|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szukam parkingu dla busa blisko Małego Rynku, zna ktoś coś? jakie ceny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety
Ale obiecuję pomyśleć. Daj czas do niedzieli.
![]() ![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy studenci KSW prowadzą jakieś forum związane z ich uczelnią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
z tego co moja dziewczyna mowi to kazdy wydzial ma inne forum-np turystyki: http://bartz.webd.pl/index.php?sid=5...cf824baf983816 pozdrawiam moje pytanie: czy macie moze pojecie gdzie na terenie krk lub w poblizu uzyskam nocleg na jeden gora dwa trzy dni z psem?ma ktos jakies namiary ceny itp?z gory dzieki za odp ![]()
Ostatnio edytowane przez palczi : 24.09.2009 o godz. 21:18.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gdzie mozna kupic jakies dobre karty do gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak. MS Wordem
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A masz wydruk z terminala ze transakcja została odrzucona ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Żmijko masz na mysli stoiska na placu czy hale
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szykuje mi się wycieczka do Zakopca, zahaczę m.in. o Kraków. Chciałbym podczas tej wizyty zaopatrzyć się trochę we vlepy. Problem, że teren w Krakowie i Zakopanem do poruszania mam bardzo ograniczony. Moje pytanie: Czy gdzieś blisko rynku (w Krakowie), czy krupówek w Zakopcu dostanę vlepy Wisły?
Ostatnio edytowane przez wislacki : 25.09.2009 o godz. 19:52.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I tu i tu. Nic ne słysząłam żeby miało być nieczynne. Dlaczego tak sądzisz ? Bo może oś nie wiem. Jak coś to mogę rano zameldować czy słyszę komunikaty z giełdy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jakos pare lat temu wybralem sie w sobote i bylo wielki ch. ale moglo sie pozmieniac...
Dziekuje za pomoc ![]() ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A nie, to teraz w sb i niedziele jest zawsze giełda rtv (no poza wigilią, wielkanocą ect i czasem w wakacje/długie weekendy).
Giełda jest czynna do 14, ale tak już koło 13 zaczynają się zwijać, wiec radzę wczesniej. |
|
|