|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kirmowi podskoczyła piłka w ostatniej chwili, na powtórkach zobaczcie. Z resztą murawa nie grzeszy równością, cały czas piłka skacze. Martwi znowu skutecznosc. Powinno juz byc z 5.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najlepsze jest to ze graja wysokie wrzutki na Cwielonga a ten z głowki strzela jak przestraszona dziewczynka. Jedyne co moze to te swoje wślizgo strzały. Przejeb*** mamy prze atak.
Będziemy teraz straszyc, ale nieskutecznoscia Boguski, Guła na boisko! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A ja takie dwie rzeczy zauważyłem.
1)Cebanu gra bardzo pewnie. Lepsza gra nogami niż u Pawełka. No i ta interwencja przy chyba jedynym strzale Zamościa. 2)Komentator. Nie wiem jak się gość nazywa ale generalnie bardziej się podniecał jak Hetman wyszedł z własnej połowy niz jak my trafiliśmy bramkę. Wiem, ja też czasem lubię jak faworyt polegnie(oczywiście nie nasza Wisełka) ale bez przesady, komentator powinien zachować trochę obiektywizmu. Właśnie stwierdził że w 1 połowie nie było widać różnicy klas... Ambicji naszych nie komentuje bo już za dużo zostało powiedziane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A tak bez ironii. Pierwsza połowa żałosna. Graja to co zwykle tylko z większą nonszalancją. Na tle Hetmana wyglądać lepiej to nie sztuka. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
raczej oglądam mecz to widze, bynajmniej pierwsze 20 minut i kontry to była ładna gra Hetmana.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak na gorąco:
Boisko jest fatalne i widać jak piłka skacze po każdym podaniu dlatego ciężko grać szybką piłkę choć nasi próbują coś klepać.Podobają mi się wrzutki Diaza o dziwo bardzo dokładne.Jirsak też całkiem fajnie gra i wali rogale.Szkoda że Kirm jeszcze się nie przełamał ale strzeli dziś zauważyłem że przy strzale w poprzeczkę piłka strasznie podskoczyły dlatego tak ją podniosło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Gramy praktycznie pierwszym składem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kirm przejął chyba nie tylko nr koszulki po Marku Zieńczuku, ale także irytującą nieskuteczność. Poza tym nieźle gra Jirsak, i Alvarez. Łobodziński swój stały (czytaj: chujowy) poziom.Mauro gra jak zwykle do tylu a Jop udawadnia , że w Rosji byl raczej podobny do bohatera bajki pt."Wilk i Zając"---czyli Wilka.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Miła niespodzianka do przerwy:
Piast Kobylin 1-0 Cracovia |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ja pochwalę Cantoro
zapadła mi szczególonie 1 akcja.Kirm leży po faulu poprawia getry, podczas gdy Cantoro próbuje rozegrać szybko piłkę.Kirm widząc to dalej poprawia getry zamiast wstać , lub się przesunąć.na szczęście Cantoro szybko przesunął piłkę , i dzięki temu jest 1:0. do tego trzeba pochwalić Jirsaka,Ćwielonga i ... o dziwo Piotrka Brożka.Mam nadzieję,że po przerwie dołożymy jeszcze ze 2-3. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bo to pilkarz 2-ligowy jest.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W 35 wyłączyłem. Szczerze, to poziom tego meczu jest o wiele niższy niż poziom mojej gry z kumplami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja .......e wiekszych MALKONTENTÓW chyba niema na zadnym forum ......................
****a nic wam nie pasuje . Od gry piłkarzy , przez jakosć dopingu na budowie stadionu skończywszy . Ilu z was malkontenci pamięta czasy choćby odpadniecia z PP własnie z Hetmanem ? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czemu mamy nei narzekać. Ta drużyna dostaje od drużyn z III Ligi (II reformowanej 3;0), my nie możemy strzelić jej bramki przez 40 minut. Mamy być zadowoleni ?
Nawet juniorami powinniśmy ich pyknąc, a grają reprezentaci krajów (Kirm, Diaz, Lobodzinski) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak sie nazywa ten od najlepszych kibicow w Polsce?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co się rzuciło w oczy po pierwszej połowie, to... w sumie lipa. Do 35min. żenująca gra biorąc pod uwagę rywala. Górne piłki od obrońców
Nie żebym płakał, wiadomo nie ma co się przemęczać itd. Jednak z takim rywalem (chłopakami po 17 - 19 lat) powinniśmy sobie urządzić trening na zgranie oraz trening strzelecki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zamiast pieprzyć głupoty o formie grajków, pakować się w autobusy i tramwaje i przyjeżdżać na halę na Reymonta!
Wszyscy na halę! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skeba oczywiscie ze macie narzekac ...macie bo jesteście malkontenci. Poprostu żle sie czujecie jak nie narzekacie .
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dokładnie.Przestańcie biadolić.Oglądam ten mecz w pracy.Ciśniemy Hetman aż miło,gdyby nie ich bramkarz to powinno być 3-4:1. Tak dla malkontentów ,wyniki do przerwy innych 1 ligowców: Okocimski :Arka 1:1, Dolcan : Śląsk 1:0, GKS Tychy : Jagiellonia 0:0, Piast Kobylin : Cracovia 1:0 , Olimpia : Odra 1:1 :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jasne gramy swietnie, cudnie, strzelilismy juz 5 bramek dawnemu 3 ligowcowi z dolnej połówki tabeli, akcje sie zazębiają, przeciwnik nie ma nic do powiedzenia... po co okłamywac rzeczywistosc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tak napisałem ?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jak na moje oko to z meczu na mecz gramy wieksze dno niz z Levadia...
straszne to co sie porobilo, totalny chaos, totalna niemoc, nawet z kopciuszkiem, chlopcami z zamoscia ktorzy tylko biegaja Wydaje mi sie ze Dynamo Tbilisi, ktore odprawilo z kwitem druzyne Kasperczaka wbilaby nam na dzien dzisiejszy 3 bramy z zamknietymi oczami Myslalem, ze Jop bedzie dobrym uzupelnieniem, ale myslilem sie, kręcą go nastolatkowie amatorzy ehhhhhhhhh DNO DNO i jeszcze raz DNO edit: alez jestem MALKONTENT, przeciez wygrywamy a mi nic nie pasuje :] wygrywamy.... ledwo 1:0 z Hetmanem Z. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja pamietam. I pamietam także sprzedanie meczu Legii w 1993... i co z tego? Od tamtej pory my zdobylismy prawie wszstko co sie dalo w Polsce, a Hetman spadl az do 3eciej ligi. Nie podoba mi sie minimalizm i przechodzenie kolo gry kilku zawodnikow i kwestionuje ich przydatnośc do gry w Wiśle. Jop, Łobodziński, Cantoro out!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jop
ładnie go chłopiec z Zamościa objechał. Szkoda,że Pawełek nie gra,bo mimo wszytko widać,że łapie formę i każdy mecz jest ważny aby go w tym utwierdzić. Poza tym taki mecz jest świetny do przećwiczenia elementów gry, nowych rozwiązań. Ale nie u nas,wiadomo. Utrzymać wynik!
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.09.2009 o godz. 16:16.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() Hetman Zamość - Wisła Kraków 704x416 | Xvid | TVP Sport L!VE 0:1 Cwielong Kod:
http://www.mediafire.com/file/zwyg0z...1_Cwielong.avi http://rapidshare.com/files/28395541...1_Cwielong.avi http://hotfile.com/dl/13289436/8c78e...elong.avi.html PS. Jop może podać sobie ręki z Kumbevem ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oooo... ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z relacji tego meczu. Wisła ma 93 lata :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |