pare lat temu wybralem sie w sobote i bylo wielki ch. ale moglo sie pozmieniac...
Dziekuje za pomoc

Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 25.09.2009, 20:56
A nie, to teraz w sb i niedziele jest zawsze giełda rtv (no poza wigilią, wielkanocą ect i czasem w wakacje/długie weekendy).

Giełda jest czynna do 14, ale tak już koło 13 zaczynają się zwijać, wiec radzę wczesniej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów