|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
matusz:
Skąd wiesz że nikt nie słyszał? Maciej Skorża spytany czy on i jego skauci obserwują Gikiewicza w meczu z Jaga powiedział że skauci przebywają teraz kilka tysięcy kilometrów od Sosnowca więc bardzo możliwe że na rzeczy coś jest. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tez ale gdzies tam licze ze moze kogos pozyskamy.. A taki zawodnik ,do ataku,cos jak Adebayor (hehe,troche mi go przypomina) to bylo by cos ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Według moich informacji Eugene Sepuya jest już od dziś do wyjęcia za darmo. Z resztą sami sobie przeczytajcie mój krótki wywiad z nim:
"Here is some questions: 1.Do people from Wisla Kraków talk to you in connection with your possible transfer? yes i have got alot of beautiful words from alot of fans and hopefully the administration of the club give me an opportunity to play for this fans coz they are good . 2.By the way, are you even interested to move to Polish League Master? yes for sure its a good league that i have followed for some time. 3.Is this transfer possible to close by the end of transfer deadline day? i highly hope so that it comes troungh coz i want to play there great fans. 4.How long does your current deal with Cukaricki last?its finshed now am free agent by today thanks." Widać, że troche słodzi chłopak z tymi "great fans". Bądź co badź jest zainteresowany przeprowadzką do Polski. Co o tym sądzicie? btw jesli temat nie pasuje to przenieście gdzieś ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przed chwila w Cafe F Dawid Janczyk przyznał że trwają rozmowy na temat jego transferu do Wisly Kraków ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno Skorża ma na oku Murzyna ? Wg mnie rozsądny ruch. Sam zastanawiałem się nad tym, dlaczego u nas żaden nie gra w ofensywie. W końcu taki to silny chłop. A jak jeszcze strzeli, poda, zamiesza. To już by był całkiem wypas.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czyli co? niespodzianka na koniec okienka?...
obyśmy się tylko smakiem nie obeszli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie robcie sobie nadziei, ja wam powiem w tym okienku nie bedzie juz zadnego transferu :-(
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 30.08.2009 o godz. 11:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Okienko transferowe za chwilę się zamknie i będziemy wiedzieli trochę więcej... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta- będziemy wiedzieć tyle samo, ile wiemy teraz.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie przed chwilą tylko to materiał zapewne z Czwartku z pobytu Polsatu w Belgi na wiadomym meczu, dziś jest 30.08, Brożek nie sprzedany i zapewne już nie będzie więc te info jest chyba dla nas na 80% już nie ważne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Do tego wczoraj wyszedł w pierwszym składzie Lokeren, strzelił bramkę i zaliczył asystę, także po co miałby się przenosić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła sama musi zamykać budżet, dlatego na transfery nie ma pieniędzy. Ale przynajmniej możemy być pewni, że co sobie sami wypracujemy z zysków, pójdzie na wzmocnienia. W zalezności jaka będzie frekwencja na nowym stadionie klub ustali budżet i pewnie coś skapnie na nowych zawodników, ale cudów bym się nie spodziewał. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby wypaliło z Brożkiem. Damy sobie radę bez niego, a kasy trzeba. I prawdę mówiąc należy mu się. Musi spróbować prawdziwej piłki, żeby się rozwinąć.
Na miejscu takich wyróżniających się piłkarzy z naszej ligi, którzy nie są za starzy. Np najlepszy przykład to Lewandowski. Wypieprzałbym z ligi jak najszybciej, ale nie po kasę, tylko po naukę. Nawet do beniaminka jakiegoś z Francji, czy Niemiec. Byle podnosić poziom ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No, Lewandowski zdecydowanie dużo się jeszcze musi nauczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko, że wyjazd do niezłego klubu świetnej ligi, jako któraś tam opcja wariantowa, w ostatniej z możliwych chwil okna transferowego będzie dobrym wyjściem dla zawodnika? to będzie dla niego szansa spróbowania prawdziwej piłki, bo mi się widzi, że tam prawdziwej szansy nie dostanie, a będzie tam odpowiednikiem, nie przymierzając Dudu w Wiśle... choć wolałbym, żebym się mylił
|
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez arti : 31.08.2009 o godz. 13:51.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Żartujecie chyba. Sprzedawać jednego z 2 zdrowych napastników, w sytuacji gdy na ławce jest Ćwielong, a Boguski dopiero rozpoczął treningi?
I to w ostatnim dniu okienka transferowego, gdy szanse na kupienie kogoś nowego (choćby tego napastnika z Ugandy) są niemal zerowe. Toż to nawet na polską ligę nie wystarczy. Owszem, nie płakałem jak Brożek był już jedną nogą w Fulham. Ale to było ponad tydzień temu - było więc sporo czasu by pozyskać 1, a nawet 2 piłkarzy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To byłby szczyt głupoty ,sprzedaż Brożka ,bez kupna jego następcy.
A 2,5mln€ to niech sobie w buty wsadzą. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kasy trzeba? niektórzy żyją w jakimś matrixie...
z tej kasy i tak **** będzie. a sprzedaż Brożka równa się z niezdobyciem MP. I tak jest prawda. Zgarnijmy to MP, wrócmy na nowy stadion, niech to wszystko się ustabilizuje i wtedy można myśleć. jeszcze kilka godzin... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niby Brożek coś wielkiego gra teraz ? Na zwycięstwa pracuje cała drużyna. A więcej kasy za niego nie weźmiemy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie niepokojące jest to co powiedział Patryk po meczu z Jagą!
Na koniec Patryk Małecki wyjaśnił jak wygląda obecnie stan rozmów w sprawie jego nowego kontraktu. W piątek trener Maciej Skorża zapewniał, że wszystko zostało już ustalone, a teraz klub czeka tylko na ruch ze strony 21-letniego pomocnika. - Są negocjacje. To nie jest tak do końca, że już sobie z klubem wszystko ustaliliśmy. Nie chcę na razie mówić o szczegółach. Jak podpiszę kontrakt, to na pewno się dowiecie, a jeśli nie, to też się dowiecie. Jest jeszcze parę kwestii do rozwiązania, na razie o żadnym podpisywaniu kontraktu nie ma mowy. Zobaczymy, jak to będzie - stwierdził "Mały". ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zainteresowanie Brożkiem ze strony Fulhamu nie jest przecież faktem znanym od 5 minut, tylko od co najmniej kilku tygodni. Więc logicznym dla mnie jest że że Bednarz zabezpieczył się (a właściwie nas) na ten wypadek i uzgodnił z klubem zatrudniającym obecnie potencjalnego zastępcę Brożka ewentualne warunki odejścia, coby w razie potrzeby móc dokonać transakcji nawet za 5 dwunasta.
Choć z drugiej strony to nie wierzę w odejście Brożka. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dokładnie, to jest problem. Będzie zabawnie, jak "najwierniejszy z wiernych" zrobi numer w stylu Kokosa. A póki nie ma nowego kontraktu, to nigdy nie będzie 100% pewności, że tak się nie stanie.
Swoją drogą, dziwię się że to tak długo trwa. Mały to obecnie jeden z najważniejszych zawodników, więc powinien zostać doceniony. W przeciwnym wypadku docenią go inni. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
I to własnie dziwne z tym kontraktem dla Małeckiego. Bo najpierw trener mówi,że wszystko jest dogadane i piłeczka leży po stronie Patryka, a po meczu Mały twierdzi,że nic nie jest dogadane do końca i nie może podpisać. Dziwne to trochę... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Lazio? West Ham? nie ten rozmiar kapelusza... prawda jest taka że Mały nie podpisując kontraktu bardziej sobie zrobi na złość niż Wiśle...nie bez takich grajków Biała Gwiazda sobie radziła. taraz zobaczymy czy Patryk tak kocha Wisłę jak mówił, czy możemy te deklaracje między bajki włożyć. mam nadzieję że potwierdzi swoje słowa.
Ostatnio edytowane przez Proud : 31.08.2009 o godz. 22:38.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|