The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2009, 15:51
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ja widze, ze gramy 4 - 4 - 2, Lobodzinski i Kirm sie wymieniaja na prawym skrzydle i z przodu.
A kto jest tym drugim napastnikiem bo nie widze
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.09.2009, 15:51
Kirmowi podskoczyła piłka w ostatniej chwili, na powtórkach zobaczcie. Z resztą murawa nie grzeszy równością, cały czas piłka skacze. Martwi znowu skutecznosc. Powinno juz byc z 5.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.09.2009, 15:52
najlepsze jest to ze graja wysokie wrzutki na Cwielonga a ten z głowki strzela jak przestraszona dziewczynka. Jedyne co moze to te swoje wślizgo strzały. Przejeb*** mamy prze atak.
Będziemy teraz straszyc, ale nieskutecznoscia

Boguski, Guła na boisko!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

han_solo
Member

Od: 04.2009

Stary 23.09.2009, 15:52
A ja takie dwie rzeczy zauważyłem.
1)Cebanu gra bardzo pewnie. Lepsza gra nogami niż u Pawełka. No i ta interwencja przy chyba jedynym strzale Zamościa.
2)Komentator. Nie wiem jak się gość nazywa ale generalnie bardziej się podniecał jak Hetman wyszedł z własnej połowy niz jak my trafiliśmy bramkę. Wiem, ja też czasem lubię jak faworyt polegnie(oczywiście nie nasza Wisełka) ale bez przesady, komentator powinien zachować trochę obiektywizmu. Właśnie stwierdził że w 1 połowie nie było widać różnicy klas...

Ambicji naszych nie komentuje bo już za dużo zostało powiedziane.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2009, 15:53
MCX napisał(a):Wyświetl post
Ćwielong drugi mecz i drugi gol.
Kto wie, może doda mu to trochę pewności siebie i chłopak się rozkręci?
.
I jeszcze Majewski go powoła, w sumie niezły bilans ma Cwielong.

A tak bez ironii. Pierwsza połowa żałosna. Graja to co zwykle tylko z większą nonszalancją. Na tle Hetmana wyglądać lepiej to nie sztuka.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

FraMat napisał(a):Wyświetl post

Napisałeś sobie ten tekst jeszcze przed relacją?

Hetman próbuje od czasu do czasu szybkiej kontry i na nic więcej an razie go nie stać
raczej oglądam mecz to widze, bynajmniej pierwsze 20 minut i kontry to była ładna gra Hetmana.

aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

szprotson napisał(a):Wyświetl post

Boguski, Guła na boisko!

Nie ma ich nawet na ławce.. chyba że to jakaś ironia

WIĘCEJ SZYBKOŚCI, DYNAMIKI!!!
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 15:54
Tak na gorąco:
Boisko jest fatalne i widać jak piłka skacze po każdym podaniu dlatego ciężko grać szybką piłkę choć nasi próbują coś klepać.Podobają mi się wrzutki Diaza o dziwo bardzo dokładne.Jirsak też całkiem fajnie gra i wali rogale.Szkoda że Kirm jeszcze się nie przełamał ale strzeli dziś zauważyłem że przy strzale w poprzeczkę piłka strasznie podskoczyły dlatego tak ją podniosło.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.09.2009, 15:56
Cytat:
Szkoda Kirma, znów słupek.
Jaka szkoda, ten zawodnik miał już w Wiśle 6-7 setek i żadnej nei wykorzystał. To już przestaje być śmieszne. Koleś nie potrafi strzelić na pustaka. Parodia. Gramy jak równy z równem. Skorża miał nas przygotować na ligę mistrzów, a nie możemy strzelić bramki przez 40 minut drużynie z końca II Ligi - żenua.
Gramy praktycznie pierwszym składem.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.09.2009, 15:56
Kirm przejął chyba nie tylko nr koszulki po Marku Zieńczuku, ale także irytującą nieskuteczność. Poza tym nieźle gra Jirsak, i Alvarez. Łobodziński swój stały (czytaj: chujowy) poziom.Mauro gra jak zwykle do tylu a Jop udawadnia , że w Rosji byl raczej podobny do bohatera bajki pt."Wilk i Zając"---czyli Wilka.
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.09.2009, 15:57
Miła niespodzianka do przerwy:

Piast Kobylin 1-0 Cracovia

DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2009, 15:58
a ja pochwalę Cantoro zapadła mi szczególonie 1 akcja.Kirm leży po faulu poprawia getry, podczas gdy Cantoro próbuje rozegrać szybko piłkę.Kirm widząc to dalej poprawia getry zamiast wstać , lub się przesunąć.na szczęście Cantoro szybko przesunął piłkę , i dzięki temu jest 1:0. do tego trzeba pochwalić Jirsaka,Ćwielonga i ... o dziwo Piotrka Brożka.Mam nadzieję,że po przerwie dołożymy jeszcze ze 2-3.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.09.2009, 15:58
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Lobodzinski zdecydowanie najlepszy pilkarz, jak do tej pory. Widac, ze forma idzie do gory.
Bo to pilkarz 2-ligowy jest.
Puchar jest na5z!
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.09.2009, 16:00
W 35 wyłączyłem. Szczerze, to poziom tego meczu jest o wiele niższy niż poziom mojej gry z kumplami.

goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.09.2009, 16:00
Ja .......e wiekszych MALKONTENTÓW chyba niema na zadnym forum ......................
****a nic wam nie pasuje . Od gry piłkarzy , przez jakosć dopingu na budowie stadionu skończywszy .
Ilu z was malkontenci pamięta czasy choćby odpadniecia z PP własnie z Hetmanem ?
Wisła Kraków
skeba
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:03
A czemu mamy nei narzekać. Ta drużyna dostaje od drużyn z III Ligi (II reformowanej 3;0), my nie możemy strzelić jej bramki przez 40 minut. Mamy być zadowoleni ?
Nawet juniorami powinniśmy ich pyknąc, a grają reprezentaci krajów (Kirm, Diaz, Lobodzinski)
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.09.2009, 16:03
jak sie nazywa ten od najlepszych kibicow w Polsce?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.09.2009, 16:04
Co się rzuciło w oczy po pierwszej połowie, to... w sumie lipa. Do 35min. żenująca gra biorąc pod uwagę rywala. Górne piłki od obrońców - z takim rywalem, a co najlepsze piłki niedokładne. Zamiast grać sobie po ziemi, wychodzić na pozycję, podryblować, to my gramy wrzutki. Oprócz jednej akcji Łobo żadnych indywidualnych.

Nie żebym płakał, wiadomo nie ma co się przemęczać itd. Jednak z takim rywalem (chłopakami po 17 - 19 lat) powinniśmy sobie urządzić trening na zgranie oraz trening strzelecki.
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 16:04
Zamiast pieprzyć głupoty o formie grajków, pakować się w autobusy i tramwaje i przyjeżdżać na halę na Reymonta!

Wszyscy na halę!
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.09.2009, 16:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jak sie nazywa ten od najlepszych kibicow w Polsce?
Właśnie miałem o to samo pytać
goly78
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:06
Skeba oczywiscie ze macie narzekac ...macie bo jesteście malkontenci. Poprostu żle sie czujecie jak nie narzekacie .
Wisła Kraków
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2009, 16:07
Dokładnie.Przestańcie biadolić.Oglądam ten mecz w pracy.Ciśniemy Hetman aż miło,gdyby nie ich bramkarz to powinno być 3-4:1. Tak dla malkontentów ,wyniki do przerwy innych 1 ligowców: Okocimski :Arka 1:1, Dolcan : Śląsk 1:0, GKS Tychy : Jagiellonia 0:0, Piast Kobylin : Cracovia 1:0 , Olimpia : Odra 1:1 :/
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.09.2009, 16:08
goly78 napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e wiekszych MALKONTENTÓW chyba niema na zadnym forum ......................
****a nic wam nie pasuje . Od gry piłkarzy , przez jakosć dopingu na budowie stadionu skończywszy .
Ilu z was malkontenci pamięta czasy choćby odpadniecia z PP własnie z Hetmanem ?
jasne gramy swietnie, cudnie, strzelilismy juz 5 bramek dawnemu 3 ligowcowi z dolnej połówki tabeli, akcje sie zazębiają, przeciwnik nie ma nic do powiedzenia... po co okłamywac rzeczywistosc

goly78
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:09
ja tak napisałem ?
Wisła Kraków
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 23.09.2009, 16:12
jak na moje oko to z meczu na mecz gramy wieksze dno niz z Levadia...

straszne to co sie porobilo, totalny chaos, totalna niemoc, nawet z kopciuszkiem, chlopcami z zamoscia ktorzy tylko biegaja

Wydaje mi sie ze Dynamo Tbilisi, ktore odprawilo z kwitem druzyne Kasperczaka wbilaby nam na dzien dzisiejszy 3 bramy z zamknietymi oczami

Myslalem, ze Jop bedzie dobrym uzupelnieniem, ale myslilem sie, kręcą go nastolatkowie amatorzy ehhhhhhhhh

DNO DNO i jeszcze raz DNO

edit:

alez jestem MALKONTENT, przeciez wygrywamy a mi nic nie pasuje :]
wygrywamy.... ledwo 1:0 z Hetmanem Z.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.09.2009, 16:12
goly78 napisał(a):Wyświetl post
Ja pamietam. I pamietam także sprzedanie meczu Legii w 1993... i co z tego? Od tamtej pory my zdobylismy prawie wszstko co sie dalo w Polsce, a Hetman spadl az do 3eciej ligi. Nie podoba mi sie minimalizm i przechodzenie kolo gry kilku zawodnikow i kwestionuje ich przydatnośc do gry w Wiśle. Jop, Łobodziński, Cantoro out!
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2009, 16:14
Jopładnie go chłopiec z Zamościa objechał.

Szkoda,że Pawełek nie gra,bo mimo wszytko widać,że łapie formę i każdy mecz jest ważny aby go w tym utwierdzić. Poza tym taki mecz jest świetny do przećwiczenia elementów gry, nowych rozwiązań. Ale nie u nas,wiadomo.

Utrzymać wynik!
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.09.2009 o godz. 16:16.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
ksych
Member

Stary 23.09.2009, 16:17

Hetman Zamość - Wisła Kraków
704x416 | Xvid | TVP Sport L!VE

0:1 Cwielong

PS. Jop może podać sobie ręki z Kumbevem
hazdrubal
Member

Od: 11.2006

Stary 23.09.2009, 16:25
Oooo... ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z relacji tego meczu. Wisła ma 93 lata :|
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.09.2009, 16:27
lucekj napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi sie ze Dynamo Tbilisi, ktore odprawilo z kwitem druzyne Kasperczaka wbilaby nam na dzien dzisiejszy 3 bramy z zamknietymi oczami.
Czyli nic się nie zmieniło od czsów Kasperczaka. Wtedy tez straciliśmy 3 bramki.... a może 4... nie pamiętam.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów