|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kasa niszczy ludzi. Wisła dobrze pogrywa bo zaniedlugo Maly bedzie w szachu. Okienko sie skonczy a on bedzie sie musial zgodzic na mniejsze pieniądze..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Małecki musi tak mówić w wywiadach bo inaczej gówno dostanie. Dobrze wiecie że nasz klub nie ma zbyt wielu pieniędzy i oszczędza na wszystkim na czym się da (czasami nadmiernie). Jeśli Mały chce wynegocjować dobry kontrakt (a na taki zasługuje wg mnie) to musi zachować zimną krew i przez pewien czas nie okazywać swojego ogromnego przywiązania do klubu. Gdyby ogłaszał na lewo i prawo, że na pewno podpisze kontrakt to postawił by się w fatalnej pozycji negocjacyjnej. Jest zawodowym piłkarzem, w dodatku bardzo dobrze się zapowiadającym, i ma prawo dbać o to by być należycie wynagrodzonym.
Ja osobiście jestem przekonany, że Małecki podpisze nową umowę. No chyba, że Wisła będzie na siłe starała się go, że tak nieelegancko to nazwę, "wyruchać". Niepokojące jest to, że nasz klub ma w tym ogromne doświadczenie. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dokładnie Arked , Mały musi trochę poaktorzyć.Ja mu sie o tyle nie dziwię że najpewniej zarabia grosze w porównaniu do większości a jak by nie było od pewnego czasu jest ważnym ogniwem zespołu.
Też mam nadzieje że wszystko skończy się pomyślnie, chyba że różnice między tym co chce Mały a tym co daje Wisła, są spore ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Daleko nie sięgając APOEL? inne kluby Cypryjskie ?
Więc nie mów hop, bo Cypr zarówno pod względem sportowym jak i finansowym wyprzedził nas znacznie i wcale bym się nie zdziwił jakby byli w stanie zaoferować Małemu 3x tyle, na ile nie chcę się zgodzić Wisła. Wystarczyłoby słówko od naszych Cypryjczyków, że mamy w Polsce niedoceniany talent, który może za kilka lat stanowić o sile reprezentacji Polski.Arked napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
chodzi o to że w takim APOELU nie grałby w pierwszej 11tce i tym sobie by na złość zrobił. Nie miałby takiej pozycji jak w Wiśle. Gdzie jest jednym z trzech (!) napastników, jest w miarę młody, przez co perspektywiczny, waleczny i dodatkowo jest Wiślakiem, przynajmniej na takiego się kreuje.
dla mnie nie podpisanie kontraktu byłoby Jego głupim posunięciem. Ale decyzja należy do Niego. Każdy sam sobie życiem kieruje. dodam że w APOELU nie gra Paulista, który dla mnie jest jeszcze lepszym piłkarzem jak Patryk. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
przeciw Małemu obracaja sie jego wypowiedzi o Wiśle.
Gdyby był zwykłym kopaczem juz by podpisali, ze strachu. Smutne, zobaczymy jak to będzie ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Kluby Cypryjskie mają zakontraktowanych 4-5 dobrych graczy, a na pozostałych pozycjach grają zwykli przeciętniacy..... APOEL - wszedł do LM by w I kolejce ligowej przegrać z APOP - czyli nawet nie z drużyną z wielkiej 4-ki (Anorthosis, Apoel, Omonia Apollon), chcesz powiedzieć, że w tym zespole też kontraktują wielkich graczy za wielkie pieniądze Być może w tym roku mistrzem zostanie Omonia z Żurawskim i być może w przyszłym roku awansuje do LM, zobaczymy gdzie wówczas będzie APOEL, nawet jeżeli zdobędzie 7 punktów w LM niczym w zeszłym roku Anorthosis..... A co do Małego - na Cyprze zatrudniają raczej chłopaków bliżej 30-ki, a rzadziej młodych i perespektywicznych, co zaś do możliwości odejścia Małego - po co od razu lazio czy West Ham - nie wystarczy, że zgłosi się Siena, Catania czy Birmingham albo Sheffield - stać ich na zapłacenie Małemu nawet 0,5 mln euro rocznie. I tyle. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A taki uradowany wstałem, że mamy już wrzesień i Brożka już nam nikt nie tknie, a tu informacja, że Anglicy mogą działać do godziny 17...
Mam dreszcze na myśl o ataku Ćwielong-Małecki... Przecież nawet w skali ligowej są to średni kopacze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Do jakiej 17
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
nie chcę przeceniać dokonań ligi cypryjskiej w pucharach, ale gdyby nasza liga miała podobne, to by się eksperci i dziadki z pzpn posikaly z radości |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czyli możemy obudzić się dziś z ręką w nocniku. :(
Mam nadzieję, że jeśli sprzedadzą Pawła to za kwotę znacznie przekraczającą te 2,5 mln EUR, o których była wcześniej mowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja tam w to nie wierzę.Przeciez to by była pętla załozona na szyje,bo sprzedaz teraz to też brak zakupu.Chyba teraz, zarzad i sam Paweł by sie na to nie zgodził
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najpierw to trzeba by pogadać z Fulham czy może chcieliby kupić Brożka. Bo tak coś czuje nosem,że oni tak jak Blackburn z Citko swego czasu. Dyrektor sportowy zapytany o Citkę odpowiedział, a kto to jest?Nie wiem czy podobnie nie jest w przypadku Pawła. Nie żartujcie ale wydanie 3 mln euro na zawodnika to dla Fuilham żaden wydatek. Za takie pieniądze to w lidze angielskiej kupuje się zawodników co do których nie ma pewności czy się sprawdzą.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Problem jest inny - czy Wisła kogoś ma za Brożka? Przecież my święta bankowego nie mieliśmy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To przez wzgląd na święto w Anglii. Już od 2 czy 3 okienek taki stan rzeczy jest praktykowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tylko ja jakos wcale nigdzie nie doczytalem zeby Brozek byl dogadany co do kontraktu swojego.
Wiec nawet jak Fulham przedstawi nowa opferte to co z tego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w wyborczej jest napisane że Fulham zastanawia się pomiędzy Brożkiem a Uche
trzeba podbić cenę za Pawła, tak aby zdecydowali się na Uche a Pawła sprzedać w przerwie, jak już przewaga w lidze będzie wystarczająca i Wisła będzie miala czas na znalezienie następców. ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że Brożek pójdzie do Fulham. Nawet bez nastepcy
Zasłużył sobie, a my sobie jakoś poradzimy. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Przecież na jesień gramy o 4 kolejki więcej. Ale teraz? Czym postraszymy - Ćwielongiem ? Małeckim? Proszę Cię... nie ta para kaloszy. Brożek jak na ta lige jest piłkarzem "robiącym różnice", wspomniana dwójka to ligowe szaraczki (w przypadku Ćwielonga to nawet ciut na wyrost określenie...). Boguski ? Jeszcze z miesiąc (min) do powrotu, z miesiąc dochodzenia do formy... akurat na4 mecze przyjdzie... super |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brożek to nie tylko bramki ale i asysty i jeśli popatrzymy z tej strony to spadek jakości gry Wisły może być ogromny
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
12.01 Skysports.com understands that Fulham want to sign Swedish forward David Elm and Poland striker Pawel Brozek.
temat powraca fulham mial inne cele transferowe ale nikogo im sie nie udalo pozyskac ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam nadzieję, że dziś nic z tego nie wyjdzie.
Wtedy już tylko miesiąc stresu, że jakiemuś Iwanowi odbije i przyśle maila/fax z sześcioma zerami i trójką na początku i zagramy z L, Amiką tudzież derby de facto bez napastnika. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
ja myślę że Paweł teraz Wisły nie zostawi i poczeka do zimy... bo nie moglibyśmy nikogo kupić... a wolnych zawodników można dalej sprowadzać czy jak to jest ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak...
Władze Premier League poinformowały, iż tegoroczne okno transferowe zostanie zamknięte 1 września, a nie 31 sierpnia, jak pierwotnie planowano. Kluby angielskiej ekstraklasy będę mogły dokonywać do godziny 17 czasu miejscowego we wtorek 1 września. ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|